En Sıcak Konular

ERDOĞAN: ''BIÇAK KEMİĞE DAYANDI FATURASI AĞIR OLACAK''

15 Ağustos 2011 22:15 tsi
ERDOĞAN: ''BIÇAK KEMİĞE DAYANDI FATURASI AĞIR OLACAK'' Başbakan Tayyip Erdoğan, son günlerde artan terör olayları ve şehit haberleri üzerine BDP’ye ağır sözlerle yüklenerek, “Bıçak kemiğe dayandı. Bunun faturası ağır olacaktır. Ramazanın bitiminden sonra barışın miladı çok daha farklı olacak”

Faturası ağır olacak

Başbakan Tayyip Erdoğan, son günlerde artan terör olayları ve şehit haberleri üzerine BDP’ye ağır sözlerle yüklenerek, “Bıçak kemiğe dayandı. Bunun faturası ağır olacaktır. Ramazanın bitiminden sonra barışın miladı çok daha farklı olacak” dedi.Ak Parti’nin 10’uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle Ankara İl Başkanlığı’nın Harikalar Diyarı’nda düzenlediği iftar yemeğine katılan Başbakan Erdoğan özetle şöyle konuştu:

Bıçak kemiğe dayandı

Bu günlerde şu mübarek ramazan ayında maalesef yavrularımız şehit ediliyor. Bizim medeniyetimizin geçmişinde o cehalet döneminde bile kimse Ramazan ayında kurşun atmaz kan dökmezdi. İşte bu bölücü terör örgütü ve onların siyasi uzantıları bakınız neler yapıyorlar. Şurada daha dün de yine 3 tane yavrumuzu şehit ettiler. Açık söylüyorum, bıçak kemiğe dayanmıştır diyorum. Ve bu ülkede bölücü terör örgütü ile arasında mesafe koymayanlar da bu suça iştirak ediyorlar bunu da buradan açıklamak istiyorum. Ve onlar da bunun bedelini ödemeye mahkûm olacaklardır.

Zira bu ülkede barışa gölge düşürenler kan dökerek özgürlükten bahsedenler kaymakamımızı, askerlerimizi, sağlık memurunu kaçıranlar, bunları kaçırmak suretiyle bu ülkede bizlerin teslim olacağımızı, eyvallah edeceğimizi zannediyorlarsa bunu bizden beklemesinler. Ne derlerse desinler neyi söylerse söylesinler bunun faturası ağır olacaktır.

Gayrimeşru parlamento

Eğer demokrasi diyorlarsa eğer hukuk diyorlarsa bunun yeri parlamentodur. Kendi kendilerine, affedersiniz bu ülkenin şehirlerinde gayrimeşru illegal parlamentolar oluşturmak suretiyle kimse bu ülkenin herhangi bir vilayetinde, herhangi bir operasyon veya ameliyat yapamaz, bunu böyle bilsinler.

Yerel özerklik, bilmem ne özerklik geçin onları geçin. Kime neyi anlatıyorsunuz. Bu ülkenin hiçbir vilayetinde, yerel yönetimlerin özerkliğinin dışında yerel özerklik diye bir şey konuşulamaz. Bizim kitabımızda böyle bir şey yok. Şu anda bütün yerel yönetimlerimizin hepsi özerktir ve özerk çalışmaktadır. Kimse oralarda yaptıkları çeşitli toplantılarla kalkıp da bu millete, bizlere tehdit savurmasın.

Barışın miladı farklı

Onlar kendilerini Kürt kardeşlerimizin temsilcisi ilan ediyorlar. Hiç alakası yok. Sizler kürt kardeşlerime ne verdiniz, ne kazandırdınız. Koskoca bir hiç. Bunların dinle, minle de alakası yok. Ramazanın bitiminden sonra barışın miladı bu barış ayı ile dayanışma ayı ile çok daha farklı olacak.

 

Kaynak: HÜRRİYET GAZETESİ {http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18490534.asp}

 



Bu haber 701 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,919 µs