En Sıcak Konular

ZEYBEK ERDOĞAN'I BAYBURT'TA ''DP MİTİNGİ''NE DAVET ETTİ

21 Nisan 2011 22:26 tsi
ZEYBEK ERDOĞAN'I BAYBURT'TA ''DP MİTİNGİ''NE DAVET ETTİ DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, ilk seçim mitingini, memleketi Bayburt’ta yapacağını açıkladı ve Erdoğan'ı da Bayburt'a davet etti.

DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, ilk seçim mitingini, memleketi Bayburt’ta yapacağını açıkladı:

“Başbakan’a meydan okuyorum, Bayburt’ta birlikte miting yapalım.”

“Sayın Başbakan gerçek rakibinin kim olduğunun farkında. Çünkü beni iyi tanıyor ve beni takip ediyor. Benim memleketime gidiyor ve beni memleketimde vurmak için ilk mitingi Bayburt’ta yapıyor. Kendisine meydan okuyorum. O’nun Bayburt mitinginde kürsüye birlikte çıkalım. O yarım saat konuşsun, ben 10 dakika konuşayım. O her zaman yaptığı gibi, cama bakarak konuşsun, ben canıma bakarak konuşayım. Var mı böyle bir teklife? Kırat’ın nefesi iktidarın ensesinde”

Bayburt’lu olan DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, ilk seçim mitingini 22 Nisan’da Bayburt’ta yapacağını açıklayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a meydan okudu ve “Sayın Başbakan, gerçek rakibinin kim olduğunun farkında. Beni takip ediyor. Başbakan’a meydan okuyorum, Bayburt’ta birlikte miting yapalım” diye konuştu.

Zeybek, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Benim memleketime gidiyor ve beni memleketimde vurmak için devletin bütün imkanlarını kullanarak ilk mitingi Bayburt’ta yapıyor. Niye böyle yaptığının anlamı belli. Biz de ilk mitingimizi memleketim olan Bayburt’ta yapacağız. Neden? Çünkü görüyorum ki Sayın Başbakan gerçek rakibinin kim olduğunun farkında. Yani Recep Tayyip Erdoğan bey gerçek rakibinin kim olduğunu biliyor, çünkü beni iyi tanıyor.

Kendisine meydan okuyorum. İsterse taraftarlarımı, il başkanımı, koruma polisimi almadan tek başıma, O’nun Bayburt mitinginde kürsüye birlikte çıkalım. O yarım saat konuşsun, ben 10 dakika konuşayım. O her zaman yaptığı gibi, cama bakarak konuşsun, ben canıma bakarak konuşayım. Var mı böyle bir teklife? Kırat’ın nefesi iktidarın ensesinde”

“Kötü niyetliler bunu kullanabilir..”

DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Yüksek Seçim Kurulu’nun, Barış ve Demokrasi Partisi’nden bazı adayları iptal etmesiyle ilgili olarak da şunları söyledi:

“Sanki sadece YSK’nın bağımsız adaylara yönelik bir uygulaması gibi anlatılıyor. Halbuki arşiv taraması sırasında bizim partimizden de 12 arkadaşımızın adaylıkları iptal edildi. Fakat biz yerine başka adayları koyduk, eksiklerimizi tamamladık ve seçime giriyoruz.Şu haliyle işin içinde herhangi bir komplo görmüyorum. Tabii bir hadisedir, büyütülecek bir şey yoktur. Kötü niyetliler bunu kullanabilir, bunu yaşayarak göreceğiz. Herhangi bir siyasi baskı olsa, en az yarısının adaylıkları iptal edilirdi.”

 

Kaynak: DP Basın Merkezi {http://www.dp.org.tr/HaberDetay.asp?id=132302}

 



Bu haber 1,478 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,665 µs