En Sıcak Konular

EMRE ''FAZLA SIKMA'' İDDİALARINA CEVAP VERDİ

31 Mayıs 2011 13:21 tsi
EMRE ''FAZLA SIKMA'' İDDİALARINA CEVAP VERDİ Ankaragücü maçı öncesinde rakip oyuncu Kağan Söylemezgiller'e 'fazla sıkma' uyarısında bulunduğu iddia edilen Emre’den cevap geldi.

Ahlâksız mesaj montajlanmış

Ankaragücü maçı öncesinde rakip oyuncu Kağan Söylemezgiller'e 'fazla sıkma' uyarısında bulunduğu iddia edilen Emre’den cevap geldi.

“Menajer asistanının ‘makarası’nı, ‘belge’ diye ortaya atıyorlar. Bu işlerle gram ilgim olmaz. Sülalemin telefonlarını araştırsınlar. Böyle bir şey yapılsa, telefon mesajıyla mı yapılır. Bu kadar aptal olunur mu?”

“MESAJLARIN hepsi montajlanmış. Üstü kapatılarak veriliyor. Bunun gerçekleştiği iddia edilen yerde ben yokum. Kağan’ı tanımam etmem. 5 hafta önce bir kere gördüm. Benden maç için (F.Bahçe-A.Gücü) iki bilet istedi. Ekrem’le (Okumuş) BBM’de (BlackBerry Messenger) yazışırken “Abi benim biletler ne oldu?” diye sormuş. Ekrem de Emre abin söz verdi” diye yazmış. O mesajları montajlayarak yayınlıyorlar. Benim olmadığım yerde varmışım gibi konuşuyorlar.

Eğer bu ülkede adalet varsa gerçek mutlaka ortaya çıkacak. Yarın ya da 1 sene sonra ancak mutlaka çıkacak. Bütün telefon kayıtlarını incelesinler. Benim gizlim saklım yok. Kulübün bunlarla ilgili olarak suç duyurusunda bulunmuş. Bu nedenle fazla konuşmam doğru olmaz.”

EMRE: Oğlum nerden çıktı bu mesajlar

Kağan: Beni kullanıyorlar abi

EMRE yaşananların ardından mesaj attığı iddia eden Kağan Söylemezgiller’i telefonla ararken ikilinin arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Emre Kağan’a “Oğlum nereden çıkıyor bu mesajlar?” sorusunu yöneltirken, A.Güçlü oyuncunun yanıtı ise oldukça enteresandı: “Beni kullanıyorlar.” Bunun üzerine “Peki senin mesajlarını nasıl görüyorlar?” dediğinde ise Kağan “Herhalde telefonlarımı takip ediyorlar” karşılığını vermesi kafaları iyice karıştırdı.

ANKARAGÜCÜ NE DİYOR?

“Benim oyuncuma atılan mesajın hesabı kanun önünde verilecek. Trabzon ve biz bu işin takipçisi olacağız.”

A.GÜCÜ Başkanı Ahmet Gökçek, Emre’nin 3 oyuncuya “Sizi F.Bahçe’ye aldıracağım, oynamayın” şeklinde mesaj attığını bunlardan birinin Kağan olduğunu açıkladı. Gökçek dün şu açıklamayı yaptı: “Şurası gerçek ki, o da mesajın var olduğudur. Mesajı çeken arkadaş, Ahmet Bulut’un ortağı Ekrem Okumuş. Hem Emre hem de Kağan’ın menajeri... Böyle olunca da ortaya bir sürü soru işareti çıkıyor.

HUKUKİ girişimlerimiz başladı. Hem Trabzonspor, hem biz olayın takipçisiyiz. Oyuncuma neden mesajın atıldığının hesabını kanun önünde verecekler. Şaka diyerek kapatmaları mümkün değil.

‘HANİ TANIMIYORLARDI’

Önce Kağan’ı tanımıyoruz, sonra internetten görüşüyoruz dediler. Daha sonra Okumuş, Kağan’ı uzun süredir tanıdığını ve mesajın şaka olduğunu söyledi. Bence işin sorumluları Ahmet Bulut, ortağı Ekrem Okumuş, Emre ve Bulut’un asistanlığını yapan Emre’nin kuzeni Volkan.”

