En Sıcak Konular

FENERBAHÇE CAMİASI'NI ŞOK EDEN ''ŞİKE DEPREMİ''NDE GÜN BOYU YAŞANANLAR

4 Temmuz 2011 12:32 tsi
FENERBAHÇE CAMİASI'NI ŞOK EDEN ''ŞİKE DEPREMİ''NDE GÜN BOYU YAŞANANLAR İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin yürüttüğü soruşturma kapsamındaki operasyon, kamuoyunda büyük yankı buldu.

ŞİKE DEPREMİ

Futbol dünyası Şokta
Türkiye, güne şokla uyandı. Şike soruşturması kapsamında 15 ilde, 60 noktaya düzenlenen operasyonlarda, FB Başkanı Aziz Yıldırım’ın da aralarında olduğu 47 kişi gözaltına alındı.
Kamuoyu sarsıldı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin yürüttüğü soruşturma kapsamındaki operasyon, kamuoyunda büyük yankı buldu. Teknik takibin ardından savcılığın verdiği talimatla düğmeye basıldı ve 15 ilde 47 kişi gözaltına alındı.
Fitili Göktaş ateşledi
Türkİye’nin gündemini değiştiren operasyon, Trabzon eski milletvekili Kemalettin Göktaş’ın 6-0 biten Ankaragücü-Fenerbahçe müsabakasından sonra ortaya attığı iddialarla gelişti. Hem TFF’ye hem de FIFA’ya ihbar mektubu gönderildi ve suç duyurusunda bulunuldu.
TFF, TS, BJK, Sivas Soruşturma kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu, Sivasspor, Trabzonspor ve Beşiktaş kulüplerinde de arama yapılarak yazışmalar incelendi ve bilgisayarlar araştırıldı. Eskişehir-Trabzonspor, Eskişehir-FB ve Sivasspor-FB maçları da incelemeye alındı.
Gözaltındaki bazı isimler
Şekİp Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Sezer Öztürk, Mecnun Odyakmaz, Ümit Karan, Korcan Çelikay, Bülent Uygun, Levent Eriş, Serdar Berkin, Erman Ertaş, Volkan Bahçekapılı, Ömer Ülkü, Olgun Peker, Mehmet Yıldız, Mahmut Boz, Cemil Turan, Hakan Karaahmet...
YENİÇAĞ 1 ay önce uyarmıştı
Futbol Federasyonu’nun şike iddialarıyla ilgili Hukuk Kurulu’ndan çıkacak sonucu beklemeden yaptığı tescilin yanlışlığı belgelendi.
Son transfer gözaltına alındı
Gözaltına alınan isimler arasında Fenerbahçe’nin Karabükspor’dan transferi Emenike de vardı. Siyahi futbolcu kararı gülerek karşıladı.
Aziz Yıldırım ilaç ve kitap istedi
Saat 07.00’de başlayan operasyonda Şükrü Saracoğlu Stadı’nın altındaki yönetim katına baskın düzenlenirken, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da gözaltına alındı. Yıldırım’ın durumdan hoşnutsuz olduğunu açıklayan avukatı, kendisinden ilaç, tişört ve kitap istediğini açıkladı.
FB de Juventus gibi mi olacak?
Şike yapıldığı kesinleşirse, İtalya’da Juventus örneğinde olduğu gibi Fenerbahçe’nin de bir alt lige, Bank Asya’ya düşürülebileceği konuşuluyor.

BOMBA PATLADI
Saat 07:00’de başlatılan operasyonda, aralarında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da bulunduğu 47 kişi, şike iddialarıyla ilgili gözaltına alındı.
Kulüp binalarında arama yapıldı
Fenerbahçe kulüp binasının yanısıra Trabzonspor, Sivasspor ve Futbol Federasyonu’nda da arama yapıldı. Sabah saatlerinde baskın düzenleyen Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, önce bilgisayarlardaki bilgileri yedekledi, ardından delil niteliğindeki belgeleri savcılığa götürdü.

