En Sıcak Konular

GALATASARAY 1-1 KAYSERİSPOR

24 Nisan 2011 09:45 tsi
GALATASARAY 1-1 KAYSERİSPOR Son 7 haftanın en kötü iki takımının mücadelesinden galip çıkmadı...

Aslan geri döndü

Manisa’da umut saçan G.Saray, Kayseri karşısında bu sezonki gerçek kimliğine büründü

Taraftarından özür dilemek için Arena’ya çıkan sarı-kırmızılılar 2’de Gökhan Zan’la öne geçti. Herkes fark beklerken, Amrabat’ın topunu tamamlayan Abdullah skoru eşitledi. Son 7 haftanın en kötü iki takımının mücadelesinden galip çıkmadı

AÇIK açık konuşmakta fayda var... Bu G.Saray’da hep bir eksiklik var. Okeye 4. arar gibi... Bir hafta savunma iyi bir hafta hücum bir hafta orta saha ama takım olarak iyi oldukları bir güne rastlamak zor ki ne zor.

SAHADA 11 oyuncudan en az 7 kişi (Özellikle de yerli oyuncular) neredeyse maç sonlarında ciğerlerini oracıkta bırakacaklar ama artık futbolda sadece koşmak yetiyor mu? Yetmez. Bu iş o kadar da kolay değil. Maçın başlamasıyla birlikte taraftardan özür dilemek isteyen G.Saray, forma videosuyla birlikte taraftarın gönlünü bir kez daha fetheden (Yanlış yok, Arda taraftarın düşüncesini dile getirmiştir) Arda ile birlikte saldırmaya başladı.

HÜCUMDA Culio, Stancu ve Arda üçlüsüne ortada ise Ayhan, Mustafa ve Sabri destek verirken daha 2. dakikanın sonu gelmeden Sabri, Kayseri savunmasının arkasına uzattı topu, önce Stancu kendi denedi, top yeniden önünde kalınca içeri çevirdi ve arka direkte Gökhan Zan bu sezonki ilk golünü buldu: 1-0.

G.SARAY golle rahatlayıp ataklarını daha da artırdı ama dakikalar 20’ye geldiğinde Aslan bir kez daha makûs talihini yenemedi ve kalecisi Zapata’nın bir vukuatıyla daha karşılaştı. Servet ve Gökhan’ın arasına doğru yol alan Amrabat’ın üzerine doğru hamle yapan ve saçma sapan bir şekilde kalesini boşaltan Zapata’dan sıyrılan Kayserili yıldız, topu kaleye yolladı. Top ağlara gitmek üzereyken çizgide dokunan Abdullah ise golü perçinleyen isim oldu: 1-1.

FORVETLER EZİLDİ!
GOLÜN ardından Arda yeniden takımı şaha kaldırmaya uğraştı ama 23’te direkten dönen top bile kendine getiremedi takımı. 2. yarıya Milan Baros’la başladı sarı-kırmızılılar... Ama ne Stancu ne de Baros maç boyunca Kayseri savunmasının arasında ezilmekten kurtulamadı. 56’da Servet savunmadan çıkıp kafayla yokladı, 69’da Arda, Stancu’ya serbest vuruştan gol attırmak için taktik yaptı ama gelen vuruşa pişman oldu.

SON dakikalar yaklaştıkça bal yap(a)mayan arı durumundaki G.Saray, iyice kendini bıraktı. Arda ve Culio’nun hücumlardaki zorlamaları da ‘ses’ getirmezken sarı-kırmızılılarda maç boyu yardımlaşma olmaması da en önemli eksiklik olarak göze çarptı ve 1-1’lik sonuç G.Saray’ı biraz daha batağa götürdü.

Maçın yıldızı Arda

G.Saray gibi büyük bir camianın sorumluluğunu omuzlarında her dakika en çok hisseden isim kaptan Arda, Kayseri karşısında ilk dakikadan itibaren takımını sırtladı. Gole gidebilmek için ne gerekiyorsa yaptı ama bireysel oynayan bir takıma daha fazla katkı yapamadı. Her aldığı topta arkadaşlarını pozisyona soktu ama o bile G.Saray’ı kurtarmaya yetmedi. (Suat UMURHAN/VATAN)

 

Kaynak: GAZETEVATAN {http://haber.gazetevatan.com/aslan-geri-dondu/372974/5/Spor}

 



Bu haber 700 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,821 µs