En Sıcak Konular

TÜRKİYE VE HUKUKA YAZIK ETTİLER

24 Nisan 2011 14:31 tsi
TÜRKİYE VE HUKUKA YAZIK ETTİLER MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) bağımsız milletvekili adaylarının itirazlarını kabul etmesine ilişkin, hukuk ve devletin şiddete teslim olduğunu öne sürerek, "Türkiye ve hukuka yazık ettiler" dedi.

'Türkiye ve hukuka yazık ettiler'

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) bağımsız milletvekili adaylarının itirazlarını kabul etmesine ilişkin, hukuk ve devletin şiddete teslim olduğunu öne sürerek, "Türkiye ve hukuka yazık ettiler" dedi.

Şandır, Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndaki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Mehmet Şandır, bir gazetecinin, "YSK'nın bağımsız adaylarla ilgili aldığı son kararı nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusunu şöyle yanıtladı: "Türkiye'nin çivisini çıkarttılar. Hukuk ve devlet şiddete teslim olmuştur. Üç buçuk çapulcuya Türkiye'yi teslim ettiler. Türkiye ve hukuka yazık ettiler. Biz, hiç kimsenin siyaset yapma özgürlüğünü elinden alınmasını tasvip etmiyoruz ama hukukun uygulanmasında şiddetin ve sokağın hükmü geçmiştir. Bunu tasvip etmemiz mümkün değildir. Buna sebep olanlar ve bunu tasvip edenleri tarih af etmeyecektir."

12 Haziran seçimlerine de değinen Şandır, şunları söyledi:

"Milletimizin sağ duyusuna inanıyorum. Türkiye'yi bu noktaya getiren bu siyaseti, Türk toplumunu ayrıştıran bu politikaları ve bu kadroları Türk milleti Türkiye'nin yönetiminden uzaklaştıracaktır, uzaklaştırmalıdır. Çünkü, Türkiye hızla bir iç savaşa sürüklenmektedir. Türkiye'nin yaşadığı bu manzara komşu  ülkelerde yaşadıklarımızdan farklı değildir. Bu bir isyandır, devlete başkaldırıdır.

Bu hukuksuzluğun hakim olduğu bir kaos ortamıdır. Böyle bir ortamda seçime gidilmiş olmasını milletimizin takdirine sunarım. Milletimiz oylarıyla kendi geleceğine karar verecektir. Kendi geleceğini bu ayrılıkçı siyasi bölücülere, PKK'nın siyasi uzantılarına teslim etmeyeceklerdir. PKK dün dağda Türkiye'ye saldırıyordu, kan akıtıyordu, PKK bugün sokakta, yarın Mecliste olacaktır. Buna milletimizin tedbir almasını istiyorum.

Seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum. MHP olarak biz hizmet etmeye hazırız. Milletimizin takdiri, iradesiyle bu ülkeyi lider ülke Türkiye yapmaya hazırız."

 

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ {http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=19814}

 



Bu haber 701 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,366 µs