Polis Futbol Federasyonu, F.Bahçe, Trabzon,
Beşiktaş ve Sivasspor kulüplerinde arama yaptı
- Futbolda şike iddialarına yönelik düzenlenen operasyonlar çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 47 kişi gözaltına alındı. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, futbolda şike iddialarına ilişkin teknik taki-bin ardından savcılığın verdiği talimatla 15 ilde operasyon için düğmeye bastı.
- Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın yanısıra asbaşkan Şekip Mosturoğlu’nu da gözaltına alan polis ekipleri, aynı zamanda Futbol Federasyonu ve adı şike iddialarına karışan kulüplerde arama yaptı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu’ndaki arama, akşam saatlerine kadar devam etti. Aynı zamanda Trabzonspor’da ve Beşiktaş kulüplerinde de arama yapıldı.

15 ilde 60 ayrı noktaya eş zamanlı düzenlenen
baskından sonra zanlılar İstanbul’a getirildi
- Soruşturma için düğmeye basılmadan önce zanlılar uzun süre teknik takip yöntemiyle izlendi. Polis, savcılığın talimatıyla 15 ilde 60 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Yakalama kararı çıkartılan Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu’nun Antalya’nın Serik ilçesindeki otelinde de arama yapıldı. Çalışanlar, Ekşioğlu’nun önceki akşam otelden ayrıldığını belirtti.
- Trabzonspor maçı öncesinde Eskişehir’de elinde çantayla görüntülenen Fenerbahçeli Ali Kıratlı da gözaltına alındı. Şike operasyonu sadece Süper Lig’le sınırlı kalmadı. Adanaspor, Giresun, Diyarbakırspor ve Altay kulüplerinden de bir çok isim savcılık talimatıyla gözaltına alındı. Zanlılar, doktor kontrolünün ardından suçlamalarla ilgili ifade vermeye başladı.

İşte gözaltı listesi
Şike iddialarıyla ilgili dün başlayan soruşturmada 47 kişi gözaltına alındı. İşte İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde bekletilen zanlılar:
Fenerbahçe Kulübü Başkanı: Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı: Şekip Mosturoğlu
Fenerbahçe Kulübü yöneticisi: İlhan Ekşioğlu
Fenerbahçe alt yapı sorumlusu: Cemil Turan
Fenerbahçe’nin yeni transferi: Sezer Öztürk
Fenerbahçe’nin yeni transferi: Emmanuel Emenike
Sivasspor Kulübü Başkanı: Mecnun Otyakmaz
Eskişehirsporlu futbolcu: Ümit Karan
Sivasspor’un eski kalecisi: Korcan Çelikay
Eskişehirspor Teknik Direktörü: Bülent Uygun
Adanaspor Teknik Direktörü: Levent Eriş
Adanaspor Antrenörü: Serdar Berkin
Altay Kulübü Genel Müdürü: Erman Ertaş
FB’li Emre’nin kuzeni: Volkan Bahçekapılı
Giresunspor Başkanı: Ömer Ülkü
Giresunspor eski başkanı: Olgun Peker
Diyarbakırspor eski Başkanı: Abdurrahman Yakut
Eskişehirspor’a transfer olan: Mehmet Yıldız
Gençlerbirliği futbolcusu: Mahmut Boz
Gençlerbirliği eski antrenörü:  Cengiz Demirel
Giresun taraftarlar Derneği Başkanı: Özden Tütüncü
Giresunspor eski genel kaptan: Hakan Karaahmet
Mersin İdmanyurdu Asbaşkanı: Beşir Acar
Mersin İdmanyurdu amigosu: Murat Tanış
Menajer: Ali Kıratlı
Arananlar
Gençlerbirliği futbolcusu: Serkan Çalık
Ankaragücü’ne transfer olan: Serdar Kulbilge

