En Sıcak Konular

ÖZHAN CANAYDIN'A DİYARBAKIR'DAN MİSAFİR

15 Ocak 2008 18:28 tsi
ÖZHAN CANAYDIN'A DİYARBAKIR'DAN MİSAFİR Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Diyarbakır'da yaptırdığı ilköğretim okulundan 16 öğrenciyle bir araya geldi.

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Diyarbakır'da yaptırdığı ilköğretim okulundan 16 öğrenciyle bir araya geldi.
     1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (GSYİAD) organizasyonuyla İstanbul'a gelen Diyarbakır'ın Hani ilçesi Anıl Köyü'ndeki Canaydın İlköğretim Okulu'ndan 16 öğrenci, Mecidiyeköy'deki kulüp binasında Özhan Canaydın'ı ziyaret etti.
     Ziyaret sırasında öğrencilere arkasında soyadları yazılı 10 numaralı Galatasaray formaları hediye edilirken, Özhan Canaydın da hazırlattığı hediye paketlerini vererek öğrencilere elini öptürdü.
     Ziyaretten dolayı oldukça mutlu olduğu gözlenen Özhan Canaydın, 1905 GSYİAD'ı gerçekleştirdiği organizasyon nedeniyle kutlarken, ''Türk milletinin bütünlüğünün ispatı açısından önemli bir adım. Hepimiz biriz. Tek devlette, tek bayrak altında yaşıyoruz'' dedi.
     Öğrencilerle sohbet ederken tuttukları takımları soran Canaydın, 16 öğrenci içinde 2 Beşiktaşlı ve 1 de Fenerbahçeli çıkması üzerine ise, ''Aşağı yukarı aynı takımda da buluşmuşuz. Onlar da doğru yolu bulacaklardır'' sözleriyle espri yaptı.
     Toplam 5 okul yaptırdığını da kaydeden Canaydın, diğer okullardan öğrencileri de aynı şekilde konuk etmeyi planladıklarını ifade etti.
     Fortis Türkiye Kupası'ndaki Galatasaray-Sarıyer maçını da izleyecek olan öğrenciler, yarın ise Florya Metin Oktay Tesisleri'ni ziyaret ederek sarı-kırmızılı futbolcularla bir araya gelecekler.


Bu haber 402 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,544 µs