En Sıcak Konular

BAHÇELİ : İKTİDARIN TETİKÇİLİĞİNİ YAPAN MÜFETTİŞLER VAR''

1 Ağustos 2011 09:37 tsi
BAHÇELİ : İKTİDARIN TETİKÇİLİĞİNİ YAPAN MÜFETTİŞLER VAR'' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Mesnetsiz şikayet ihbarlarıyla hareket ederek, iktidar partisinin tetikçiliğini yapan müfettişler, belediyelerimizi çalışamaz hale getirmek için ellerinden geleni yapmaktadırlar" dedi.

İktidarın tetikçiliğini yapan müfettişler var 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Mesnetsiz şikayet ihbarlarıyla hareket ederek, iktidar partisinin tetikçiliğini yapan müfettişler, belediyelerimizi çalışamaz hale getirmek için ellerinden geleni yapmaktadırlar" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesindeki Türklük Anıtı çevresinde belediyece yaptırılan mesire alanını hizmete açtıktan sonra ilçe merkezinde bulunan Alparslan Türkeş Parkı'nın açılış törenine katıldı.

Yaptığı konuşmada, belediyeciliğin her şeyden önce fedakarlık gerektiren bir sektör olduğunu belirten Bahçeli, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş'ı hizmetlerinden dolayı kutladı. Bahçeli, "MHP'li belediyeler, verdikleri sözleri takdire şayan bir şekilde yerine getirmektedir. İnsan odaklı bir anlayışla milletimizin derdine deva olmaya gayret gösteriyoruz. Hiçbir ayrım gözetmeden, her bir vatandaşımızı Allah'ın kutsal emaneti olarak görüyoruz" dedi.

MHP'li belediyelerin muhatap olduğu "sıkıntı ve eziyetlerin giderek arttığını" öne süren Bahçeli, şunları kaydetti:

"Mesnetsiz şikayet ihbarlarıyla hareket ederek, iktidar partisinin tetikçiliğini yapan müfettişler, belediyelerimizi çalışamaz hale getirmek için ellerinden geleni yapmaktadırlar. MHP'li belediyelere yönelik bu tacizin altında esasen, ortaya konulan çalışmalara yönelik tahammülsüzlük bulunmaktadır. Düzmece raporlarla suç oluşturmaya niyetlenen, belediyelerimizin temiz sicilini karalamaya çalışan kim varsa, sonunda yakalarından tutacağımızı ve hesaba çekeceğimizi iyi bilmeliler. Hiç bir kötülük kimsenin yanına kar kalmayacak ve atılan iftiralar karşılıksız bırakılmayacaktır. Bundan herkes emin olmalı ve buna göre hareket etmelidir."

Son günlerde milli kimliğe yönelik saldırıların yoğunlaştığını vurgulayan Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Milli kimliğe yönelik saldırıların yoğunlaştığı bir dönemde, buradaki Türklük Anıtı'nın değeri çok büyüktür. Bu eser, Pınarbaşılı kardeşlerimizin hassasiyetlerinin yansımasıdır ve Türk milletinin dağılması için ellerini ovuşturanlara çok anlamlı bir cevaptır. Türklüğün yaşayan ve ilerleyen bütün bir değer olduğunu bu anıt çok iyi resmetmektedir. Türklüğü, alt etnik kimlik meselesi haline indirenlerin buradan alacakları çok dersler olduğu kuşkusuzdur."

Bahçeli, konuşmasının ardından Alparslan Türkeş Parkı ile belediyece yaptırılan 2 tesisi hizmete açtı.

 

Kaynak: ORTDOĞU GAZETESİ {http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?haber=iktidarin-tetikciligini-yapan-mufettisler-var&id=20925}

 



Bu haber 639 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,359 µs