En Sıcak Konular

FATİH ERBAKAN: ''MİLLETE KAŞIĞIN UCUYLA VERİYORLAR''

24 Mayıs 2011 09:17 tsi
FATİH ERBAKAN: ''MİLLETE KAŞIĞIN UCUYLA VERİYORLAR'' Fatih Erbakan, ülkenin gelirini yabancılara bol kepçe verildiğini söyleyerek, "Millete gelince kaşığın ucuyla veriyorlar" diye eleştirdi.

Millete kaşığın ucuyla veriyorlar

Milli Görüş'ün Merhum Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan için Kızılcahamam'da düzenlenen 'Vefa Programı'nda konuşan Saadet Partisi GİK Üyesi Dr. Fatih Erbakan, AKP'nin ekonomi politikalarını eleştirdi. Erbakan, ülkenin gelirini yabancılara bol kepçe verildiğini söyleyerek, "Millete gelince kaşığın ucuyla veriyorlar" diye eleştirdi.

 Saadet Partisi Kızılcahamam İlçe Teşkilatı'nın 'Vefa Programı' yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Programda konuşan Saadet Partisi GİK Üyesi Dr. Fatih Erbakan, AKP'nin ekonomi politikalarını eleştirdi. Erbakan, ülkenin gelirini yabancılara bol kepçe verildiğini söyleyerek, "Millete gelince kaşığın ucuyla veriyorlar" diye eleştirdi.

Sultan Fatih Toplantı ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Vefa Programı'na konuşmacı olarak Saadet Partisi GİK Üyesi Dr. Fatih Erbakan, Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Hacıabdullahoğlu, Saadet Partisi Milletvekili Adayları Veysel Üzmez, Erol Öztürk, Mehmet Emin Erol ile çok sayıda vatandaş iştirak etti.

Dış güçlere bol kepçeyle veriyorlar
Fatih Erbakan konuşmasında ayrıca AKP'nin ekonomi politikalarına da eleştiriler getirdi. İktidara geldiklerinde söylediklerinin tam tersine yaptıklarını kaydeden Erbakan, "Dış güçlere bol kepçe verilirken, millete kaşığın ucuyla verildi. Anadolu insanına, köylüye, çiftçiye geldiği zaman maalesef kaşığın sapıyla, ucuyla verdiler. Bir çocuğa cep harçlığı olarak verilecek parayı memur zammı diye açıkladılar. Çiftçimize en düşük taban fiyatlarını verdiler. Üretilen hiçbir ürün para etmez oldu. Hatta milletin gözü önünde çiftçiyi bile azarladılar" diye eleştirdi.

IMF kotaları üreticiyi perişan etti
"Ülkemizde buğday, tütün, pamuk artık para etmiyor" diyen Erbakan, hükümetin IMF direktifleri doğrultusunda hareket ettiğini söyledi. Erbakan, "Bunlar IMF böyle istiyor diye tüm bunları yapıyorlar. Kendi köylümüz, istediğimiz ürünü ekemiyor, çünkü kota koyuyorlar. İşte ülkenin geldiği nokta budur. Bu ülkede hayvancılık bile yapamıyorsunuz. Aynı kalitedeki eti yurtdışında aynı paraya getiriyorlar. Türkiye'de ise girdi fiyatları yüksek. Tarım Bakanlığı işi gücü bırakmış, yurtdışından et ithal eden kurum haline gelmiş" dedi.

MNP'nin ilk kurucularına plaket verildi
Düzenlenen programda Milli Görüş'ün Merhum Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan için katılımcılara helva ve gül dağıtıldı. Milli Nizam Partisi'nin Kızılcahamam ve Çamlıdere'de il-ilçe başkanlıklarını yapanlara da plaket verildi. MNP'nin Kızılcahamam İlçe Başkanlığı'nı yapan Selahattin Erkan'a plaketini İl Başkanı Hüseyin Hacıabdullaoğlu verdi. MNP Çamlıdere ilk İlçe Başkanı Seyit Ahmet'e de plaketini Dr. Fatih Erbakan verdi. Programda ayrıca Sanatçı Mesut Şimşek de ilaheler seslendirdi.

Hayatı bizlere öğütlerle geçti
Saadet Partisi GİK Üyesi Dr. Fatih Erbakan konuşmasında Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın anlaşılması için, malıyla canıyla, bütün gücüyle, maddi ve manevi her şeyini, hiçbir şeyden korkmadan son nefesine kadar Allah yolunda mücadele ettiğini söyleyerek, "Buna en yakınları olarak bizler sonuna kadar şahidlik ederiz. Bizleri hayatı boyunca İslam dininin doğru anlamamız için öğütlerde bulundu. Bu konuşmalarıyla, hayatı boyunca yaptıkları ile İslam dinini aslının özünün cihat olduğunu bizlere öğretti. Hem bizlere hem tüm İslam alemine bunu öğretebilmek için mücadele etti" dedi. Milli Görüş Lideri Merhum Erbakan'ın seçim dönemlerinde Anadolu'ya çıktığında bir ay boyunca Ankara'ya dönmediğini de aktaran Dr. Fatih Erbakan, "70 yaşında günde 5 mitinge katılıyordu. Bu gün 30'lu yaşlardaki siyasetçiler ise günde iki programa katılmaktan zorlanıyor. Köyleri, kentleri karış karış gezerek, bu davayı bugün bu noktaya getirdi. Cenab-ı Hak kendisine rahmet etsin. İnşallah" dedi.

 

Kaynak: MİLLİ GAZETE {http://www.milligazete.com.tr/haber/millete-kasigin-ucuyla-veriyorlar-203133.htm}



Bu haber 801 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    12,216 µs