Soruşturmanın fitili Trabzon’da ateşlendi
Eski milletvekili Kemalettin Göktaş’ın TV ekranlarından yaptığı açıklamalar şike soruşturmasının ana omurgasını oluşturdu. TFF’ye yapılan suç duyurusunun ardından FIFA’ya, ardından savcılığa ihbar mektubu ve delil gönderildi.
Futbol dünyasını sarsan ve Türkiye’de gündemi değiştiren operasyon, Trabzon eski milletvekili Kemalettin Göktaş’ın gayretleriyle ivme kazandı. Göktaş, 6-0’lık Ankaragücü-Fenerbahçe maçından önce sarı-lacivertli takımın milli futbolcusu Emre’nin başkent ekibinden Kaan’a ’şike’için mesaj gönderdiğini iddia etti. Büyük tartışmalar yaratan açıklamalar, günlerce gazete manşetlerinde yer aldı. Dün başlatılan operasyonla ilgili açıklama yapan Kemalettin Göktaş, “Endişelerimi daha önce dile getirmiştim. Fenerbahçe-Ankaragücü maçı önce Emre Be-
lözoğlu ve Kaan’la ilgili bir söylemim olmuştu. Bu süreci yargıya getirdim. Zaten bu konu ile ilgili ihbarım vardı. Bunların gündeme getirilip araştırılmasını ben zaten istiyordum. Yıllardır spor kamuoyunda bu tarz şeyler duyuluyordu. Bundan son derece rahatsızım. Bunu Fenerbahçe düşmanlığı ya da bir takım düşmanlığı anlamında yapmıyorum” dedi.

Kirlilik ortadan kalkacak
Maça giden insanların kendilerini kandırılmış hissettiğini vurgulayan Göktaş şöyle konuştu: “Ben de kendimi aldatılmış gibi hissediyordum. Sahada oynayan futbolcular ter döküyor ama masa başında oyunlar dönüyor. Bu beni rahatsız etti. Bu geçen yıllarda İtalya’da da yaşanmış bir olay. Bildiğim kadarıyla Juventus küme düşürüldü, Yunanistan’da da şike olaylarına yargı el attı. Türkiye’de de bunun olabileceğini düşündüğüm için yargıya başvurdum. Türkiye artık bu kirliliği kaldıramaz. Bu çirkinlik bitmeli. Herkes sahada bileğinin hakkı ile oynamalı ve kazanmalı. Bu anlamda Türk yargısına son derece müteşekkirim. Bunun en iyi şekilde sonuçlanacağına eminim ve Türk futbolundaki kirlilik bunun sonucunda inşallah kalkacak. Önümüzdeki yıllarda daha temiz bir lig seyredeceğiz.”

İkinci büyük operasyon
İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen şike soruşturması kapsamında 24 Mart ve 8 Nisan 2010 tarihinde düzenlenen operasyonlarda Fatih Akyel, Arif Erdem, Recep Öztürk, Celil Sağır ve Erkan Ergün’ün de aralarında bulunduğu 55 kişi gözaltına alınmıştı.

Şakar iddiası boş çıktı
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar’ın da gözaltına alındığı haberi yanlış çıktı. Nevzat Şakar, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma çerçevesinde gözaltına alındığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirtti. Gözaltına alındığı yönündeki haberlerin itibarını zedelediğini ifade eden Şakar, “Bu tür haberler bizim itibarımızı zedeliyor. Operasyon kapsamında gözaltına alındığım yönündeki haberler doğru değil. Gözaltına alınmadım” dedi.

Haber Çin’de bile yankı buldu
Dünya basını şike soruşturmasını manşetlere taşıdı. Çin haber ajansı Xinhua, “flaş” ibaresiyle geçtiği haberde, futbol şikesi soruşturması kapsamında 15 şehirde operasyon düzenlendiğini ve çok sayıda kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Associated Press (AP) haber ajansı, futbolda şike iddiası kapsamında başlatılan soruşturmada 30’dan fazla kişinin gözaltına alındığını, bu kişilerin arasında en dikkat çeken ismin Süper Lig’in son şampiyonu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım olduğunu belirtti.

