En Sıcak Konular

FUTBOL FEDERASYONU GENEL KURULUNDAN SEÇİM KARARI ÇIKTI

17 Ocak 2008 16:12 tsi
FUTBOL FEDERASYONU GENEL KURULUNDAN SEÇİM KARARI ÇIKTI Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulunda, seçim yapılıp yapılmamasıyla ilgili oylamada, 241 delegeden 192'si 'evet' oyu kullandı.

ANKARA - Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulunda, seçim yapılıp yapılmamasıyla ilgili oylamada, 241 delegeden 192'si 'evet' oyu kullandı.
     FIFA Onursal Asbaşkanı David Will'in talebi üzerine gündemden çıkarılan, ancak 229 genel kurul delegesinin imzaladığı önergeyle divan tarafından yeniden gündeme alınan, seçim yapılıp yapılmamasıyla ilgili oylama sona erdi. Oylamaya katılan 241 delegeden 192'si 14-15 Şubat tarihlerinde seçimli olağanüstü genel kurul toplanmasından yana oy kullandı. 48 delegenin seçime 'hayır' dediği oylamada, 1 oy de geçersiz sayıldı.
     Oylama sonuçlarına göre Futbol Federasyonu delegeleri, 14-15 Şubat tarihlerinde, federasyon başkanı, yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerini seçmek üzere yeniden sandık başına gidecek.

  SARIOĞLU İSTİFASINI AÇIKLADI

ANKARA - Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) genel kurulu sırasında istifasını açıklayan Sarıyer Kulübü Başkanı Mehmet Tahir Sarıoğlu, ''Gördüm ki, sadece benim kafamdaki modelle bu iş yapılmıyor'' dedi.
     Sarıoğlu, spora ve Sarıyer'e hizmet etmek için başkanlığa talip olduğunu ifade ederek, ''Ancak, bu genel kurulda gördüm ki, benim kafamda yarattığım Türk futbolunun daha iyi yerlere gelmesi için hür irademizle vermemiz gereken kararları, hatırını kıramayacağımız birileri bize dikte ettirmeye çalışıyor. Anladım ki, bu iş sadece benim kafamda yarattığım modelle yapılamıyor. Bu nedenle kulüp başkanlığından istifa etme kararı aldım'' dedi.
     Sarıoğlu, Antalya'da düzenlenen bir özel turnuvada, Sarıyer'in İddaa kuponlarından çıkarıldığını öğrendiğini de belirterek, ''Bana gönderilen bazı belgeleri imzalamadığım için takımımızın maçı İddaa kuponundan çıkarıldı. Ben de kulübüme daha fazla zarar vermemek için bu işi bırakıyorum'' diye konuştu.



Bu haber 390 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,573 µs