En Sıcak Konular

AKP'NİN ''DEVLET BAHÇELİ'' İSMİNE BİLE TAHAMMÜLÜ YOK

29 Nisan 2011 10:54 tsi
AKP'NİN ''DEVLET BAHÇELİ'' İSMİNE BİLE TAHAMMÜLÜ YOK Erdoğan'ın Osmaniye'de konuşacağı miting alanı ile ilgili duyuru afişlerinde, kentte olmayan 'Bahçelievler Bulvarı'adresinin yer alması herkesi şaşırttı.

Erdoğan'ın Bahçeli korkusu...

BAŞBAKAN Erdoğan'ın Osmaniye'de konuşacağı miting alanı ile ilgili duyuru afişlerinde, kentte olmayan 'Bahçelievler Bulvarı'adresinin yer alması herkesi şaşırttı. Miting düzenlenecek yerin adının MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin adını taşıması nedeniyle bu yola başvurulduğu anlaşıldı. Osmaniyeliler AKP'nin tutumuna tepki göstererek, "Yapılan bu saygısızlığı kınıyoruz" dediler...
 
Başbakan Erdoğan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin memleketinde, onun adını taşıyan 'Devlet Bahçeli Bulvarı'nda 5 Mayıs'ta seçmenlerine seslenecek. Bahçeli'nin adını taşıyan bulvarı adres olarak billboardlarda göstermek istemeyen AKP yöneticilerinin buldukları formül ile 'Devlet Bahçeli Bulvarı'yerine 'Bahçelievler Bulvarı'yazılı afişlerle karşılaşan Osmaniyeliler dün sabahtan itibaren AKP ve ajanslara telefonlarla tepkilerini aktararak, Bahçeli'nin sadece bir parti lideri değil, hemşehrileri olduğu için sahip çıktıklarını aktardı.

Bir bölümü mitingin yapılacağı alan önünde toplanarak tepki gösterenler, "Malatya'da İsmet İnönü, Isparta'da Süleyman Demirel ismini taşıyan meydanlarda veya alanlarda miting düzenlenirken Osmaniye'de miting alanını gösteren billboardlara hemşerimizin ismini yazmak bu kadar mı rahatsız ediyor?

AKP yöneticileri billboardlarda "Devlet Bahçeli Bulvarı'yerine "Bahçelievler Bulvarı'nda miting yapacaklarına göre Başbakan Erdoğan olmayan bir adreste miting yapacak. Bu adresi bilen birileri varsa bize de söylesinler. Ya da Başbakan Erdoğan Osmaniye'ye gelip böyle bir bulvarın açılışını yaptıysa bizim haberimiz olmadı. Yapılan bu saygısızlığı kınıyoruz" dedi.
 
AKPi yönetimi daha önceki yerel seçimlerde yine 'Devlet Bahçeli Bulvarı'yerine miting alanını gösteren adres olarak 'Alibeyli Camii Civarı Çukurova Hastanesi önü'olarak yazmıştı.

 

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ {http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=19868}

 



Bu haber 800 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,831 µs