İlk isim Aziz Yıldırım
AFP ise haberinde şu ifadelere yer verdi: “Futbol camiasının üst düzey yöneticileri ilk kez gözaltına alındı. Polis, yaptığı baskınlarda 30’dan fazla kişiyi gözaltına aldı. Bu sabah, Fenerbahçe’nin Başkanı Aziz Yıldırım ve kulübün AS Başkanı Şekip Mosturoğlu gözaltına alındı. goal.com ise ”Şampiyon Fenerbahçe’ye şike skandalı şoku“ başlağıyla duyurduğu haberde, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da bulunduğu futbol camiasının üst düzey isimlerinin gözaltına alındığını vurguladı.

Şike tespit edilirse Fener küme düşer
Türkiye’yi sarsan soruşturma bir yana, sarı-lacivertli ekibin şampiyonluğu ve statüsü de tehlikeye girdi Futbol dünyasının önemli isimlerinden Atilla Türker ortaya ilginç bir iddia attı ve Juventus örneğini verdi...
Şike soruşturması kapsamında yapılan incelemeler sonrasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve birçok isim gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimlerin arasında Fenerbahçe’nin yeni transferleri Emenike ve Sezer Öztürk de var. Tüm Türkiye bu olayları konuşurken en çok merak edilen konu da şimdi ne olacağı. İşte Türk futbolunun en önemli isimlerinden olan Atilla Türker’in yaşanan olaylarla ilgili yorumu ve bundan sonra nelerin yaşanacağı: “Hukukta ’Kişilerin suçu sabit olana kadar masumdur’ilkesi var ama teknik-takip sonucu ortada çok büyük olayların yaşandığı da yadsınamaz. Savcıların yaptığı inceleme sonucunda olay araştırılıyor. Adı geçen kişililer büyük olasılıkla tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilecek. Eldeki teknik-takip verileri sonucu gerekli karar alınacak. Eğer mahkeme sonucunda adı geçen kişiler ve kulüpler şikeye karıştıysa inanılmaz ağır cezalar verilecek.

Şampiyonluk gider
Bu takımlar bir alt lige düşürülecek. Ayrıca en az eksi 10 puan ile yeni sezona başlayacak. Ayrıca şikeye adı karıştığı kesinleşen kişilere yeni yasa gereği 5 ile 12 yıl arası hapis cezası verilecek. Eğer bu kişiler kulüp başkanı ise cezası yüzde 50 arttırılacak. Yeni yasa 14 Nisan’da çıktı. İncelemeye alınan tüm maçlar da bu tarihlerden sonra oynandı. Eğer yasa çıkmasaydı bu olayların da ortaya çıkması kanunen mümkün değildi. Mahkeme ne zaman sonuçlanır bilinmez ama en az 2-3 yıl süreceğini herkes biliyor. Haliyle adı geçen takımlar yeni sezona da bulunduğu liglerde başlayacak. Ancak 2-3 yıl sonra sonuçlandığında kazandıkları kupa ellerinden alınacak bir alt lige indirilecek. Fenerbahçe’nin durumu sabit olursa şampiyonluk Trabzonspor’a verilecek.
 
Juventus, Lazio ve Fiorentina örnek oldu
İtalya’da 2006 yılında patlayan şike skandalı büyük yankı uyandırmıştı. Juventus, Milan, Fiorentina ile Lazio’nun ve 25 zanlının yargılandığı şike skandalında ağır cezalar verilmişti. Yargılamada, esas mahkemesi niteliği taşıyan ilk aşamada alınan kararlar doğrultusunda Juventus, Fiorentina ve Lazio, 2. Lig’e düşürüldü.
Bu 3 kulüp de puan silme cezalarına da çarptırılırken, Juventus’un son 2 sezonda elde ettiği şampiyonluk unvanları da elinden alındı.

