En Sıcak Konular

ZİCO: TARAFTARLAR TEPKİLERİNİ MAÇ SONRASI GÖSTERSİNLER

17 Ocak 2008 21:38 tsi
ZİCO: TARAFTARLAR TEPKİLERİNİ MAÇ SONRASI GÖSTERSİNLER Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico,"Tepki göstermek taraftarın yüzde 100 hakkıdır, ama tepkiyi maç sonrasında gösterirlerse çok daha iyi olur diye düşünüyorum" dedi.

İSTANBUL - Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, sarı-lacivertli taraftarların kimi zaman oyunculara tepki vermesiyle ilgili olarak, "Tepki göstermek taraftarın yüzde 100 hakkıdır, ama tepkiyi maç sonrasında gösterirlerse çok daha iyi olur diye düşünüyorum" dedi.
     FB TV'de canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Ziko, "Taraftarlarımızın şunu bilmesi gerekir ki, futbolcu hata yapabilir. Tepkilerini maçtan sonra göstermeleri çok daha uygun olur kanaatindeyim. Futbolcular saha içindeyken hata yapmak için hata yapmazlar. Bu ellerinde olmadan yaptıkları bir yanlıştır zaten. Bir de bunun üzerine taraftardan gelen olumsuz tepki onları iyice oyundan soğutur ve kendilerine olan güvenlerini azaltır. Eğer ki futbolcunun taraftardan beklediği destek gelirse performansı artar ve o maçta daha iyi bir oyun ortaya çıkartır" dedi.
     Fortis Türkiye Kupası'nda Şanlıurfaspor ile dün oynadıkları grup maçını değerlendiren Zico, "Bazı dakikalarda zorlandık ama benim için önemli olan futbolcularımızın iyi niyetli mücadelesi idi. Onlar da bunu yaptılar ve galip gelmeyi bildik" diye konuştu.
     Brezilyalı çalıştırıcı, "Önümüzdeki maçlara da baktığınızda her türlü zorlukları yenmemiz gerekiyor. Yine soğukta oynayacağız. En iyi şekilde hazırlanmalıyız. En iyi şekilde hazırlanıp, önümüzdeki maçları kazanmak için çalışacağız" dedi.
     Zico, takım kaptanı Alex ile kaleci Serdar'ın sakatlıklarındaki son durumla ilgili de şu ifadeleri kullandı:
     "Alex, Gaziantepspor maçında forma giyecek. Eski gücünü kazanabilmek için çok fazla çalıştı ve yavaş yavaş istediği noktaya geldi. Serdar da gayet iyi durumda. Serdar da çok çalışkan ve azimli bir oyuncu. Onun da Sivasspor maçından sonra takıma katılıp çalışabileceğini düşünüyorum."


Bu haber 397 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,911 µs