En Sıcak Konular

BURAK: ''HOCAM BANA KIZGINDIR''

25 Eylül 2011 14:59 tsi
BURAK: ''HOCAM BANA KIZGINDIR'' Burak Yılmaz, Şampiyonlar Ligi'nde oynayamadığı için çok üzgün olduğunu belirterek, "Hocam bana belli etmiyor ama Şampiyonlar Ligi'nde olmadığım için kızgındır. O yüzden ben de ligde kendimi affettirmeye çalışıyorum" dedi.

"Hocam bana kızgındır"

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Burak Yılmaz, Şampiyonlar Ligi'nde oynayamadığı için çok üzgün olduğunu belirterek, "Hocam bana belli etmiyor ama Şampiyonlar Ligi'nde olmadığım için kızgındır. O yüzden ben de ligde kendimi affettirmeye çalışıyorum" dedi.

Trabzonspor'un dün akşam Kardemir Karabükspor'u 3 – 1 mağlup ettiği maçta takımının üç golünün de altına imza atan Burak Yılmaz, maçın ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajda çok mutlu olduğunu söyledi. Burak, yakaladığı başarıda takım arkadaşlarının katkısının çok fazla olduğunu belirterek, "Ligde attığım 5 gol için de mutluyum tabi. Ama bunları tek başıma yapmadım. Tüm arkadaşlarım canı gönülden oynuyor. Allah golleri atmayı bana nasip etti. Bunun için ayrıca mutluyum. Attığım gollerde tüm arkadaşlarımın büyük emeği var. Halil, Adrian, Alanzinho, Volkan ve Pawel olsun hepsinin gollerde çok büyük payı var. Yavaş yavaş takım olmaya başladık. Birbirimizi tanıyoruz. Galip gelmek çok önemliydi. Son iki hafta ligde son dakikalarda yediğimiz gollerle şansız şekilde puanlar kaybetmiştik. Karabükspor maçını kazanıp hem Lille maçı öncesi moral kazanmamız, hem de ligde galip gelip özgüvenimizi artırmamız gerekiyordu. Bunu başardık, çok mutluyuz" dedi.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OLMADIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM"

Burak, Şampiyonlar Ligi'nde cezası nedeniyle 2 maç daha oynayamayacağı için çok üzgün olduğunu da ifade ederek, "Orada olmayı çok arzu ediyordum. Orda olmayı hak edenlerden biri olduğumu da düşünüyorum. Her ne kadar hocam bana belli etmese de orada olmadığım için bana tepkilidir. O yüzden ligde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum, kendimi affettirmek istiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynayamadığım için çok üzüntülüyüm. İnşallah son üç maçta orada da oynayacağım ve umarım oynadığım maçlarda elimden gelenin en iyisini yaparım" diye konuştu. Burak, Pawel Brozek'in pasında kaçırdığı mutlak golle ilgili olarak ise, "Pawel çok iyi pas çıkardı. Biraz acele davrandım o yüzden atamadım. Ama Pawel çok iyi oynadı, golü atamadığım için ondan özür diliyorum" dedi.

"BELLİ BİR GOL HEDEFİM YOK"

Ligde kendisine bir gol hedefi koymadığını da ifade eden Burak, "Şu kadar gol atarım diye bir hedefim yok. Sadece takımıma hem gol atarak, hem asist yaparak veya ikisini de yapmayarak sahada verdiğim mücadele ile katkı sağlamak istiyorum. Sadece gol yada asist olarak kendimi sınırlamıyorum, topsuz oyun bile benim için çok önemli. Trabzonspor'a ne kadar faydalı olabilirsem benim için çok iyi. Bunun için de sürekli olarak çalışıyorum inşallah devam ederim" dedi.

"LILLE MAÇINI KAYBETMEZSEK ÇOK BÜYÜK AVANTAJ YAKALARIZ"

Burak, Salı günü Lille'yi mağlup etmeleri durumunda Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli bir avantaj yakalayacaklarını da ifade ederek, "Eğer Lille'yi mağlup edersek çok büyük bir avantaj yakalamış olacağız. Yenemezsek de yine avantaj bizde. Çünkü biz grup lideriz. Kazanmayı şart koyarak kendimizi strese sokmuyoruz. Kendimizi germemeliyiz. Taraftarımız da bunun bilincinde olmalı. Mutlaka kazanmak istiyoruz ama beraberlikte iyi sonuç. Lille maçında iyi oynayarak kaybetmeden buradan geçmeliyiz. Kaybetmediğimiz taktirde iyidir, kazanırsak ise çok iyi bir sonuç olur" şeklinde konuştu.

