En Sıcak Konular

ZEYBEK: ''ÖYLE BİR MÜTTEFİK GELDİ Kİ BİZE ÖBÜRLERİNİN TOPUNA BEDELDİR''

18 Nisan 2011 21:11 tsi
ZEYBEK: ''ÖYLE BİR MÜTTEFİK GELDİ Kİ BİZE ÖBÜRLERİNİN TOPUNA BEDELDİR'' Zeybek,Bağımsız Türkiye Partisi ile yapılan seçim ittifakını değerlendirdi ve “Öyle bir müttefik geldi ki bize, öbürlerinin topuna bedeldir” dedi.

Öyle bir müttefik geldi ki bize, öbürlerinin topuna bedeldir.”

“Türkiye üzerinde bir operasyon vardır. Bu operasyonun baş uygulayıcısı sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Halkımız bu gerçekleri bilmeli ve buna göre tavrını açıkça ortaya koymalıdır. Bizim bulunduğumuz Meclis’te kimse ihanet ve bölünme yasaları çıkaramaz, getirmeye bile teşebbüs edemez.”

Genel Başkan Namık Kemal Zeybek, Ordu Dernekler Federasyonu tarafından Feshane, Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen ''Ordu Günleri'' etkinliğine katılarak tek tek stantları gezdi ve fuara katılanlarla sohbet etti. Zeybek'e, Ordu'nun yöresel kıyafetleri giydirildi ve yiyeceklerden ikram edildi. Namık Kemal Zeybek, Fuardan canlı yayın yapan Kanal-52 televizyonunda programa da katılarak soruları cevaplandırdı.

DP Lideri Zeybek, Ordu Günleri kapsamında açılan stantları  gezdikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Zeybek, fuarda yaptığı açıklamada, Bağımsız Türkiye Partisi ile yapılan seçim ittifakını değerlendirdi ve “Öyle bir müttefik geldi ki bize, öbürlerinin topuna bedeldir” dedi.

“Listeleri birlikte yaptık problem olmadı”

Zeybek açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

''Ben bölünmeyi önlemek için, Türkiye’nin bölünmesini önlemek için, ittifak teklifleri yaptım. Türkiye’nin birliğinden bağımsızlığından yana değerli Prof. Dr Haydar Baş ve partisi ittifak teklifimizi kabul etti. Diğerleri gelmezlerse gelmesinler topuna bedeldir bu ittifak. Bağımsız Türkiye Partisiyle, Demokrat Partisi çatısı altında birlikte seçime giriyoruz. Bizim görüşlerimiz birbirlerine çok yakındır. Bu ittifak sonuç alacaktır. Listeleri oturduk birlikte yaptık. Çok da problem olmadı, doğrusu neyse onu yaptık.

Tek tek tüm stantları ziyaret eden Zeybek'e yöresel yemekler de ikram edildi.

Bağımsız Türkiye Partisi’nin Genel Başkanı Prof. Dr Haydar Baş ile biz çocukluktan beri tanışırız. Dünya görüşümüz yakın. İkimiz de Türkiye'nin birliğinden, bağımsızlığından yana ve kalkınmayı tabandan başlatmayı esas alan bir siyaset güdüyor ve inanıyoruz. Bu inançla bir araya geldik. İnşallah bu ittifak netice alacaktır. Şimdi bundan sonra Türkiye'de siyaset neymiş, Türkiye'ye nasıl doğru teşhis konulur, nasıl çözüm bulunurmuş bunu herkes görecek.

“Bahçeli neden ittifak teklifimi reddetti?”

Ben MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye 'görüşelim' dedim, kendimi yok ettim, ortadan kaldırdım. Açık teklifte bulundum. Teklifime cevap bile vermedi. Görüşme teklifimi kabul etmedi, reddetti. Niye? Bir siyasi partinin genel başkanı, başka bir siyasi partinin genel başkanına 'seni destekleyelim' dediği zaman neden bunu reddeder? Herkes bunu iyi düşünsün. Biz teklifimizi ortaya koyduk. Türkiye'nin birliğinden ve bağımsızlığından yana, doğru bir çizgide giden dostumuz, değerli Haydar Baş ve partisi, teklifimizi kabul etti. İnşallah sonuç alacağız.

Zeybek ziyaret sırasında yayın yapan TV-52 kanalına canlı yayın konuğu olarak katıldı ve soruları cevaplandırdı.

“Türkiye üzerinde operasyon vardır”

Türkiye üzerinde bir operasyon vardır. Bu operasyonun baş uygulayıcısı sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Meclis’te bulunan diğerleri de bu operasyona bilmeyerek alet oluyorlar. Halkımız bu gerçekleri bilmeli ve buna göre tavrını açıkça ortaya koymalıdır.

Bizim bulunduğumuz Meclis’te kimse ihanet ve bölünme yasaları çıkaramaz, getirmeye bile teşebbüs edemez. Bizim çizgimiz, milli ekonomi politikasıdır, her şeyde milliliktir, dünyaya milli kültürümüzü tanıtmaktır, Milli sanayi, KOBİ'leri, esnafı, tarımı desteklemek, orta sınıfı yeniden meydana getirmektir. Biz bunun için yola çıktık ve bunu başaracağız. Türkiye'ye yönelik herhangi bir tehdit, başkanlık sistemi geldiği zaman biz sadece kollarımızı kaldırmayız, gövdemizi atarız, durdururuz o Mecliste'' dedi.

Zeybek, Ordu Günleri fuarında stantları gezdi

“Kurt sürüsünün başına bir koyun gelirse kurtlar koyunlaşır”

Hani nerede bu muhalefet? Ben arıyorum, arıyorum bulamıyorum. Siz bulursanız haber verin. Yani Kemal Kılıçdaroğlu ne muhalefeti yapıyor. Bir Recep bey tutturmuş gidiyor. Recep bey, Recep bey demekle muhalefet mi olur? Halkın ne dertlerine derman getiriyor? Bahçeli ise aklına gelince bağırıp çağırıyor, sonra çekiliyor. Bizim büyük düşünür insanlığın 2. öğretmeni büyük Türk İslam düşünürü Farabi, ‘kurt sürüsünün başına bir koyun gelirse, kurtlar koyunlaşır’ demiş.” 
 
Kaynak: DP Basın Merkezi- {http://www.dp.org.tr/HaberDetay.asp?id=132281}



Bu haber 721 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,212 µs