En Sıcak Konular

KILIÇDAROĞLU: ''İLGİNÇ BİR HÜKÜMETİMİZ VAR''

15 Eylül 2011 11:06 tsi
KILIÇDAROĞLU: ''İLGİNÇ BİR HÜKÜMETİMİZ VAR'' CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, internet ortamında yer alan ve MİT ile PKK arasında gerçekleştiği iddia edilen görüşmenin ses kaydı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

''Şimdi merak ediyorum, kim şerefsiz'' 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, internet ortamında yer alan ve MİT ile PKK arasında gerçekleştiği iddia edilen görüşmenin ses kaydı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Daha önce, 'Görüşmeler yapılıyor' dediğimizde, Sayın Erdoğan bizi en ağır dille suçlamıştı. 'Bunu söyleyenler ispat etmezlerse, şerefsizdirler' demişti. Şimdi merak ediyorum, kim şerefsiz'' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi'nin açılışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. PKK ile MİT arasında gerçekleştirildiği iddia edilen bir ses kaydının internete düşmesi ile ilgili düşünceleri sorulan Kılıçdaroğlu, "Daha önce, 'Görüşmeler yapılıyor' dediğimizde, Sayın Erdoğan bizi en ağır dille suçlamıştı. 'Bunu söyleyenler ispat etmezlerse, şerefsizdirler' demişti. Şimdi merak ediyorum, kim şerefsiz? dedi.

''ERDOĞAN'IN EMRİYLE...''

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:"Ses kaydını dinlemedim. Dinlemek de istemiyorum. Daha önce, yasa dışı dinlemelerin içeriği ile çok fazla ilgilenmeyeceğimi söylemiştim ama ortaya çıkan bir gerçek var. Birinci gerçek, görüşmelerin doğrudan Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği ile gerçekleştiği anlaşılıyor. Kapalı kapılar adında kullanılan dil ile halkın önünde kullanılan dil arasında 180 derece fark var. Daha önce, 'Görüşmeler yapılıyor' dediğimizde, Sayın Erdoğan bizi en ağır dille suçlamıştı. 'Bunu söyleyenler ispat etmezlerse, şerefsizdirler' demişti. Şimdi merak ediyorum, kim şerefsiz? O dil, bir ülkenin başbakanına yakışıyor mu? Ortaya çıkan bu tablonun altındaki ezikliği nasıl giderecek acaba?

"TÜRKİYE, KEVGİRE DÖNMÜŞ BİR ÜLKE KONUMUNDA"

İkinci önemli noktanın, Türkiye'nin güvenilirliğinin büyük yara alması olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Başbakan, Genelkurmay Başkanı, MİT müsteşarı.. Herkes dinleniyor. Gizlilik kavramı, sadece Türkiye Cumhuriyeti yurttaşları için var. Yani Türkiye, kevgire dönmüş bir ülke konumunda. Bu da başka bir acı tablo maalesef" dedi.

"İLGİNÇ BİR HÜKÜMETİMİZ VAR"

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in, kara harekatı ile ilgili 'Her an olabilir' demesi ile ilgili de görüşleri sorulan Kılıçdaroğlu, "İlginç bir hükümetimiz var. Hükümet Sözcüsü konumunda olan bir bakan çıkıyor, 'Gündemimizde kara harekatı yok' diyor. Üzerinden 24 saat geçmeden, bu kez başka bir bakan çıkıyor, 'Kara harekatı gündemimizde' diyor. Nasıl hükümet o? Davulla, zurnayla kara harekatı mı yapılır? Nasıl bir anlayıştır bu? Anlamak mümkün değil" diye konuştu.

 

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ {http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=21340&haber=-39-39simdi-merak-ediyorum-kim-serefsiz-39-39}



Bu haber 720 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,981 µs