En Sıcak Konular

İSKENDERPAŞA CEMAATİ'NDEN SONRA SÜLEYMANCILAR DA MHP DEDİ

10 Haziran 2011 11:43 tsi
İSKENDERPAŞA CEMAATİ'NDEN SONRA SÜLEYMANCILAR DA MHP DEDİ Önceki seçimlerde AKP'ye destek veren cemaatler, gerçekleri gördü. Büyük cemaatler, AKP hükümetinin ülkeye ve dinimize zarar verdiklerini düşünerek bu seçimde MHP'ye destek kararı aldı.

Cemaatlerden MHP'ye destek

Önceki seçimlerde AKP'ye destek veren cemaatler, gerçekleri gördü. Büyük cemaatler, AKP hükümetinin ülkeye ve dinimize zarar verdiklerini düşünerek bu seçimde MHP'ye destek kararı aldı.
 
TÜRKİYE'deki büyük cemaatlerden biri olarak kabul edilen İskenderpaşa Cemaati'nin lideri Nurettin Coşan, MHP'ye açık destek verdiklerini açıklamasının ardından Cemaat ile MHP arasındaki yakınlaşma karşılıklı ziyaretlerle de pekişti. 
 
MHP İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, MHP Fatih İlçe Başkanı Ali Dinçer Çolak, Ortadoğu Gazetesi Yazıişleri Müdürü Mehmet Müftüoğlu, gazeteci yazar A. Savaş Çolak ve MHP Milletvekili adaylarından oluşan kalabalık heyetle İskenderpaşa cemaatine iade-i ziyarette bulundu.
 
Ülke genelinde heyecana yol açan "Aklını Kullan" başlıklı, İskenderpaşa Cemaati lideri Nureddin Coşan hocaefendinin yazdığı mektubun yankıları sürüyor.
 
Açıklamasıyla MHP'ye tam destek veren, gücüne güç katan ve ülke genelinde sağduyu sahiplerini desteğe davet eden İskenderpaşa Cemaati Lideri Nureddin Coşan hocaefendinin açıklamasından sonra MHP ve İskenderpaşa mensupları arasındaki ziyaret trafiği de sıklaştı.
 
"ŞİMDİ UYAN, DENGELERİ BOZ. "BOZKURTLARA " FIRSAT VER" 
 
İskenderpaşa cemaatinin lideri Nurettin Coşan, "Aklını Kullan!" başlığıyla yayınladığı yazıda "Şimdi silkin, şimdi uyan, dengeleri boz. " Bozkurtlara " fırsat ver, yol ver, OY ver. Çekidüzen versin, destek olsun dostlara, fayda versin, tek yürek olsun iyiler" sözleriyle MHP'ye destek vermesinin ardından, cemaat üyeleri de MHP il ve ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek, "Oylarımız MHP'ye" diyerek MHP'nin iktidar olması temennisinde bulundular.
 
Ülke genelinde cemaat mensuplarının MHP'ye gösterdiği ilgi artarak devam ediyor. Daha önce MHP Fatih İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden cemaate önceki gün iadeyi ziyaret gerçekleştirildi. MHP İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, MHP Fatih İlçe Başkanı Ali Dinçer Çolak, Ortadoğu Gazetesi Yazıişleri Müdürü Mehmet Müftüoğlu, gazeteci yazar A. Savaş Çolak ve MHP Milletvekili adaylarından oluşan kalabalık heyetle İskenderpaşa cemaatine iade-i ziyarette bulundu.

Fatih Çevre Kültür ve Ahlak Derneği Başkanı Mümtaz Şahin'in ev sahipliği yaptığı ziyaretteki sıcak ortam dikkat çekiciydi.
 
İKİ KARDEŞİN BULUŞMASI
 
Mümtaz Şahin'in cemaat içinde konuşulanları anlatırken, verilen destek için " Fatihin Akşamseddin'ini bulduğu" yönündeki tespiti cemaatin MHP'ye verdiği desteği açıklar nitelikteydi.

Mümtaz Şahin'in söylediklerine karşılık MHP Milletvekili Atilla Kaya'nın Türk tarihinden örnekler vererek, Türk milletinin İslamın bayraktarlığını yaptığına dair vurgusu ve bu konuda din adamlarının vereceği desteğinin öneminin altını çizmesi aslında cemaatin ve MHP'nin aynı hissiyatta olduğunun bir göstergesiydi.

İskenderpaşa Cemaati'nin ev sahipliği yaptığı ziyarette, MHP'lilere etli pilav, ayran ve tatlı ikram edilmesinden sonra çay faslında İskenderpaşa Cemaati ve MHP mensuplarının sohbeti uzun zamandır görüşmeyen iki kardeşin buluşmasını andırdı.

İskenderpaşa Cemaati'nin MHP heyetine Kur'an-ı Kerim Meali hediye etmesi ve seçimler sonrası MHP'nin iktidar olması temennisiyle son buldu.

Süleymancılar da MHP'ye destek veriyor
 
İskenderpaşa Cemaati'nin seçimlerde MHP'yi destekleme kararının ardından, Merhum Süleyman Hilmi Tunahan Hocaefendi'nin kurduğu ve kamuoyunda "Süleymacılar" olarak tanınan cemaat de MHP'yi destekleme kararı aldı.
 
AKP'Lİ BELEDİYE KUR'AN KURSU'NU YIKMIŞTI
 
İstanbul Piyalepaşa'da sit alanı içerisinde yapılan Kuran Kursu'nun yıkılması nedeniyle AKP'li belediye ile karşı karşıya gelmiş ancak AKP'li belediye Kur'an kursunu yıkmıştı.
 
Süleymancıların 12 Haziran Seçimlerinde siyasi tercihi de MHP olacak.*

 

İsmail Ağa Cemaatinden AKP'ye Oy yok - Tıklayınız

http://www.mirhaber.com/haber.php?haber_id=39335

Yeni Asyacılar Demokrat Parti'yi destekliyor - Tıklayınız 

http://www.mirhaber.com/haber.php?haber_id=39279

 

*Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ {http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=20377} 



Bu haber 3,416 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    16,587 µs