En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ BURSASPOR'U SON 3 DAKİKADA YIKTI: 1-2

22 Eylül 2011 23:08 tsi
BEŞİKTAŞ BURSASPOR'U SON 3 DAKİKADA YIKTI: 1-2 Beşiktaş Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan ve kıran kırana geçen maçta Bursaspor'u 2-1 mağlup etti.

Kara Kartal küllerinden doğdu
 
Beşiktaş Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan ve kıran kırana geçen maçta Bursaspor'u 2-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş, Bursaspor'a konuk oldu. Sağanak yağmur altında oynanan mücadele siyah-beyazlıların 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren goller 87. dakikada Sivok ve 90. dakikada Holsoko'dan geldi. İki gol de kafa vuruşuyla gelirken asistleri İsmail Köybaşı yaptı. Bursaspor'un tek golünü ise 7. dakikada Bangura kaydetti.

İKİ TAKIM DA 10 KİŞİ KALDI

Bursaspor'un tek golünü atan Bangura 25. dakikada Egemen'le girdiği pozisyonda rakibine arkadan tekme attı. Ardından hakemin faul kararını beğenmeyen Sierra Leoneli futbolcu yan hakemle diyaloğa girdi ve maçın hakemi Yunus Yıldırım yeşil-beyazlı oyuncunun yardımcısına küfür ettiği gerekçesiyle direkt kırmızı kart gösterdi.

Beşiktaşta ise Ricardo Quaresma 51. dakikada yerde kaldı ve hakeme 'bana dirsek attı' dercesine el hareketi yaptı. Portekizli oyuncu bu pozisyon sonrası sarı kartla cezalandırıldı. Ricardo Quaresma 79. dakikada da yerde kaldığı bir pozisyonda rakibine tekme atınca ikinci sarıyı da görerek kırmızı kartla oyundan atıldı.

MAÇ ÖNCESİ TEKBİR

Bursaspor taraftarlarları karşılaşma öncesi tekbir getirdi. Maraton tribününde ise taraftarlar üzerinde, ’No Entry’ (Giriş yok) yazılı pankart açtı.

EGEMEN’E TEPKİ

Bir dönem Bursaspor forması giyen tecrübeli savunma oyuncusu Egemen Korkmaz’a yeşil beyazlı taraftarlar tepki gösterdi. Karşılaşma boyunca Egemen’e bağıran taraftarlar, ilk yarıda sarı kart gören ardından da teknik direktör Carvalhal tarafından ilk yarıda oyundan alınan tecrübeli futbolcuya değişiklik sırasında da tepki dinmedi.

BANGURA’YA KIRMIZI KART

Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasının 25’inci dakikasında hakem Yunus Yıldırım kırmızı kartına başvurdu. Bursaspor’dan Bangura, ikili müadele olmayan bir pozisyonun sonrasında yardımcı hakem Adil Sinem’e küfür ettiği gerekçesiyle kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bangura’nın yardımcı hakeme ingilizce küfür ettiği öğrenildi. Pozisyonun ardından Bursaspor teknik heyeti başta Ertuğrul Sağlam olmak üzere hakemlere uzun süre itiraz etti.

İKİNCİ KIRMIZI QUARESMA’YA

79’uncu dakikada Beşiktaş’ın yetenekli futbolcusu Quaresma, Bursaspor’dan Ahmet Arı ile girdiği mücadelede rakibini kasıtlı yere düşürdü. Bu hareketin ardından karşılaşmanın hakemi Yunus Yıldırım ikinci sarı karttan kırmızı kartla Quaresma’yı oyun dışı bıraktı. Sinirlenen Quaresma topu tribünlere gönderirken, kendisine tepki gösteren taraftarlara da dönerek Beşiktaş formasını öptü.

Kaynak. GAZETEVATAN {http://haber.gazetevatan.com/kara-kartal-kullerinden-dogdu/401284/5/Spor}

 



Bu haber 742 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,861 µs