En Sıcak Konular

KILIÇDAROĞLU: ''BUNLAR TELEKULAK HÜKÜMETİ''

30 Nisan 2011 12:05 tsi
KILIÇDAROĞLU: ''BUNLAR TELEKULAK HÜKÜMETİ'' Tekirdağ mitinginde konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, iktidara yüklendi:" Bunlar telekulak hükümeti. Kirli siyaseti temizleyeceğiz. Siyasi ahlak yasasını çıkaracağız, ahlaksızlar siyaset dışı kalacak."

Kılıçdaroğlu: Bunlar telekulak hükümeti

Tekirdağ mitinginde konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, iktidara yüklendi: Bunlar telekulak hükümeti. Kirli siyaseti temizleyeceğiz. Siyasi ahlak yasasını çıkaracağız, ahlaksızlar siyaset dışı kalacak.
“Geldiler, yolsuzluk batağına gömüldüler” diyen Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’ın Kayseri’deki rüşvet iddiaları konusunda gereğini yapmadığını, yolsuzlukların üzerine gidemediğini ifade etti.

Ülkemizdeki kirli siyaseti temizleyeceğiz
 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ’da AKP iktidarına yüklenerek “Bunlar telekulak hükümeti” dedi. Partisince düzenlenen mitingden önce bazı açılış törenlerine katıldıktan sonra halka seslenen Kılıçdaroğlu, “Bizim gönlümüzde vatandaş var. Bu ülkedeki herkesin karnının doyması var. Ülkemizdeki kirli siyaseti temizleyeceğiz. İlk 4ay içinde siyaset ahlak yasasını çıkartacağız ve ahlaksızlar siyasetin dışına çıkacak” diye konuştu. 12 Haziran’da yalanın, talanın sonunun görüneceğini, halkın iktidarının iş başına geleceğini söyleyen Kılıçdaroğlu şöyle dedi:

Yolsuzluk batağındalar
“(Kul hakkı yemeyiz, yolsuzlukla mücadele edeceğiz, hesap soracağız) dediler. Ama geldiler yolsuzluk batağına gömüldüler. Sayın Başbakan’a Kayseri’de rüşveti toplayan adamın tuttuğu notları gönderdim. Dedik ki Sayın Başbakan, sabah akşam diyorsun ki ’kul hakkı yiyenlere karşıyım.’ Gereğini yap, Kayseri’ye 2 müfettiş gönder dedik. Başbakan, ’Fotokopilere de baktım ama altında rüşvet veren insanın imzası yok’diyor. Ben de buradan diyorum ki imza yoksa altına imzayı sen at. Ne farkeder? Yolsuzlukları soruşturmayanın Türkiye’nin kaynaklarını sağlıklı kullanma hakkı yoktur. ’Ben kul hakkı yemiyorum’demeye de hakkı yoktur.”

Şifre iddiaları
YGS’de şifre iddialarına da değinen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 milyon 700 bin öğrencinin umutlarının söndürüldüğünü belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Adam önce inkar etti, sonra ’sehven oldu’, sonra ’şifre var, ne yapalım?’diyor. Bunu söyleyen adamın koltuğunda oturması ahlaki midir? Ona arka çıkıyorlar, ’Sen koltuğunda otur’ diyorlar. 1 milyon 700 bin çocuğumuzun ailelerine sesleniyorum, çocuklarımızın geleceğini, umudunu söndüren insanların şifresini bozun. O insanları sandığa gömelim.”

Başbakan’ın oğlunu hatırlattı
 CHP’nin seçim beyannamesinde yer alan ve askerliği kademeli olarak 6 aya indiren vaatlerle ilgili de konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’ı oğluyla vurdu. “Askerliği 15 aydan 9 aya, sonra da 6 aya indirilmesini vaat ettik. Hemen dediler ki ’askerliği indireceksin memleketi kim savunacak?.’Senin çocuğun valinin gözetiminde 21 gün askerlik yaparken, memleketi kim savunacak diye sormak aklına geldi mi?”

Kaynak:   

 
 



Bu haber 889 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,411 µs