En Sıcak Konular

GÜLAFER YAZICIOĞLU: ''KÖKSAL TOPTAN BİLDİKLERİNİ ANLATSIN!''

17 Nisan 2011 22:07 tsi
GÜLAFER YAZICIOĞLU: ''KÖKSAL TOPTAN BİLDİKLERİNİ ANLATSIN!'' Büyük Birlik Partisi (BBP)'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, eşinin ölümüyle ilgili dönemin Meclis Başkanı Köksal Toptan'ın artık bildiklerini anlatması gerektiğini söyledi.

Yazıcıoğlu'nun eşi 'Köksal Toptan bildiklerini anlatsın'

Büyük Birlik Partisi (BBP)'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, eşinin ölümüyle ilgili dönemin Meclis Başkanı Köksal Toptan'ın artık bildiklerini anlatması gerektiğini söyledi.

O süreçte dönemin Meclis Başkanı Köksal Toptan ile görüşmesinde çok acı bir olay yaşadığını aktaran Yazıcıoğlu, "Toptan, yanımda Genelkurmay başkanını aradı. Çok şaşırmıştım. Hala bekliyorum, ne zaman cevaplar bilemiyorum. O zaman bana anlattıklarını şimdi kendisinin çıkıp kamuoyuna söylemesini istiyorum." dedi.

BBP'nin Eskişehir milletvekili adayları tanıtım toplantısına katılan Gülefer Yazıcıoğlu, eşi ve yanındaki 5 kişinin öldüğü gün olan 25 Mart 2009'da Türkiye'nin çağ atladığını göremediklerini söyledi. "Eğer öyle olmuş olsaydı 8 tane telefonun olduğu yerde, 6 şehidimize ulaşırlardı." diyen Yazıcıoğlu, Türkiye devletinin isteseydi eşini ve yanındaki 5 şehide ulaşabileceğini vurguladı.

"Ancak istemediler, aramadılar. Ben de orada idim, olayların şahidiyim." şeklinde konuşan Yazıcıoğlu, "Bu kadar teknolojinin ilerlediği bir çağda, 8 telefonun olduğu bir yerde nasıl bulanamıyor ben hayretler içerisindeyim. Aramaya giden dağcı kayboluyor. O dağcıyı telefon sinyalinden buluyorlar. Demek ki isteyince her şey oluyormuş." diye konuştu.

Kendisinin o süreçte dönemin Meclis Başkanı Köksal Toptan ile görüştüğünü ve bu sırada çok acı bir olay yaşadığını kaydeden Yazıcıoğlu, artık Toptan'a bildiklerini kamuoyuyla paylaşması gerektiği çağrısında bulundu. Yazıcıoğlu, Toptan'a şu çağrıda bulundu: "O görüşmemiz sırasında Toptan yanımda Genelkurmay başkanını aramıştı. Çok şaşırmıştım. Hala bekliyorum, Toptan ne zaman cevaplar bilemiyorum. Toptan o zaman bana anlattıklarını şimdi kendisinin çıkıp kamuoyuna söylemesini istiyorum. Çok şaşırdım, bizim elimizde bir şey yokmuş. Aslında var da bize yokmuş. Bize gelince her şeyi kuruttular. Çok acı günler yaşadık. Hala yaşıyoruz. Allah yardımcımız olur."

Bu işin aydınlanması konusunda herkesten destek beklediklerini dile getiren Yazıcıoğlu, konuşmasının sonunda eşinden bir şiir okudu.

 

Kaynak: MİLLİ GAZETE {http://www.milligazete.com.tr/haber/yazicioglu-nun-esi-koksal-toptan-bildiklerini-anlatsin--198438.htm}

 



Bu haber 1,000 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,093 µs