En Sıcak Konular

ERİF ERSOY: ''AKP = YALAN TALAN EKONOMİSİ''

30 Nisan 2011 11:17 tsi
ERİF ERSOY: ''AKP = YALAN TALAN EKONOMİSİ'' Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Arif Ersoy,"Türkiye'de her alanda tezgâhı Batılılar kurmuş. Bu tezgâhta ha apoletli çalışsın ha sarıklı ne fark eder. Aynı bozuk üretim çıkar" dedi.

AKP Yalan talan ekonomisi

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Arif Ersoy, Çorumlu hemşerileriyle bir araya geldi.

Bağcılar Yüzüncü Yıl Mahallesi'ndeki Çorum Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Lokali'nde hemşerilerine hitap eden Ersoy, 12 Temmuz seçimlerinde kendilerinden Saadet Partisi'ne destek sözü aldı. Toplantıya Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Beşir İstemi'yle birlikte ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Yüzüncü Yıl Mahalle temsilci ve yardımcıları da katıldı. Arif Ersoy şöyle konuştu: "Bize soruyorlar, 'Sizin AKP ile farkınız ne?' diye. Bizim iki farkımız var. Biz Dünyada adaletin tesisi için çalışıyoruz, onlar zulme ortak oluyorlar. Çünkü Batılılara verdikleri sözler var. İkinci farkımız ise biz adil ekonomik sistemden yanayız, onlar İMF'nin rant ekonomisini uyguluyorlar. Refah-Yol hükümetinden sonra Batılılar, 54. Hükümetin adil ekonomi sistemini yok etmek ve hatta Türkiye ekonomisini yok etme adına yeni gelen hükümete Kemal Derviş'i gönderdiler. Derviş, gelirken Hocası Stenli Fisher ile geldi. İkisi kafa kafaya vererek 15 günde 15 kanun çıkartılar. Tarımdan destek çekilerek, tarımı çökerttiler. Şimdi hayvan ve et ithal ediyoruz. Fabrikalar sattırılarak, işsizliği had safhaya çıkarttılar. Bankaları sattırarak geliri dışarı çıkardılar. Zira ülke içinde dolaşımda olan 1 dolar bir senede 7 dolar olur. Ancak ülke dışına çıkan 1 dolar 7 dolar değer kaybeder. Böylelikle ekonomi çöker."
 
Milli Görüş'ün sanayi hamlesi
 
Ersoy konuşmasına şöyle devam etti, Milli Görüş ise Ağır sanayi projesiyle 462 sanayii projesi yaptı 200 temel attı ve 70 tesisi faaliyete geçirdi. Bu 462 projenin tamamı faal duruma geçseydi. Şimdi Türkiye Almanya ve Japonya ile yarışır hale gelecekti. İşte şimdi Türkiye'de her alanda tezgâhı Batılılar kurmuş. Bu tezgâhta Ha apoletli çalışsın ha sarıklı ne fark eder. Aynı bozuk üretim çıkar. Batılıların tezgahı talan üzerine kurulmuştur. Talan olan yerde mutlaka yalan vardır. İşte bizim AKP ile farkımız budur. Onlar Yalan-Talan ekonomisi uyguluyor. Biz ise Adil düzen ekonomisi uyguluyoruz. Onlar batılılar ile işbirliği yaparak zulme alet oluyorlar. Biz ise Milli Görüş anlayışı ile Şahsiyetli bir iç ve diş politika yürütüyoruz."

 

Kaynak: MİLLİ GAZETE {http://www.milligazete.com.tr/haber/akp-=-yalan-talan-ekonomisi-200050.htm}



Bu haber 743 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,041 µs