En Sıcak Konular

ŞEHİT AİLELERİNDEN MHP IĞDIR MEBUS ADAYI SİNAN OĞAN'A ZİYARET

23 Nisan 2011 23:26 tsi
ŞEHİT AİLELERİNDEN MHP IĞDIR MEBUS ADAYI SİNAN OĞAN'A ZİYARET Şehit Aileleri Federasyonu Yönetin Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır 1. Sıra Milletvekili Adayı Sinan OĞAN’ı ziyaret ettiler.

Şehit Aileleri Federasyonu, MHP Iğdır 1. Sıra Milletvekili Adayı Sinan OĞAN’ı Ziyaret Ettiler.  
 
Şehit Aileleri Federasyonu Yönetin Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır 1. Sıra Milletvekili Adayı Sinan OĞAN’ı ziyaret ettiler.
 
Ziyarette şehit ailelerinin sevgi, saygı ve selamlarını getirmeklerini ifade eden Şehit Aileleri Federasyonu Yönetin Kurulu Üyeleri, Sinan OĞAN’ın MHP Iğdır 1. Sıra Milletvekili Adayı olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini vurgulayıp “Bizim sesimiz olacak bir kişi istiyoruz. İnşallah Allah utandırmaz.” dediler.
 
Toplantıda, Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Hamit KÖSE Sinan OĞAN’ın şehit ailelerinin sorunlarını ifade etmesi ve onların hislerine tercüman olmasının kendilerine büyük mutluluk verdiğini dile getirdi. Ayrıca aileler, OĞAN’ın kendini Kürt aydını olarak niteleyen kişiler karşısında bir Türk milliyetçisi olarak olgun, efendi tavırlarıyla yerinde cevaplar vermesinden dolayı memnuniyet duyduklarını da söylediler. “Televizyonlarda bir tek siz olsanız yeter” diyen şehit aileleri “Onların 500 tanesine sizin bir tek cevabınız yeter” sözlerini ifade etti. Kürt meselesi değil PKK ve İmralı meselesi olduğunu belirten şehit aileleri devlet otoritesini koysa vatandaş da yanında yer alacaktır dedi. Bunlara ek olarak şehit aileleri Sinan OĞAN’a “Sizi hislerimize tercüman olan, 70 milyona hitap eden biri olarak görüyoruz.” dediler.
 
MHP Iğdır Milletvekili Adayı Sinan OĞAN da ziyaretine gelen aile üyelerine “Toplumun vicdanını sızlatarak toplumsal barış olmaz. Siz bizim vicdanımızsınız” dedi. “Kürtle, Çerkezle, kimseyle bir sorunumuz yok, biz teröre karşıyız.” diyen Iğdır MHP Milletvekili Adayı OĞAN sözlerine bir memleketin şehit ve gazilerine değer vermesinin çok önemli olduğunu hatırlatarak devam etti. OĞAN, şehit aileleriyle toplantısında “Bize nasip olduğu takdirde siz de biliniz ki mecliste sizin bir evladınız var, hakkınız savunulacağı zaman en önde biz varız.” dedi. Ayrıca “Iğdır ve Mersin çok önemlidir. Bu ikisini sağlam tutmalıyız.” diyerek Iğdır’ın önemine dikkat çekti.  Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Hamit KÖSE ziyareti, MHP Iğdır Milletvekili 1. Sıra Adayı Sinan OĞAN’a dua ve desteklerini bildirerek tamamladı.

 

Kaynak: sinanogan.com {http://www.sinanogan.com/etkinlik.aspx?ID=172}

 



Bu haber 1,044 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,014 µs