En Sıcak Konular

ARDA 90+1'DE PENALTI KAÇIRDI

7 Eylül 2011 09:45 tsi
ARDA 90+1'DE PENALTI KAÇIRDI Arda,Kazakistan maçında penaltı kaçıran Burak Yılmaz'ın, Avusturya karşılaşmasında penaltı noktasına gelmediği ve bu yüzden kendisinin sorumluluk aldığı belirti.

Arda Turan'dan imalı açıklama

Kazakistan maçı sonrası söylediği sözlerle eleştiri oklarının hedefi olan Arda Turan, Avusturya ile yaptığımız müsabakanın ardından imalı açıklamalarda bulundu."Attığım golu tüm halkların şehit olan evlatlarına armağan ediyorum" sözleri büyük tartışma yaratan Arda, maç sonu yaptığı açıklamada, "Benim ailem de bu ülkeye şehit verdi. Ben çok özür diliyorum ülkeme böyle bir şey söylediğim için. Bu konuda bile eleştiriliyoruz. Bir daha böyle bir konuda sorumluluk almayız o zaman." diyerek tepkisini dile getirdi.

Avusturya karşısında 90+1. dakikada penaltı kaçıran yıldız oyuncu, karşılaşma ile ilgili ise "Penaltıyı kaçırdığım için üzgünüm. En iyi ikinci olma iddiamız vardı ama üzgünüm. Kendi açımdan da gayet başarılı bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Bu takımda sorumluluğu üzerime almak zorundayım. Bir rakibimizi geçtik. Şimdi bir başka rakibimiz kaldı ikincilik yolunda. O da Belçika. Avrupa Şampiyonası'na doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Benim için Milli Takım'ın değeri çok farklı ama olmadı bu akşam üzgünüm. Arkadaşlarımın hepsini ayrıca tebrik ediyorum." dedi.

Kazakistan maçında penaltı kaçıran Burak Yılmaz'ın, Avusturya karşılaşmasında penaltı noktasına gelmediği ve bu yüzden kendisinin sorumluluk aldığı hatırlatılan Turan, şöyle devam etti:

"Ben bu takımda sorumluk almaktan hiç kaçmadım. Olursa yine sorumluluk alırım. Futbolda olan şeyler. Belçika'yla aramızı aştık. Umarım her şey istediğimiz gibi olur. Çok emek sarfettik şampiyonaya gitmek için." (hurriyet.com.tr)

 

Kaynak: hurriyet.com.tr {http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18666569.asp}


 



Bu haber 719 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,823 µs