En Sıcak Konular

KANARYA LİDERLİK KOLTUĞUNA KONDU: 4-2

2 Ekim 2011 10:53 tsi
KANARYA LİDERLİK KOLTUĞUNA KONDU: 4-2 Şike suçlamasıyla bunalan F.Bahçe, geçen yıl ‘sabıkalı’ olarak gösterilen İstanbul BŞ maçına inat rakibini 4-2 devirerek zirveye oturdu

En güzel cevap

Şike suçlamasıyla bunalan F.Bahçe, geçen yıl ‘sabıkalı’ olarak gösterilen İstanbul BŞ maçına inat rakibini 4-2 devirerek zirveye oturdu

BELEDİYE, ligin sürpriz takımı ve büyüklerin belalısı. G.Saray ve Trabzon’u devirdikten sonra gözünü F.Bahçe’ye dikmişti. Ama futbol dersini bu sefer Kanarya’dan aldı. İlk yarıda dökülen F.Bahçe’ye ‘Kocaman’ bir el dokundu ve sağ kanatta yapılan değişiklik oyunun geneline hükmederek Stoch’u yıldızlaştırdı. 3-0’dan sonra; ‘Daha ne olabilir diyen’ F.Bahçeli futbolculara Webo attığı 2 golle cevap verdi. Demek ki skor ne olursa olsun maçı bırakmayacaksın. Yoksa oyunun son bölümünde paniklersin.

11’DE Holmen’in şutuna 12’de Stoch karşılık verdi, iki pozisyonda da top kalecilerin ellerindeydi. 19’da Semih’in pasına Cristian tam vuracakken defans müdahale etti, korner. 21’de Bekir’in kısa geri pası pahalıya maloluyordu. Holmen, Volkan’a atılan bu pasa uyanıklık yaparak koştu ve vurdu. Volkan ilk hamlede kurtardı, top sekip çapraza düştü. Holmen bir kez daha vurdu, ama Volkan bu golü yememeye and içmişti sanki, korner.

İLK yarım saatte F.Bahçe’nin baskısı erken biterken Belediye beklenildiği gibi kontratak değil harbi harbi F.Bahçe’nin üzerine oynadı. Sağ kanatta Orhan ve Gökhan gibi iki ciğerli oyuncu var ama Belediye ısrarla bu kanattan ataklarını olgunlaştırdı. Sarı-lacivertliler bir ara o kadar çok top kaybı yaptı ki kimin nerde oynadığı bile karıştı. 41’de kullanılan serbest vuruşu Volkan yumrukladı, Can Arat’ın önüne düşen topa oyuncu yavaş vurunca Belediye bir golden daha oldu. Devrede aksayan sağ kanada önlem alan Aykut Kocaman ilk defa bu kadar erken davrandı. Orhan-Sezer ve ağır kalan Semih’in yerine Bienvenu oyuna girdi.

SÜPER KAPTAN

47’DE Ziegler’in taç atışında Stoch top istedi ve aldı, önünü boşaltıp beklenmedik anda güzel vurdu. Kaleci Oğuzhan adeta dona kalıp bu golü izledi. 59’da kaptan yine sahnedeydi. Cristian’ın başlattığı atakta bu oyuncunun pasına Bienvenu hiç kendini riske etmeyip topuk pasını bıraktı. Alex geriden gelip öldürücü vuruşuyla skoru 2-0’a taşıdı.

STOCH 68’de goldeki aynı vuruşu yaptı, üsten aut. 69’da Stoch bu sefer asist yapıp soldan topu çıkardı geriye düşen topo düzelten Gökhan topu önüne alıp vurdu: 3-0. 79’da Ekrem soldan güzel ortaladı Webo markasını konuşturarak şık bir kafa golüne imza attı: 3-1. 87’de Can’ın vuruşunu Volkan kurtardı, ancak kurtardığı topu göremeyip ararken Webo koştu vurdu: 3-2. Neyse ki Cristian uzatmada frikikten attığı golle takımı rahatlattı: 4-2.

BU MAÇTA ŞİKE VAR!

Fenerbahçe 138 gün sonra taraftarı ile bir araya gelirken, tribünler, üst üste gelen gollerden sonra, “Bu maçta şike var, soruşturma açılsın. Savcılık uyuma” diye bağırdı, Başkan Aziz Yıldırım’a büyük sevgi gösterisi yapıldı

Orhan Şam ilk yarıda çok kötü bir performans ortaya koyunca, Kocaman tarafından devre arası oyundan çıkarıldı.

Cezası nedeniyle sahasındaki ilk maçı seyircisiz, ikincisini ise sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar önünde oynayan Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda bu sezon ilk kez tüm taraftarlarının karşısına çıktı.

32 bin adet kombine bilet satışı bulunan Şükrü Saracoğlu Stadı’nın 52 bin kişilik kapasitesi, dün gişeden satılan biletlerle tamamen doldu. Biletix ve kulüpte bilet kalmamasına karşın 50 bin adet bilet talebi geldiği ve bunun Galatasaray ile oynanan derbiler dışarıda bırakıldığı zaman bir rekor olduğu bildirildi.

Futbolcularla bütünleşmeyi özleyen taraftar grupları, takım sahada ısındığı sırada oyuncuları tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yine kale arkası tribün çatı sistemlerinde, şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Başkan Yıldırım’ın büyük boyutlu fotoğrafları asıldı.

Maç öncesi skor ekranında FBTV’nin yayını yapılırken, yayında Aziz Yıldırım görüntüleri yer aldı. Tribünler uzun süre “Aziz Yıldırım” şeklinde tempo da tuttular.

Fenerbahçeli taraftarlar şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma sürecinde yaşadıkları sıkıntılı günleri, tribünlerde yaptıkları tezahüratlarla protesto etti. Maçta ikinci yarıya iyi başlayan sarı-lacivertli takımın art arda bulduğu gollerden sonra tribünlerde, “Bu maçta şike var soruşturma açılsın”, “Şike, Şike, Şike”, “Savcılık uyuma bu maçta şike var” şeklinde tempo tutuldu.

Fenerbahçeli taraftarlar karşılaşmada dakikalar 61’i gösterdiğinde ise Trabzonspor’a “Olamazsın şampiyon” göndermesini yaptı. (ALİ CAN / VATAN)

 

Kaynak: GAZETEVATAN {http://haber.gazetevatan.com/kadikoyde-gol-duellosu/402925/5/Spor}

 



Bu haber 618 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,365 µs