En Sıcak Konular

12 DEV ADAM ''TEKNİK FAUL''LERLE DURDURULDU:84-83

5 Eylül 2011 11:54 tsi
12 DEV ADAM ''TEKNİK FAUL''LERLE DURDURULDU:84-83 Ay-yıldızlı ekip hem Polonya’ya, hem de Karadağ-Rus-Bulgar hakem üçlüsüne yenildi.

Devleri hakem yendi

Ay-yıldızlı ekip hem Polonya’ya, hem de Karadağ-Rus-Bulgar hakem üçlüsüne yenildi. Sahadan 84-83’lük skorla ayrılan temsilcimiz, Avrupa Şampiyonası’nda ikinci tura yükselebilmek için Britanya’nın Polonya ile oynayacağı maçı bekleyecek.

12 Dev Adam, Avrupa Basketbol Şampiyonası’daki 4. maçında Polonya ile karşılaştı. Milliler, büyük bir çekişmeye sahne olan maçı 84-83’lük skorla kaybetti. Ay-yıldızlıların ikinci tura yükselebilmesi için gruptaki son maçında bugün İspanya’yı yenmesi gerekiyor. Portekiz ve Büyük Britanya’yı mağlup ettikten sonra ev sahibi Litvanya’ya mağlup olmaktan kurtulamayan 12 Dev Adam, Polonya karşılaşmasına istediği başlangıcı yapamadı ve devreyi de 39-35 geride kapattı.

Nefesimiz yetmedi
Polonya 2. yarıda farkı 8 sayıya kadar çıkarırken ay-yıldızlılar daha sonra skora 43-43’e getirdi. Milli takım farkı açmaya başlarken, son bölümde hakemlerin üst üste çaldığı teknik faullerle arayı kapatan Polonya, son çeyreğe de 63-62 önde başladı ancak milli takım öne geçmeyi başardı. Polonya, bitime 3.5 dakika kala skora 75-75 eşitlik getirdi. Son 46 saniyeye 82-81 geride giren ay yıldızlılar, maçı da 84-83’lük skorla kaybetti. Grubun diğer maçında Litvanya, İspanya’yı 79-91 yendi.

Bugünkü rakip son şampiyon
Litvanya’da devam eden 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası Finalleri’nde Türkiye, ilk tur A Grubu’ndaki son maçında bugün İspanya ile karşılaşacak. Panevezio Arena’da yapılacak karşılaşma saat 17.45’te başlayacak. A Grubunda bugün ayrıca saat 15.15’te Büyük Britanya-Polonya ve saat 21.00’de de Portekiz-Litvanya maçları yapılacak. İlk tur maçları bugün  yapılacak maçlarla sona erecek.

Kaynak:

 

 



Bu haber 841 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    20,132 µs