En Sıcak Konular

MANSUR YAVAŞ: ''BU KOMPLOYU BOZMANIN YOLU İKTİDAR OLMAKTIR'''

25 Mayıs 2011 18:53 tsi
MANSUR YAVAŞ: ''BU KOMPLOYU BOZMANIN YOLU İKTİDAR OLMAKTIR''' MHP MYK Üyesi Yavaş; "Bu saldırılar karşısında sesimizi yükseltmek ve bu harekete az ya da çok emek vermiş, kıyısından köşesinden emeği geçmiş herkesin birbirine ve davasına kenetlenmesi zorunluluğu doğmuştur''dedi.

2009 Yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olduğu Ankara'da,MHP'ye tarihinde ki en yüksek oyu kazandıran MANSUR YAVAŞ,kendisine ait internet sitesinden,son günlerde partisine yönelik ''iğrenç'' saldırıları yorumladı.

İşte Yavaş'ın o açıklaması:

Değerli Kamuoyuna;

Son zamanlarda yaşanan olaylarla ilgili olarak bir açıklama yapmam zarureti doğmuştur.

Ülkemizde daha önceden de örneklerine rastlanmış olan ve komplolardan medet umarak, siyaset mühendisliği yapan organize suç örgütlerinin, Türkiye siyasetinin; bu şekilde ortaya atılan veya şantaj amacı ile gizli tutulan ses ve görüntü kayıtlarıyla alçakça şekillendirilmesi veya yönlendirilmesi amacını güttüğü şüphesizdir.

Son günlerde yaşanan olaylar sadece siyaseti yeniden şekillendirmesi amacını aşmış olup, artık hedef, hayatlarının sadece belli bir kesitini değil neredeyse tamamını ülkücü harekete bahşetmiş olanlara, MHP'nin kurumsal kimliğine, tüzel kişiliğine, geçmişimize, anılarımıza ve ülkümüze saldırı halini almıştır. Ülkücü hareketin ne kadar ambalajlanırsa ambalajlansın hiçbir dayatmaya teslim olmayacağı kuşkusuzdur.

Dolayısı ile ülkücü hareketin itibarsızlaştırma kampanyası başarılı olamayacaktır.

Geçmişten bu güne şanlı yürüyüşüne devam eden, bu yolda her türlü eza ve cefayı çekmiş, bedeller ödemiş ülkücü hareketin bu tür komplolar ile bitirilmesi veya yolundan döndürülmesi mümkün değildir.

Bu nedenlerle bu saldırılar karşısında sesimizi yükseltmek ve bu harekete az ya da çok emek vermiş, kıyısından köşesinden emeği geçmiş herkesin birbirine ve davasına kenetlenmesi zorunluluğu doğmuştur. Bu nedenle şahsen bütün gücümle ülkücü hareket üzerinde yapılacak operasyonlara engel olmak için mücadele edeceğime söz veriyorum.

04.03.2011 tarihinde yazdığım iyi niyetli mektubumu gerek basına sızdırmak suretiyle, gerekse sızdıktan sonra bunu kendi amaçları doğrultusunda kullananlar dahi, bizleri amaçlarına alet edemeyeceklerdir. Bunlarla siyaseti bırakma pahasına mücadele etmek boynumun borcudur. Ülkücüler, ne partilerine karşı yapılmak istenen operasyonlara izin verirler, ne de operasyon sahiplerine meze olurlar.

İçinde bulunduğumuz bu kritik günlerde davamıza ve harekete her zaman olduğundan fazla sahip çıkmak zorundayız. Çünkü yok edilmek istenen bir fikir hareketine karşı yapılan saldırıya hiçbir ülkücü kayıtsız kalamaz. Ayrıca oynanan bu küresel oyunları bozmak her Türk milliyetçisinin boynunun borcudur. Bu oyun sahiplerine verilecek cevap ise, en az %25 oy alarak iktidara ulaşmak suretiyle tüm oyunları bozmak olacaktır. Ülkücü sorumluluğu taşıyan herkes iyi bilir ki, hareketimiz hafif bir silkinmeyle dahi bu hedefi gerçekleştirebilecek güç ve kudrettedir.

Artık adeta bir Anayasa suçu halini almış ve Türkiye'nin watergate ´i durumuna dönüşmüş olan bu komployu yine ülkücülerden başkasının durdurma imkânının bulunmadığı şüphesizdir. Bunun yolu da iktidar olarak oyunu bozmaktır.

Sonuç olarak hangi makam ve mevkide olursa olsun insanların haysiyet ve şereflerinden taviz vermeden yaşadığı, hukukun gerçekten üstün olduğu, demokrasi, evrensel insan hakları, gelenek ve göreneklerimize, inançlara saygı duyulduğu her türlü siyaset, kamu kurumunun ve aktörlerinin bu değerleri kabullendiği ve özümsediği bir ülke ve siyaset hepimizin ortak hedefi olmalıdır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

MANSUR YAVAŞ

MHP MYK Üyesi

Kaynak: mansuryavas.net {http://mansuryavas.net/newsDetail.asp?id=25}



Bu haber 674 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,920 µs