En Sıcak Konular

PİNO GİTMEK İSTEMİYOR

15 Nisan 2011 16:20 tsi
PİNO GİTMEK İSTEMİYOR Trabzonspor maçının ardından, teknik direktör Bülent Ünder’in bundan sonraki maçlarda Galatasaray forması giyemeyecek dediği Juan Pablo Pino’nun menajeri Luis Felipe Poso’dan şaşırtan bir açıklama geldi.

Pino gitmek istemiyor

Trabzonspor maçının ardından, teknik direktör Bülent Ünder’in bundan sonraki maçlarda Galatasaray forması giyemeyecek dediği Juan Pablo Pino’nun menajeri Luis Felipe Poso’dan şaşırtan bir açıklama geldi. Poso yıldız oyuncunun G.Saray'dan ayrılmak istemediğini söyledi.Radyospor’da Özgür Sancar’ın hazırlayıp sunduğu Spor Kazanı Programı’nın canlı yayın konuğu olan Poso, El Mago lakaplı Kolombiyalı oyuncu Pino’nun temel sorunun yeteri kadar forma şansı bulamamak olduğunu söyledi.

TEKNİK KARARLAR PİNO’YU FAZLASIYLA DEMORALİZE ETTİ

İki hafta önceki Antalyaspor maçında oyundan alınan Pino’nun kendisiyle ilgili verilen teknik kararlara anlam veremediğini belirten FIFA menajeri Poso, “Antalyaspor maçında oyundan alınıyor: Fenerbahçe maçında oynatılmıyor. Oyuna alınmıyor. Çok çalıştığı halde bu uygulamanın yapılması Pino’yu yeterince demoralize etti. Pino her zaman oynamak istiyor; ama teknik direktörü kendisine şans vermedi. Teknik kararlar Pino’nun performansını etkiledi” dedi. 

BU KOŞULLARDA İYİ PERFORMANS GÖSTEREMEZ

Pino’nun bu koşullarda iyi performans gösteremeyeceğini belirten Poso, “Takıma seçilmedikçe morali bozuluyor; bu koşullarda iyi bir performans zaten gösteremez. Gelinen aşama, teknik direktörün oyuncum Pino’ya bakış açısı bundan ibaret. Trabzonspor maçında da zaten morali bozuktu” şeklinde konuştu. 

HER ŞEYE KARŞIN GALATASARAY’DA KALMAK İSTİYOR; YÖNETİM “GİT” DERSE GELEN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEK

Galatasaray Yönetimi’nin futbolcusu hakkında nasıl bir karar vereceğini kestiremediğini ifade eden Luis Felipe Poso, “Bütün bu olanlara karşın Pino, Galatasaray’da kalmak istiyor; çünkü burada olmaktan onur duyuyor. Yetkililerin onun hakkında nasıl bir karar vereceğini bilemem. Size şunu söyleyebilirim Pino’nun ilk tercihi Galatasaray; ama tabii ki kendisine talip olan çok fazla kulüp var. Eğer Galatasaray istemezse, Pino başka bir kulübe gider. Fakat Galatasaray’da olmaktan memnun. Şu anda başka bir kulüpten teklif yok; ama Galatasaray git derse, o zaman Pino’nun önünde seçenekler oluşur” dedi.

Kaynak: HÜRRİYET GAZETESİ {http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/17555718.asp?gid=381}



Bu haber 725 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,479 µs