En Sıcak Konular

''FERYAT EDEREK SÖYLÜYORUM BU GİDİŞİN SONU FELAKETTİR''

17 Temmuz 2011 20:06 tsi
''FERYAT EDEREK SÖYLÜYORUM BU GİDİŞİN SONU FELAKETTİR'' DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek: ''Feryat ederek söylüyorum, bu gidişin sonu felakettir'' dedi.

DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek bir kez daha uyardı:

“Feryat ederek söylüyorum, bu gidişin sonu felakettir”

Eski KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ı ziyaret ettiği Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nin bahçesinde, teröristlerin saldırıları sonucunda yaralanan ve tekerlekli sandalyeye mahkum edilen Gazileri gören Zeybek, Hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, “Türkiye Cumhuriyeti mi, yoksa teröristler mi güçlü..” diye sordu.

DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek bir kez daha uyardı:“Bu gidişin sonu felakettir”

Eski KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ı ziyaret ettiği Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nin bahçesinde, teröristlerin saldırıları sonucunda yaralanan ve tekerlekli sandalyeye mahkum edilen gazileri gören Namık Kemal Zeybek, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu gidişin sonu felakettir”

“Burada, gazilerimizi gördüğüm için yüreğimden kopan bu sözleri feryat ederek söylüyorum.Bu gidişin sonu felakettir. Bugün adına ne denilirse denilsin, milletvekili seçildiklerini söyleyen kişiler, teröristlerin yandaşlarıdır, meddahlarıdır. Kısacası teröristin bir başka tipidir. Teröriste, ‘sayın’ diye hitap eden, vücuduna bomba bağlayıp 8 yurttaşımızın ölümüne neden olan bir zavallıyı baş tacı edildiği bir döneme girdik. Hemen bundan kurtulmalıyız. Bu parti kapatılmalı ve teröristleri övenler için de hemen yasaların gereği yapılmalıdır. Ne yemini, ne meclise daveti, o partinin mevcudiyeti zaten suçtur. Öyle bir parti kurulamaz. Böyle bir partiyi kuranların siyaset yapma hakları da yoktur.   

“Türkiye Cumhuriyeti mi, yoksa teröristler mi güçlü..”

Anayasamız hala geçerli, değiştirilmediği sürece de geçerli olmaya devam edecek. Anayasa değiştirilse bile Türkiye’de vatanın ve milletin birliği aleyhine, vatanın ve milletin birliğini tanımayan bir parti kurulamaz. Öyle bir parti kurulmuş, nasıl olsa açarlar diye kapatılmıyor. Sen kapat.. Böyle bir partiyi kuranların siyaset yapma hakları yoktur. Onları ellerinden al, ondan sonra baksın herkes kim güçlü. Yani vatanın ve milletin birliğini temsil eden Türkiye Cumhuriyeti mi, yoksa vatanı parçalamayı ve Güneydoğu halkını esir almayı marifet haline getiren ve bu yolla gündeme gelen teröristler mi güçlü? Bunun artık bilinmesi lazım. 

“Ne işleri var bunların Meclis’te?”   

Basın yayında bir takım insanlar yazıyorlar, çiziyorlar. İktidarda bulunanlar, bunların havasına giriyorlar. ‘Aman gelsinler bunlar Meclis’te bulunsunlar’ deniyor. Ne işleri var bunların Meclis’te? Burası Türkiye Büyük Millet Meclisi. Kendi başlarına özerklik ilan ediyorlar, bu hiç mesele haline getirilmiyor. Düşünün Türkiye, nereden nereye gidiyor? Bu tavizler verile, verile bu işin çözüleceğini zannedenler bilgisiz insanlardır, tarihi bilmeyen insanlardır. Ülkelerin bölünmesi ve felaketler böyle gelir. Her gün verilen tavizler birbirine eklenerek ülkeler bölünme sürecine sokulurlar. Başka yerlerde de böyle olmuştur, bizde de böyle olur. Bunun yolu ve yöntemi derhal bu işlerin kesilmesi ve yasaların uygulandığı bir Türkiye Cumhuriyeti’nin yeniden geri getirilmesidir. Çözüm budur, başka bir çözüm de yoktur.”
 
Kaynak: DP Basın Merkezi {http://www.dp.org.tr/HaberDetay.asp?id=132760}



Bu haber 708 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,502 µs