En Sıcak Konular

IĞDIR'DA SİNAN OĞAN'A BÜYÜK KARŞILAMA

26 Nisan 2011 10:26 tsi
IĞDIR'DA SİNAN OĞAN'A BÜYÜK KARŞILAMA TÜRKSAM Başkanı ve MHP'nin 12 Haziran seçimlerinde Iğdır 1. sıradan milletvekili adayı olan Sinan Oğan memleketinde 1.500 araçlık konvoyla karşılandı

MHP Iğdır adayı Sinan Oğan'a büyük karşılama

MHP Iğdır Milletvekili 1.sıra milletvekili adayı Sinan Oğan Iğdır'a gelerek partililere seslendi. Iğdır'a 10 kilometre uzaklıkta bulunan merkeze bağlı Yaycı köyü girişinde Sinan Oğan'ı bekleyen partililer araçlarıyla uzun kuyruk oluşturdu. Yaklaşık bin 500 aracın katıldığı konvoy 10 kilometre yolu 3 saatte kat etti.
 
MHP'nin 12 Haziran seçimlerinde Iğdır 1. sıradan milletvekili adayı olan Sinan Oğan ve İkinci sıra adayı Gündüz Güneş Iğdır'a gelişinde bin 500 araçlık konvoyla büyük coşkuyla karşılandı. Ankara'dan Kars'a uçakla, buradan da karayolu ile Iğdır'a gelen OĞAN, Tuzluca ilçesinde partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Tuzluca ilçesinden yüzlerce aracın eşlik ettiği konvoydaki araç sayısı Iğdır girişine gelindiğinde 1.500'ü geçti. Yol boyunca kurbanlar kesilerek karşılanan Oğan, MHP il binasının önünde seçim otobüsünden vatandaşlara hitap etti.
 
Atatürk Caddesi Zübeyde Hanım bulvarında yaklaşık 5 bin kişi Kurban keserek adaylarını karşıladı. Coşkulu kalabalığa seslenen MHP Milletvekili Adayı Oğan, " Iğdır yıllardır bir olmamanın diri olmamanın acısını çekti fakat Iğdır bu kalabalık bu coşku karşısında küllerinden yeniden doğdu. Bu gün 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

Sayın Başbakan Bayburt'ta " Bayburt Bayburt olalı böyle bir miting görmedi'diyor. Ben de buradan diyorum ki, 'Türkiye böyle bir konvoyla karşılama görmedi.'Biz ev ev gezerek projelerimizi herkese anlatacağız. Ama buradan projelerimizden birisini söylüyorum bu projemiz adı bizim birlik projemizdir. Bu birlik projesidir. Bir olma projesidir. Bazı adaylar diyor ki, ben kesemin ağzını açtım, parama güveniyorum'85 Ben hükümet imkanlarını kullanacağım. Kimisi de illegal örgütlerin imkanlarını kullanacağım biz de diyoruz ki, Iğdır halkının vicdanına, onuruna, şerefine güveniyoruz'85 Biz Iğdır halkına güveniyoruz.
 
Biz bu gün onurumuzun mücadelesini veriyoruz. Allah'ın izniyle sizlerle beraber. İnşallah Iğdır yeniden külleriyle yükselecektir. 
 
Biz ikinci sıra adayımız Hakim Gündüz Güneşle bu yola çıktık. İnşallah sizlerin oyuyla meclise gideceğiz. "dedi.
 
BİRLİK ÇAĞRISI
 
"Biz Malazgirtt'e Sultan Alparslan'ın yareni biz Kerbela çölünde İmam Hüseyin'in yareniyiz " diyen Oğan, "Bu birlik ve beraberlik içinde Iğdır'lı gelecekte yerel yöneticisini de seçecektir. Biz aslımızın da özümüzünde inancımızında savunucusu olacağız. Bir olacağız, diri olacağız. Birlik olacağız. Türkiye'de yaşayan 3 milyon Azeri Türkü'nün Iğdır'lının sesi olacağız. Iğdır'lının her alanda hakkını savunacağız. şeklinde konuştu.

MHP İkinci sıra adayı Gündüz Güneş, 'Ben bir bozkurtum birinci sıra adayımız Sinan Oğan'ın yanındayım, Iğdır'lının yanındayım, Partimin yanındayım sonuna kadar'da olacağım. Bu seçimden Allah'ın izniyle başarıyla çıkacağız "dedi.
 
MHP İl Başkanı Cahit Erol da yaptığı konuşmada " Bu karşılama ve kalabalık gösterdi ki, Iğdır halkı birlik ve beraberliğe susamıştır. Birlik ve beraberliğini bugün gösterdi "dedi.

 

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ {http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?haber=mhp-igdir-adayi-sinan-ogan-39a-buyuk-karsilama&id=19821}



Bu haber 1,189 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,372 µs