En Sıcak Konular

FATİH ERBAKAN ERDOĞAN'A KAVGADA SÖYLENMEYECEK SÖZLER

10 Haziran 2011 21:02 tsi
FATİH ERBAKAN ERDOĞAN'A KAVGADA SÖYLENMEYECEK SÖZLER Fatih Erbakan,Erdoğan’a, "Milli Görüş gömleğini çıkarırsan başına işbirlikçiler liginin formasını geçirirler. Zaten işbirlikçiler liginin oyuncusu olmuşsun"dedi.

Erdoğan için ağır konuştu!

SP Genel İdare Kurulu Üyesi Fatih Erbakan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi
 
MERHUM Başbakan Necmettin Erbakın’ın oğlu ve Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu Üyesi Fatih Erbakan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirerek, "Sen bu halinle olsan olsan süper işbirlikçiler liginde oynayabilirsin. Takım arkadaşları da kim biliyor musunuz? Takım arkadaşları da en iyi dostları Sarkozy, Berlusconi, Yemen Devlet Başkanı, Angelina Merkel, Putin, Obama. Milli Görüş gömleğini çıkarırsan başına işbirlikçiler liginin formasını geçirirler. Zaten işbirlikçiler liginin oyuncusu olmuşsun" dedi.

Elazığ’a gelen Fatih Erbakan ve kardeşi Elif Erbakan’ı havaalanında 800 araçlık bir konvoy karşıladı. Ahmet Aytar Spor Salonu’nda SP’nin düzenlediği etkinliğe katılan Fatih Erbakan, buradaki konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi. Erbakan, şöyle dedi:
"Şunların haline bakın, bu oyuna alet olduklarından haberleri yok. Büyük İsrail Projesi’nin adı değiştirilmiş olabilir fakat, Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanı oldular. Milli görüşün 1974’te şehit kanıyla aldığı Kıbrıs’ta taviz üstüne taviz verdiler. Kıbrıs ise elimizden çıkma noktasına geldi. Bütün bunları bu büyük İsrail projesi yürütülürken, Türkiye bugün felakete doğru sürüklenirken, bu Müslüman milletin oylarıyla iktidara gelen bizim iktidardakilerse bir yandan bu projeye alet oluyorlar, bu felaketleri yerine getiriyorlar maalesef. Dünya siyonizmine alet olduklarından habersiz Türkiye’yi çok ilerlettik, bölgesel güç haline getirdik diyorlar. Sizden bölgesel güç falan olmaz ey şaşkınlar. Sizden olsa olsa çok iyi bir bölgesel taşeron olur, taşeron. Siz bu sistemin ve politikanın taşeronusunuz. Şu halinize bir bakın. Ne yaptığınızın farkında değilsiniz. Zaten bunlardan iyi bir şey beklemek abesle iştigal olur. Önce kendisini değiştirenler, zorluğu ve sıkıntıyı görünce U dönüşüyle yollarından dönenler, biz bedel ödemeye hazır değiliz diyenler bu problem ve bu sorunları çözemezler."
Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın seçim konuşmalarına da değinen Erbakan, şöyle konuştu:

"Şimdi bir de sayın Başbakan seçim konuşmalarında Kılıçdaroğlu’nun talebine cevap veriyor ve diyor ki, ’Yav ben seninle canlı yayında açık oturuma çıkar mıyım sayın Kılıçdaoğlu’ diyor. Bütün bu yaptıkları talimatlar ve işbirliklerinden sonra. Sen diyor amatör küme oyuncususun. Ben süper ligde oynuyorum. Hiç amatör küme oyuncusuyla süper lig takımının oyuncusu karşılıklı müsabaka yapar mı diyor. Çok doğru sayın Başbakan. Sayın Kılıçdaroğlu gerçekten sizin karşınızda amatör küme oyuncusu gibi birşeyler yapmaya çalışıyor. Niyet söylediniz de ne oldu? Sizler Süper lig oyuncususunuz doğru. Ama bir farkla. Süper işbilikçiler liginde oynuyorsunuz. Süper işbilikçiler liginde. Şu halimize bakın. Güneydoğu’da milletin tarlası satılıyor, Kuzey Irak’taki kukla devleti tanıyorsun, Sudan bölünüyor, Libya bölündü sesini çıkartmıyorsun, ne emir verseler yerine getiryorsun. Irak’ın yerle bir edilmesine alet oluyorsun. Libya’daki operasyona katkı veriyorsun. Sen bu halinle olsan olsan süper işbirlikçiler liginde oynayabilirsin. Takım arkadaşları da kim biliyor musunuz? Takım arkadaşları da en iyi dostları Sarkozy, Berlusconi, Yemen Devlet Başkanı, Angelina Merkel, Putin, Obama. Milli görüş gömleğini çıkarırsan başına işbirlikçiler liginin formasını geçirirler. Zaten işbirlikçiler liginin oyuncusu olmuşsun."

Fatih Erbakan, bütün bu gerçeleri kendileri de bildiği için çok profesyonelce ve taraflı olarak hazırlanmış çeşitli reklam kampanyalarıyla, billboard ve afişlerle milletin gözünü boyamaya çalıştıklarını iddia etti. Fatih Erbakan, "AKP hükümeti döneminde kendi milli helikopterimizi, kendi yerli tankımızı üretiyormuşuz. Bunu gördüğümüz zaman gülsek mi ağlasak mı ne yapacağımızı bilemedik. Yahu siz çocuk mu kandırıyorsunuz be mübarek adamlar. O ürettiğinizi sandığınız helikopterlerin, tankların yüzde 70’i, 80’i yabancı imalat. Bunların radarları, zırhları, silahları, motorları, navigasyon sistemleri, bütün elektronik sistemleri hepsini yabancılar üretiyor. Siz burada müstemleke bir sanayiyle, montajcı sanayiyle birkaç tane vida sıkıyorsunuz, bir gövde yapıyorsunuz. Ondan sonra biz yaptık biz ürettik diye millete ahkamlar satıyorsunuz. Gömleksizler, işbirlikçiler, Tayyip gibiler, reel politikçiler, koltuk meraklıları, gömleğini çıkaranlar, bedel ödemekten korkanlar siz tank yapamazsınız siz helikopter yapamazsınız" diye konuştu.

 

Kaynak: GAZETEVATAN {http://haber.gazetevatan.com/erdogan-icin-agir-konustu/382690/9/Siyaset}



Bu haber 807 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,424 µs