Hepsine ceza yağdı
Milan’ın ise 1. Lig’de kalması uygun görüldü ancak kırmızı-siyahlılar, 15 puan silme cezasıyla, Şampiyonlar Ligi’ne gitme hakkından yoksun bırakıldı. Diğer takımlar sezona Juventus 17, Fiorentina 12, Lazio ise 7 puan eksiyle başladı. Şike skandalına adı karışan Milan İkinci Başkanı Adriano Galliani’nin dokuz aylık futboldan men cezası ise daha sonra beş aya indirildi. 

Terim topa girmedi
Türk futbolunu sarsan operasyon için yeşil sahaların önemli isimleri görüşlerini açıkladı. Sarı-kırmızı ekiple Hollanda kampında bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, soruşturmayla ilgili yorum yapmaktan kaçındı. Terim,  “Ne düşünüyorsunuz“ sorusuna,
”Şu anda antrenmana çıkıyorum“ diyerek cevap vermekten kaçındı. Futbol dünyasının diğer ünlü isimleri operasyonu şöyle değerlendirdi:

BÜLENT YAVUZ
Detayını çok iyi bilmiyorum. İtalya’da buna benzer bir operasyon yapılmıştı. Yıllardır Türk futbolunda teşvik primi, şike hep konuşuldu. Ama ne kadar doğru bilemi-yoruz. Ayrıntılar ortaya çıkınca daha rahat yorum yapılabilir.

ÖMER ÜRÜNDÜL
Öncelikle çok büyük bir olay. Gerçekten bende şaşkınlıkla izliyorum gelişmeleri. Çok ciddi boyutta da futbolda bir deprem diyebiliriz Türk futbolu için. Tabi ki gelişmeleri izleyeceğiz, fikir belirtmek için henüz erken. Ama bu düzeyde bugüne kadar hiç böyle bir şey olmamıştı. İlk defa bu boyutta bir şey olması işin çok büyük boyutlarda olduğunu gösteriyor.

TURGAY ŞEREN
Aziz Yıldırım bey benim çok sevdiğim bir isimdir. Onun böyle bir olaya karışacağını hiç zannetmiyorum. Zaten Aziz Yıldırım’ın ve Fenerbahçe’nin böyle bir olaya ihtiyacı yok. Olayı ben de televizyondan öğrendim; hayretler içinde kaldım. İmkanım olsa yanına gider teselli ederim. Soruşturma sonunda yanlış bir şey yapmadığı ortaya çıkacaktır.

ALİ ŞEN
İnanılır gibi değil. Şu anda konuşmak için çok erken. Gelişmeleri takip ediyoruz... Çok şaşkınım.

Ekinler yeşerdi mi!

Zanlılar maçları bağlarken şifreli kelimeler kullandı. 8 ay süren teknik takibe telefon görüşmelerinin yanı sıra video görüntüleri de eklendi.

Şike soruşturması kapsamında 3 maç ön plana çıktı ancak dosyadaki incelemeye tam 20 karşılaşma alındı. Maçların 5’i Bank Asya Birinci Lig, 15’i ise Spor Toto Süper Lig’e ait. Soruşturma dosyasından sızan ilk bilgiler de hayli ilginç. Polisin iddiasına göre organize çete mensupları maçları bağlarken; “tarla sürüldü mü, ekinler yeşerdi mi?” şeklinde şifreler kullandı. Bunların hepsi telefonları dinleyen polislerin kayıtlarında mevcut.

Tüm iddialar belgeli
İddiaya göre telefon görüşmelerindeki “Tarla sürülmesi” kelimesi maçın bağlandığı, “ekinlerin yeşermesi” ise paranın tahsil edilip edilmediği anlamına geliyor. Savcılığın talimat verdiği polis, belge hazırlamak için 8 ay çalıştı. Dosyada sadece telefon kayıtları değil, bazı maçlarda bağlanan oyunculara paraları teslim edilirken kamera görüntüleri de mevcut. Özellikle Süper Lig’in son 5 maçı tamamen şaibe altında.

