En Sıcak Konular

A MİLLİLER ESTONYA KARŞISINDA ZORLANMADI: 3-0

11 Ağustos 2011 10:21 tsi
A MİLLİLER ESTONYA KARŞISINDA ZORLANMADI: 3-0 Kazakistan ve Avusturya maçları öncesinde hazırlık karşılaşmasına çıkan milli takım, Estonya önünde işi ilk yarıda bitirdi: 3-0.

Kazım ile vurduk

Şikeyi çöpe, golleri filelere attık dün gece! Kurban Estonya’ydı, ‘silah’ ise Colin Kazım..

EYLÜL’DEKİ Kazakistan ve Avusturya maçları öncesinde hazırlık karşılaşmasına çıkan milli takım, Estonya önünde işi ilk yarıda bitirdi: 3-0. Futbolumuzun ‘şike’yle çalkalandığı şu günlerde millilerin form düzeyi ve özellikle F.Bahçeli oyuncuların maç içindeki gelecek tepkilere verecekleri reaksiyon merakla beklendi. Özellikle Emre’ye yapılan ıslıklı protestonun yeri ve zamanı çok yanlıştı; nitekim 1 gol (pen.) ve 1 asistle oynayan Emre gerekli dersi vermiştir!

KAZIM NE YAPTIN!

7’DE sol çaprazdan ceza sahasına giren Emre, Konstantin’e çalımını attı ama kendini yerde buldu. Tam da ıslıklandığı anda kullandığı penaltı sonrası 1-0 öne geçtik. Gol sonrası formasını tribünlere bakarak öpen Emre’nin bu hareketi bir çok şeyi anlattı. Hiddink’in öğrencileri etkili kısa paslarla ne kadar hazır görüntü verdiyse golden sonra defansın arasına atılan 3 topla da bir o kadar ‘eyvah eyvah’ dedirtti.

TAM da oyun rölantiye bağlandığı anda 27’de Emre Gökhan’a pas vermek yerine dikine gitti ve Kazım’ı gördü. O da cezasahası dışından falsolu vurarak skoru 2-0’a taşıdı. 34’te golün adı yine Kazım’dı. Fatih hocanın eli dokunmuş bu çocuğa. O nasıl ince çalım ve vuruş ! Yine kaleye uzak mesafe yine usta vuruş: 3-0.

İKİNCİ yarıya 3 oyuncu değişikliğiyle başlayan milli takımda ilk ciddi atak 65’de geldi. Mehmet’in güzel arapasına koşan Burak kaleciyle karşı karşıya kaldı vuruşunda başarısızdı. 81’de Estonya adına Puri kaleye 1 metre mesafeden vuramayınca, korner. 88’de Gökhan vurdu, az farkla aut. 90’da bu sefer Purje vurdu, Sinan çıkardı.. (ALİ CAN / VATAN) [1]

Yuh artık!

Kendi yıldızlarını tribüne çağırıp Fenerliler’e küfür yağdırdılar

 FUTBOLUMUZ milli takımımızın etkili futboluyla nasıl alkışı hakettiyse, TT Arena’yı dolduran çoğunluk olan G.Saraylı taraftarlar da o kadar eleştiriyi kucakladı.. Çünkü şike soruşturması sonrası dün akşam yaşananlar bir milli maçta görmediklerimizdendi..

ÖNCE sahaya çıkan F.Bahçeli futbolculara küfür yağdı.. Ardından çoğunluğu G.Saraylı olan tribünler, sadece kendi futbolcularını tribünlere çağırdı, diğer futbolcular ise öylece bakakaldı..

BİZ bunlara üzülürken A Milli Takımımız’ın Kaptanı Emre Belözoğlu’na maç içinde yapılanlarla utandık. Kaptanımıza, ayağına her topu aldığında ıslıklandığı gibi 9’da kendisinin yaptırdığı penaltıyı kullanırken de tribünlerden kin kusuldu.. Böylece bunu da yaşamış olduk. Milli maçta kaptan Emre maç boyu tribünlerden küfürlerle karşılaştı, skorun da bir önemi kalmadı.[2]

Kaynak: GAZETEVATAN

[1] {http://haber.gazetevatan.com/kazim-ile-vurduk/393554/5/Spor}

[2] {http://haber.gazetevatan.com/yuh-artik/393556/5/Spor}



Bu haber 652 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,101 µs