"YAKALADIĞIM ÇIKIŞTA HOCAMIN PAYI ÇOK BÜYÜK"

Burak, gösterdiği çıkışta teknik direktör Şenol Güneş ve ekibinin çok büyük katkısı olduğunu vurgulayarak, "Bana çok şey verdiler ve çok şey yaptılar. Kendim de gelişim ve değişim gösteriyorum. Bunu söylediğim de dalga geçenlerde oluyor ama ben burada gelişiyorum. Gelişmekte olan Burak Yılmaz'a destek olan bir teknik heyet var. Bende buna karşılık verdiğim için çok mutluyum. Ailemin de bana çok büyük desteği var. Onlar her zaman arkamda. Attığım gollerin tümünü anneme hediye etsem bile ona hakkımı ödeyemem" dedi.

"ELEŞTİRİ OLABİLİR AMA BİRAZ DA ADİL OLMAK LAZIM"

Takımı eleştirmeden önce biraz daha sabır duyulması gerektiğini de ifade eden Burak, şöyle konuştu: "Biz sürekli eleştiriliyoruz. 5 tane gol atsak da yesek de eleştiriliyoruz. İnsanlar böyle olunca futbolcularda kendilerini nereye koyacağını şaşırıyor aslında. Takım olmak zor bir şey. Herkes geçen seneki takımla bu seneki takımı kıyaslıyor ama geçen seneki takım üç senelik emeğin ürünüydü. Bu seneki takımda 20'ye yakın futbolcu değişti. Karabükspor maçında yeni bir takım olmanın temeli atıldı. Her başarı da, mağlubiyette takım olmak için daha büyük adımlar atacağız. Bu zamanla olacak bir şeydir. Eleştiri olabilir ama biraz adil olmak veya destekçi olmak gerekir. Trabzonspor medyası ile futbolcular hep birlikte olmalı."

HAMİ MANDIRALI: "BURAK YILMAZ FUTBOLA GEÇEN SENE BAŞLADI"

Bu arada Burak Yılmaz'a bir övgüde takımın efsane oyuncularından Hami Mandıralı'dan geldi. Mandıralı, DHA'ya yaptığı açıklamada, Burak Yılmaz'ın kendisini müthiş geliştirdiğini vurgulayarak, "Karabükspor maçının en iyisi Burak Yılmaz'dı. Geçen sezon kaldığı yerden devam ediyor. Sanki futbola geçen sene başladı, bu sene devam ettiriyor. Çok çalıştığı ve istediği için doğru yerlerde oluyor ve becerisini de konuşturuyor. Şunu da ona tavsiye ediyorum, lütfen bu güzellikleri yaparken sadece işine odaklansın. Ne rakip takım oyuncusuyla, ne hakemle, ne de seyirciyle konuşsun. Sadece işini yapsın. Çünkü işinde çok iyi" diye konuştu.

"TAKIM SADECE EGEMEN'İ ARIYOR"

Hami, Trabzonspor'un takım olma yolunda adımlar attığını da ifade ederek, "Karabükspor maçında takım rakibi iyi çözdü ve savunma arkasına yaptıkları koşularla maçı kazanmayı bildi. Şu anda Trabzonspor'un geçtiğimiz sezona oranla sadece Egemen'i aradığını söyleyebilirim. Egemen olsaydı bu takım çok daha başarılı olurdu. Herkes iyi niyetli ama yetmiyor. Takımdaşlık ruhunu sahaya yansıtmak lazım. Takım oynarken Burak gibi özel oyuncularınız çıkıp size sonucu getirebilir. Bu zamanla olacaktır. Zokora orta alanda iyi mücadele ediyor ama Selçuk gibi teknik değil. Yinede mücadelesi kesinlikle alkışı hak ediyor" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ {http://spor.milliyet.com.tr/-hocam-bana-kizgindir-/spor/spordetay/25.09.2011/1442891/default.htm}



Bu haber 683 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,964 µs