3 MAÇ ÖN PLANA ÇIKTI
Eskişehirspor ile Trabzonspor arasında 30. haftada oynanan karşılaşma ön plana çıktı. Bu maçta Eskişehirsporlu futbolcuların Fenerbahçe’den teşvik primi aldığı iddia edildi. Fenerbahçe’nin 28. haftada oynadığı Eskişehirspor maçı ve son hafta şampiyonluğunu ilan ettiği Sivasspor maçı da incelemeye alındı. Eskişehirspor maçını Fenerbahçe 3-1 kazandı. Karşılaşmada, Fenerbahçe’ye transfer olan Sezer Öztürk 46. dakikada oyundan çıkarılmış, Ümit Karan ise 62. dakikada oyuna dahil olmuştu. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri Niang, Caner ve Semih Şentürk kaydetmişti. Ev sahibi takımın tek golü ise Batuhan Karadeniz’den gelmişti.
 
Korcan’ın yediği gol kafa karıştırdı
Sivasspor maçı, Süper Lig’de şampiyonluk düğümünün çözüleceği son haftaya Trabzonspor ile puan puana giren Fenerbahçe’nin en kritik maçıydı. Fenerbahçe mücadele iki kez öne geçmesine rağmen kırmızı beyazlı ekip beraberliği sağlamıştı. Ancak F.Bahçe daha sonrasında bulduğu iki golle şampiyonluğunu ilan etmişti. Maç sonrasında Fenerbahçe’nin şampiyonluğuyla beraber en çok tartışılan konulardan biri ise şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay’ın yediği hatalı goldü.
 
Emenike sessiz kaldı

Fenerbahçe’nin yeni transferi Emenike, gözaltına alınmadan önce sağlık kontrolünden geçti. Sorulara cevap vermeyen Nijeryalı futbolcu geçen sezon oynanan Karabükspor-Fenerbahçe maçında sakat olduğunu iddia ederek forma giymemiş ve bu durum uzun süre spor gündeminde yer bulmuştu.
 

Bakan Özak TV’den öğrendi

Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınm aları değerlendirerek, “Ben de gelişmeleri televizyondan öğrendim. Bilmediğim bir konuda konuşmam tabii ki doğru olmaz. İnşallah her şey Türkiye’ye yakışır şekilde sonuçlanır” dedi. Bu soruşturmanın, Türk futbolunu imaj açısından nasıl etkileyeceğinin sorulması üzerine de Özak, “Sonucu bilmediğim için şu anda bir yorum yapmayayım. Dönüşten sonra konuşuruz” dedi. Özak, Basketbol Kadın Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonası finalinde Rusya ile oynadığı maçı izlemek için Polonya’ya gitti.
 

Federasyondan diplomatik açıklama

Henüz koltuğa yeni oturan TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, kendisini ateş çemberinin içinde buldu. TFF’nin İstanbul’daki merkezinde de arama yapılması soruşturma kapsamının çapı hakkında fikir verdi. Konuyu değerlendiren federasyondan şu açıklama yapıldı: “Bugün sabah saat 07.00’den itibaren güvenlik güçleri tarafından ülkemiz futbolunu ilgilendiren çok kapsamlı bir soruşturma başlatılmıştır. Bahse konu soruşturma çok yönlü bir içeriğe sahip olup, detayları federasyonumuz tarafından yakından takip edilmektedir. Konuyla ilgili sağlıklı bilgiler oluşur oluşmaz kamuoyunu aydınlatacak gerekli açıklamalar, TFF tarafından yapılacaktır.”
 

Fenerbahçe taraftarı stat önünde toplandı

Şike soruşturması kapsamında Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, eski futbolcu ve yöneticilerden Cemil Turan ve yeni transfer Emenike’nin gözaltına alınmasını protesto eden yaklaşık 200 taraftar stadın önünde toplandı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Fenerium tribünü önünde toplanan taraftarlar, başkan ve yöneticilere destek olmak için biraraya geldi. Sarı-lacivertli takıma gönül veren taraftarlar, stat önünde açıklama yaparak kulüplerine olan güvenlerini belirtti. Çok sayıda polis görevlisi, olay çıkmaması için stat çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

 

Kaynak:



Bu haber 1,052 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,484 µs