En Sıcak Konular

SAADET PARTİSİ'NİN SEÇİM KAMPI SONA ERDİ

22 Nisan 2011 11:41 tsi
SAADET PARTİSİ'NİN SEÇİM KAMPI SONA ERDİ Saadet Partisi,550 milletvekili adayı, il başkanları ve seçim karargâh başkanlarını Başkent'te Büyük Anadolu Otel'de iki günlük kampa aldı.

Saadet Partisi'nin iki günlük kampı sona erdi

Saadet kadroları iktidara hazır

Saadet Partisi'nin 12 Haziran genel seçimleri için yaptığı çalışma ve hazırlıklar, son sürat devam ediyor. 550 milletvekili adayı, il başkanları ve seçim karargâh başkanlarını Başkent'te Büyük Anadolu Otel'de iki günlük kampa alan Saadet Partisi, adaylarla teşkilatların kaynaşmasının yanı sıra seçim dönemine yönelik planlanma, seçim stratejileri, seçim mevzuatı ve hukuki işlemlerle ilgili bilgilerin aktarıldığı yoğun bir program düzenledi.

SP Genel BaşkanI Prof. Dr. Mustafa Kamalak'ın açılış konuşmasıyla başlayan ve seçim beyannamesindeki taahhütlerin kamuoyuna deklare edildiği iki günlük programda, arazide adaylar tarafından halk anlatılacak önemli bilgiler içeren önemli sunumlar gerçekleştirildi. Programda, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Arif Ersoy 'Ekonomik yıkım ve çözüm önerileri', Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu 'Dış politika faciası ve çözüm önerileri', Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan 'Manevi tahribat ve çözüm önerileri' konusunda sunum yaptı.
 
Genel Merkez Seçim Karargah Başkanı Murat Çolak ise, adaylara genel merkez seçim karargahı çalışmalarının çerçevesini aktardı. Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşenur Tekdal'ın seçim çalışmalarına kadınların nasıl destek vereceğini anlattığı programda, Gençlik Kolları Genel Başkanı Salih Turhan ise, gençlik kollarının yürüteceği faaliyetler hakkında bilgi aktardı.
 
Ayrıca aday olmayan il başkanları adına 5 il başkanı, hazırlıklarıyla ilgili değerlendirmeler yaptı. Adaylar adına ise 9 milletvekili adayı,  arazideki intibaları ve temennileriyle ilgili konuşma yaptılar. Programda, 'Seçim heyecanı ve motivasyonu' konusunda konferans verildi.
 
Kampın ikinci gün çalışmaları, YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün 'Milli Görüş'ün Temel Esasları' konusunda verdiği konferansla başladı. Daha sonra Seçim Karargâh Başkan Yardımcısı Bekir Demirkaya, seçim faaliyet planı konusunda bilgi verdi. Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ tarafından ise, seçime yönelik tanıtım faaliyetler hakkında bir sunum gerçekleştirildi. Dinbirder Genel Başkanı Abdullah Arslan ve ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikus da birer konuşma yaptılar.
 
Kişisel Gelişim Uzmanı Kadir Demirbüken, adaylara 'Seçim sürecinde dikkat edilecek hususlar' konusunda önemli bir konferans verdi. İki günlük program Genel Başkan Kamalak'ın kapanış konuşması ve yapılan dua ile sona erdi.
 
"Çok faydalı ve verimli oldu"
 
İki günlük kampı değerlendiren Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, "Bu çalışma öncelikle bir eylem ve söylem birliği, adayların kaynaşması ve birbirini tanıması, genel merkez ve adayların birbirini tanıması açısından çok faydalı oldu" dedi. Arazide kullanılacak söylem ve üslubun geliştirilmesi açısından çok yararlı bir program gerçekleştirdiklerini kaydeden Bitmez, "Moral ve motivasyon açısından, bugüne kadar yaptığımız toplantıların en verimlisi oldu. Bu toplantı, Milli Görüş'ün dimdik ayakta olduğunu, Saadet Partisi adaylarının ülke sorunlarını çözecek tek kadro olduğunu bir kez daha göstermiştir" dedi.

 

Kaynak: MİLLİ GAZETE {http://www.milligazete.com.tr/haber/saadet-kadrolari-iktidara-hazir-198967.htm}



Bu haber 942 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,862 µs