En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ KONYA'NIN SON UMUDUNU DA BİTİRDİ: 1-1

26 Nisan 2011 10:00 tsi
BEŞİKTAŞ KONYA'NIN SON UMUDUNU DA BİTİRDİ: 1-1 Siyah-beyazlılar, Robak’ın golüyle geriye düştüğü maçta Quaresma’nın penaltısıyla puanı kurtardı. Konya’nın kümede tutunma şansı kalmadı.

Beşiktaş Konya’nın umutlarını tüketti!

Siyah-beyazlılar, Robak’ın golüyle geriye düştüğü maçta Quaresma’nın penaltısıyla puanı kurtardı. Konya’nın kümede tutunma şansı kalmadı. Kartal’na Necip Uysal kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Süper Lig’de prestij maçlarına çıkan Beşiktaş, Robak’ın golüyle uzun süre 1-0 yenik durumda oynadığı maçta Quaresma’nın penaltı golüyle 1 puanı kurtardı: 1-1. Siyah-beyazlı takımda Necip, kırmızı kartla oyundan atılıp cezalı duruma düşünce Galatasaray derbisi öncesi moraller bozuldu. Konyaspor ise bitime 4 hafta kala artık alt lig için geri sayıma başladı. 31’de sol kanattan adrese teslim orta gönderen Mehmet Sedef’in pasında iyi yükselen Robak, Beşiktaş savunmasının arasından kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve Konyaspor’u öne geçirdi: 1-0.

Necip derbide yok!
70. dakikasında orta alanda sert bir tartışmaya giren Quaresma ile Nihat’ı takım arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. 75’te Zayyate ceza sahasına gönderilen ortada topa elle müdahale edince penaltı noktası gösterildi. Topun başına geçen Quaresma durumu eşitledi: 1-1. Portekizli futbolcuyu ilk tebrik eden isim de birkaç dakika önce tartıştığı Nihat Kahveci oldu. 80’de rakibe yaptığı müdahale sonrası ikinci sarı kart ve ardından kırmızı kartla oyundan ihraç edilen Necip, Galatasaray derbisi öncesi cezalı duruma düştü.

Beşiktaş sakata geldi!
MAÇTAN NOTLAR
- G.Saray ile oynanacak derbi karşılaşması öncesi Beşiktaş, sakatlık problemiyle sarsıldı. Maçın ilk yarısında bir orta saha mücadelesinde iki Konyasporlu’nun arasında kalan Ernst ile ikinci 45 dakikada arka adelesinden sakatlanan Nobre, oyundan çıkmak zorunda kaldı. İki oyuncusunda riske edilmemek için oyundan alındığı öğrenildi.
- Süper Lig’inin 30. haftasında Beşiktaş’ı ağırlayan Konyaspor’u, taraftarları yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı 2 bini Beşiktaşlı, yaklaşık 12 bin taraftar izledi. Konyaspor ve Beşiktaşlı futbolcular sahaya çıkarken onlara engelli çocuklar refakat etti. Oyuncular ve engelli çocuklar sahaya Hz. Mevlana’nın “Şu toprağa sevgiden başka tohum ekmeyiz” yazılı pankartla çıktı.
l- Beşiktaş’ta sakatlıklarının tedavileri süren Matteo Ferrari, Ersan Adem Gülüm, Hugo Almeida ve Bobo, Konyaspor karşısında kadroda yer almadı. Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, sakatlığı nedeniyle son maçlarda forma giyemeyen Guti’ye, bu maçta da ilk 18’de yer vermedi. Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan ev sahibi ekip, karşılıklı sözleşmeleri feshedilen Abbas, Tazemeta, Montano ve Salibasic’den yoksun olarak sahaya çıktı.

Kaynak:



Bu haber 986 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    27,610 µs