En Sıcak Konular

MHP İSTANBUL ADAYLARINI TANITTI

22 Nisan 2011 09:06 tsi
MHP İSTANBUL ADAYLARINI TANITTI MHP, İstanbul milletvekili adaylarını tanıttı. MHP milletvekili adayları, Şişli Cevahir Otel'de yapılan basın toplantısı ile birlikte seçmenlerinin karşısına çıktı.

MHP, İstanbul milletvekili adaylarını tanıttı

MHP, İstanbul milletvekili adaylarını tanıttı. MHP milletvekili adayları, Şişli Cevahir Otel'de yapılan basın toplantısı ile birlikte seçmenlerinin karşısına çıktı. İl Başkanı Abdurrahman Başkan, Milliyetçi Hareketin iktidara yürüdüğünü belirterek, 12 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimlerin önemine dikkat çekti.

Başkan şunları söyledi:

"12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimi öncesinde İstanbul'daki çok değerli adaylarımızı sizlere tanıtmak amacıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi'ne, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görev alabilmek için İstanbul'dan müracaat eden çok değerli adaylarımız olmuştur. Partimize milletvekili olabilmek ve sıralamaya girebilmek için talepte bulunan her kardeşimiz bizim için eşsiz bir değerdedir.

Kendilerine Milliyetçi Hareket Partisi saflarında yer aldıkları ve taşın altına elini koymaya talip oldukları için teşekkürü borç biliyorum. Büyük bir vakar ve ciddiyet içinde gerçekleşen adaylık süreci ve tespit çalışmaları ile partimiz siyasi olgunluğunu ispat etmiş, yaşanan yoğunluk Türkiye'nin onurlu geleceği için gösterilecek kararlılığın da haklı bir işareti olmuştur.

Dokuz yıllık AKP iktidarı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin milli güvenliğini, Türk Milleti'nin milli birliğini, bekasını ve refahını, toplumsal huzur ve asayişimizi, çok ciddi ve ağır tehlikelerle karşı karşıya bırakmıştır.

Mevcut iktidarla birlikte en güvenilir kurumlar sorgulanır olmuş, gelir adaleti bozulmuş, asayişsizlik huzuru kaçırmış, bölücüler cesaret kazanmış, yolsuzluk ve yoksulluk çığırından çıkmış; taviz, boyun eğme ve teslimiyet izan sınırlarını zorlamaya başlamıştır.

Türkiye üzerinde hesapları olan mihrakların ışığını karartacak, kirli siyaset, kirli ticaret, kirli kazanç ilişkilerini sonlandıracak, milli çıkarlarımızı koruyacak ve yüceltecek yegane hareket Milliyetçi Harekettir.

Bu sebeple İstanbul'da göreve talip olmuş çok değerli Adaylarımızla yola çıkmış bulunuyoruz.

Büyük Türk Milleti, milli vicdanın bu sesine kulak verecek, bu aziz milleti ve vatanı hiçbir karşılık beklemeden seven Türkiye sevdalılarının sesine mutlaka ses verecektir.

Biz İstanbul olarak Milliyetçi Hareket Partisi'nin başarısı için gayret sarf edip en fazla milletvekilini Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne göndermek için çaba göstereceğiz. Geceyi gündüze katarak, milletimize projelerimizi anlatıp onların desteğini alacağız.

12 Haziran akşamı inşallah Milliyetçi Hareket iktidarının anahtarını, İstanbul'un gönül kapılarını açarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye teslim edeceğiz ve Türkiye yeni bir sabaha uyanacaktır.

 

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ {http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=19791}


 



Bu haber 763 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,475 µs