“Kağan’ı tanımam. 5 hafta önce 1 kez gördüm. 2 bilet istedi. Ekrem’e biletleri sormuş o da ‘Emre abin söz verdi’ yanıtını vermiş. Olay bu.”

Milli Takım kampında bulunan Emre Belözoğlu tamamen karşılaşmaya kanalize olmak isterken kendisiyle ilgili olarak ortaya atılan iddialar karşısında sessiz kalmadı. Hollanda’da bulunan yıldız futbolcu önceki akşam Telegol’de hakkında yapılan suçlamalara şu yanıtı verdi:

'SÜLALEMİ ARAŞTIRSINLAR’

“Menajer asistanının makarasını, belge diye ortaya atıyorlar. O mesajlarda ‘başkan’ diye geçen kişi Ahmet Bulut. Aramızda ona ‘başkan’ deriz. Söz konusu diyalogda Kağan, ‘Sert girersem Emre abi kızar mı’ diye soruyor. Ekrem de, ‘ne yaparsan yap’ anlamında ‘Ne sıkıyorsun’ cevabını veriyor. Her şeyi istedikleri gibi yansıtmaya çalışıyorlar. Sinek küçük amamide bulandırsın istiyorlar. Telefonlarım ortada. Bütün sülalemin numaralarını vereyim, tek tek araştırsınlar. Ayrıca ortada böyle bir niyet olsa, bu işler bu kadar cahilce mi yapılır? Telefon mesajlarıyla mı paylaşılır? Bizim önümüzde son derece önemli bir milli maç varken, ortada konuşulanlara bakın. Biz bu şartlar altında top oynamaya çalışıyoruz.”

‘VİCDANIM ÇOK RAHAT’

Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Emre şöyle devam etti: Mahkeme açılacak. 1.5 yıl sürecek. Suçsuzluğum ortaya çıktığında, bunu kimse konuşmayacak. Benim vicdanım çok rahat. Bu işlerle gram ilgim olmaz. Çocuğu (Kağan) sadece bir kez gördüm. 2 ay önce İstanbul’da karşılaştık. 2 dakika merhabalaştık, o kadar. Böyle bir olaya gireceğime nasıl inanırlar. Bu insanların vicdanları sızlamıyor mu?

Emre’nin durumu F.Bahçe’nin Cumhuriyet Savcılığı’na yaptığı başvuru sonucu belli olacak. Savcılık olayda suç unsunu bulduğu takdirde Emre ve Ekrem Okumuş Federasyonun Etik Kurulu’na sevk edilecek. Bu doğrultu da Emre’ye ceza verilebileceği menajer Okumuş’un da FIFA lisansının iptal edilebileceği bildirildi.

TRABZONSPOR FEDERASYONA BAŞVURDU

TRABZONSPOR Kulübü, Ankaragücü’nün oyuncusu Kağan Söylemezgiller’e gönderilen mesajlarla ilgili olarak Futbol Federasyonu’na şikayet dilekçesi gönderdi.

Dilekçede, delilleriyle ortaya çıkartılan konuyla ilgili olarak gerekli soruşturmanın başlatılması talebinde bulunuldu. Şikayet dilekçesiyle ilgili olarak Trabzonspor’un internet sitesindeki açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Ayrıca aynı menajerlik şirketine mensup iki oyuncu arasında bu şirketin bir yetkilisi tarafından gerçekleştirilen mesaj trafiği nedeniyle şirketin faaliyetlerinin askıya alınması istendi. Bunun yanında kulübümüzün tüm delilleri toplayarak bugün FİFA’ya gereken başvuruyu yapacağı açıklandı."

 

Kaynak: GAZETEVATAN {http://haber.gazetevatan.com/ahlaksiz-mesaj-montajlanmis/380739/5/Spor}



Bu haber 911 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,397 µs