En Sıcak Konular

KAMALAK İLK MİTİNGİNİ KAHRAMANMARAŞ'TA YAPTI

8 Mayıs 2011 10:07 tsi
KAMALAK İLK MİTİNGİNİ KAHRAMANMARAŞ'TA YAPTI Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 12 Haziran seçimlerinin tarihi bir öneme sahip olduğunu hatırlatarak, İslam Birliği'ni kurmanın aslında bir oy kadar yakın olduğunu vurguladı.

Saadet ilk meydan mitingini Kahramanmaraş'ta yaptı

'İslam Birliği 1 oy kadar yakın'

Kahramanmaraş'ta şahlanan Saadet Partisi, ilk mitingi ile büyük bir gövde gösterisi yaptı. Meydandaki coşkulu kalabalığa hitap eden Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 12 Haziran seçimlerinin tarihi bir öneme sahip olduğunu hatırlatarak, İslam Birliği'ni kurmanın aslında bir oy kadar yakın olduğunu vurguladı.

 Sütçü İmam'ın memleketi olan Kahramanmaraş'ta gerçekleştirdi. Hafız Ali Efendi Meydanı'nda düzenlenen mitingi binlerce vatandaş iştirak ederken, mitingdeki coşku ve heyecan  dikkat çekti.  Saadet Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adaylarının da tanıtıldığı mitingde Saadet Lideri Kamalak, adaylar ile basın mensuplarına poz verdi.

Büyük bir coşku ve heyecanla kürsüye gelen Saadet Partisi Lideri Prof. Dr. Mustafa Kamalak öncelikle hemşerilerini selamladı. Kendisi de Maraşlı olan ve "Sizin içinizden geliyorum sizin derdinizi biliyorum"  diyen Kamalak, yoğun tezahurat ve sevgi sloganları eşliğinde gerçekleştirdiği konuşmasında Saadet Partisi'nin alternatif değil tek çare olduğunu vurguladı. İktidarın 2023 projeksiyonunu da eleştiren Kamalak; "2023'ü kendilerine hedef yapanlar olsa olsa 2023 yılında bu milleti AB'ye köle eder, daha fazlasını değil. Sizlere soruyorum, Saadet Partisi'nden, Milli Görüş'ten başka Yeni Bir Dünya diyen, İslam Birliği, Adil Düzen diyen başka bir parti var mı? Sütçü İmam'ın, Rıdvan Hoca'nın torunları, Kahramanmaraş'ın kahraman evlatları Avrupa Birliği'ne girmek değil, İslam Birliği'ni kurmak istiyor" dedi.

İslam Birliği 1 oy kadar yakın
Mitingi meydanındaki coşkulu kalabalığa hitap eden Kamalak, 12 Haziran seçimlerinin tarihi bir öneme sahip olduğunu hatırlatarak, İslam Birliği'ni kurmanın aslında bir oy kadar yakın oludğunu vurguladı. Mitingi meydanındaki Maraşlılara seslenen Kamalak; "Sütçü İmam'ın torunları, Rıdvan Hoca'nın evlatları, sevgili Maraşlılar size soruyorum; Avrupa Birliği'ne mi girmek istiyorsun yoksa İslam Birliği'ni mi kurmak istiyorsun?" diye sordu. Miting meydanındaki binlerce maraşlı'nın "İslam Birliği" diye haykırması üzerine; "Peki Saadet Partisi'nden başka dünyadaki zulüm düzenini yıkıp,  İslam Birliği'ni kuracağız diyen var mı? Yok. İslam Birliği size bir oy kadar yakın. Bir oy ver İslam Birliği Kurulsun. Bir kere daha söylüyorum, Saadet Partisi o partinin, bu partinin alternatifi değil, tek çaredir" dedi.

Müjdeler olsun
Konuşmasında Saadet Partisi'nin seçim vaatlerine de değinen Mustafa Kamalak şöyle konuştu:

"İşçi kardeşime, emekçi kardeşime müjdeler olsun Saadet İktidarında asgari ücret'ten vergi kesilmeyecek. Üniversiteyi kazanan evladını nasıl okutacağız diye kara kara düşünmek zorunda kalan Anne Babalar Müjdeler olsun; Saadet İktidarında Üniversite harçları kaldırılacak. Hasta oğlunu, kızını tedavi ettiremeyen Anneler müjdeler olsun Saadet iktidarında herkes beşikten mezara kadar sigortalı olacak. Tarlasını ekemeyen, ekse bile ürettiğinin karşılığını alamayan çifti kardeşim müjdeler olsun, Saadet Partisi iktidarında mavi mazot uygulaması başlatılacak ve mazot'tan tek kuruş vergi alınmayacak. Esnaf kardeşim müjdeler olsun Saadet iktidarında faizsiz kredi verilecek. Bize soruyorlar peki kaynağı nerden bulacaksınız? 1996'da Refahyol Hükümeti'nde nerden bulduysak ordan bulacağız. Sömürü havuzuna akan hortumu kesip, halkın cebine akıtacağız."

 

Kaynak: MİLLİ GAZETE {http://www.milligazete.com.tr/haber/-islam-birligi-1-oy-kadar-yakin--201059.htm}


 



Bu haber 867 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,605 µs