En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ'TA BÜTÜN OYUNCULAR ''TAYFUR HOCA'' DEDİ

6 Mayıs 2011 12:36 tsi
BEŞİKTAŞ'TA BÜTÜN OYUNCULAR ''TAYFUR HOCA'' DEDİ Beşiktaşlı oyuncular, hocalarının önümüzdeki sezon da takımda kalmasını istiyor.

Bütün futbolcular Tayfur dedi

Beşiktaşlı oyuncular, hocalarının önümüzdeki sezon da takımda kalmasını istiyor.Siyah beyazlı yönetim, bir yandan yabancı hocalarla görüşürken, diğer taraftan da futbolcuların görüşlerine başvurdu.

BEŞİKTAŞ’ta Bernd Schuster’in görevden ayrılmasından sonra takımın başına geçen yardımcısı Tayfur Havutçu, kısa sürede kendisini sevdirmeyi başardı. Öyle ki, yönetim yabancı teknik adamlarla görüşmelerini sürdürürken futbolcuların hemen hemen tamamı genç çalıştırıcının önümüzdeki sezon da takımın başında kalması yönünde görüş belirtti.

Temaslar sürüyor
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile futbol komitesinden Serdal Adalı ile Cengiz Zülfikaroğlu, teknik adam konusunda sessizliklerini korurken, basında birçok isim üzerinde görüş belirtiliyor. İki hafta önce İspanya’nın başkenti Madrid’de birçok teknik adamın menajer ve avukatlarıyla randevu alan Adalı-Zülfikaroğlu ikilisi, dünyaca ünlü isimlerin Türkiye’ye gelmek istediklerini duyunca şaşkınlıklarını gizleyemediler.Menajerler başta Atletico Madrid’in hocası Flores olmak üzere, İspanyol Benitez, Ajax’ı çalıştıran Jol, Hollandalı Van Gaal ve Brezilyalı Luxemburgo ve Zago’yu önerirken, Demirören ve yöneticiler bu konuda futbolcuların da görüşlerine başvurdu.

Teknik heyetten memnunuz
Önceki gün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde, Beşiktaş’ta forma giyen yerli ve yabancı futbolculara, “Yeni sezonda takımın başında kim olsun?” sorusunu yönelten siyah beyazlı yöneticilere büyük çoğunluk “Yerli hoca olsun. Tayfur Havutçu’dan memnunuz” yanıtını verdi.

Oyuncuların bazıları kararsız kalırken, çoğunluğu “Teknik heyetimizden memnunuz. Tayfur Havutçu, Zafer Öğer, Kaan Dobra ile başarılı oluruz” görüşünü savundu. Oyunculardan yalnızca Almeida ve Aurelio, “Biz karışmayız. Yönetim bilir” dedi.(İsmail ER-Hürriyet)

 

Kaynak: HÜRRİYET GAZETESİ {http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/17719750.asp}

 

 



Bu haber 892 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,131 µs