En Sıcak Konular

SARKOZY YAHUDİ Mİ?

25 Nisan 2011 16:06 tsi
SARKOZY YAHUDİ Mİ? Sarkozy cenapları anne tarafından Yahudidir.Yahudi olmak için de zaten Yahudi bir anneden doğmuş olmak gerekir.

Sarkozy Türkiye'ye Niçin Düşman?

FRANSA'nın başkanı Sarkozy'nin Türkiye'ye niçin düşman olduğu sorusu dillerde dolaşıyor. Fransa ve siyaset uzmanı olmadığım için bu konuda kesin bir şey söylemem mümkün değildir. Sarkozy cenapları anne tarafından Yahudidir. Yahudi olmak için de zaten Yahudi bir anneden doğmuş olmak gerekir. Musevi şeriatına göre babası Yahudi, annesi gayr-i Yahudi bir kimse Yahudi sayılmaz.

Birkaç yıl önce okumuştum. Sarkozy'nun annesinin kökeni Selanik'e dayanıyormuş. Hem Yahudi, hem Sabatayist olabilir mi? Onu da araştırmış değilim.

İnternette İngilizce ve Fransızca Sarkozy Jew Juif kelimeleriyle ararsanız karşınıza milyonlarca veri çıkacaktır.

Paul-Eric Blanrue'nün "Sarkozy Israel et les Juifs" adlı kitabı Fransa'da basılamadı, Belçika'da yayınlandı ve dağıtım şirketi bu eseri Fransa'da dağıtmayı reddetti.

Fransa'da anayasa bütün hürriyetleri garanti altına almıştır ama orada Yahudilik aleyhinde yayın yapmak çok zordur. İsrail'i, Yahudileri haklı da olsa tenkit edenler hemen antisemit damgasını yerler ve Gayssot (Loi Gayssot) kanunuyla cezaya çarptırılırlar.

Siyonistler yirminci asırda bir tek İsrail devleti değil, birkaç Yahudi devleti kurmuşlardır. Akdeniz'in doğusunda iki devlet, batısında Fransa...

Fransa'da resmen 600 bin Yahudi vardır. Kriptolarla birlikte bu rakam 1,5 milyona çıkabilir. Mesela Sarkozy cenapları vaftiz olmuştur ama o "vaftizli Katolik bir Yahudidir".

Bizde de Müslüman görünen, öldüklerinde cenazeleri cami önündeki musalla taşına konan hayli "Müslüman Yahudi" vardır.

Ülkemizdeki resmi Musevi sayısı 16-20 bin arasındadır, Kripto Yahudi sayısı ise 1,5 milyon civarındadır. (Bakınız: Aksiyon dergisinin 23-29 Mayıs 1998 tarihli sayısındaki röportaj). Fransa'da sözde hürriyet, eşitlik, adalet kardeşlik vardır ama İslam'a, Müslümanlara sövmek, baskı yapmak serbesttir; Yahudiliği, İsrail'i tenkit etmek çok zordur, cezası vardır.

Sayın Sarkozy cenaplarının ana tarafından ailesi 1492'te İspanya'dan sürüldüğü zaman, Hıristiyan ülkeler ve devletler tarafından kabul edilmemişti, onlar da din ve kimlik hürriyeti diyarı Osmanlı mülkünün Selanik şehrine göç etmişlerdi. Bari bunu hatırlasın da Türkiye aleyhtarlığını biraz hafifletsin.

Mehmed Şevket Eygi - Milli Gazete

 

Kaynak: MİLLİ GAZETE {http://www.milligazete.com.tr/makale/gidisati-hic-begenmiyorum-199393.htm}



Bu haber 2,351 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,705 µs