En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''BİZİ ŞEREFSİZLİKLE SUÇLAYAN BAŞBAKAN O SÖZÜ NASIL GERİ ALACAK''

15 Nisan 2011 10:14 tsi
BAHÇELİ: ''BİZİ ŞEREFSİZLİKLE SUÇLAYAN BAŞBAKAN O SÖZÜ NASIL GERİ ALACAK'' Bahçeli, "Bizi şerefsizlikle suçlayan sayın Başbakan, bu sözü nasıl geri alacaktır; şimdi onu beklemekteyim." dedi.

Başbakan şimdi ne diyecek

Başbakan Erdoğan'ın Strasbourg'da AKPM'nde yaptığı konuşmanın, MHP'nin geçmişte yaptığı değerlendirme ve tespitlerinin ne kadar haklı olduğunu ortaya koyduğunu hatırlatan Bahçeli, "Bizi şerefsizlikle suçlayan sayın Başbakan, bu sözü nasıl geri alacaktır; şimdi onu beklemekteyim." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Strasbourg'da Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM)'nde yaptığı konuşma için, "Kendisi ve Türkiye açısından bir kayıptır." dedi.

Bahçeli, partisininAnkara il başkanlığını ziyaret etti. Çıkışta gündeme ilişkin soruları cevaplayan Bahçeli, Başbakan'ın, AKPM'deki konuşmasının Türkiye'ye bakışı değiştirebileceğini iddia etti. Başbakanın kendisine yöneltilen sorular çerçevesinde çok hırçın bir konuşma yapmayı tercih ettiğini ileri süren Bahçeli, bunun, kendisi ve Türkiye açısından bir kayıp olduğunu savundu.

Konuşmanın, MHP'nin geçmişte yaptığı değerlendirme ve tespitlerinin ne kadar haklı olduğunu ortaya koyduğunu hatırlatan Bahçeli, "Bizi şerefsizlikle suçlayan sayın Başbakan, bu sözü nasıl geri alacaktır; şimdi onu beklemekteyim." dedi.

"ALAN'I YAKINDA MECLİS'TE GÖRECEĞİZ"

Engin Alan'ın adaylığına ilişkin bir soruya ise Bahçeli, Güneydoğu'da kahramanca mücadele eden Alan'ın, İstanbul birinci bölge birinci sıradan aday olduğunu hatırlatarak, yakında Meclis'te göreceklerini savundu.

"EVLATLARIN BABALARININ PARTİLERİNİ TERCİH ETMELERİNDE YARAR VARDIR"

Rahmetli Başbuğ'un oğlunun AK Parti'den milletvekili adayı olmasına ilişkin ise Bahçeli, "Evlatların, babalarının partilerini tercih etmelerinde yarar vardır." karşılığını verdi.

Milletvekili adaylarını 19 Nisan'da Anadolu Gösteri Merkezi'nde tanıtacaklarını dile getiren Bahçeli, il teşkilat yöneticileri ile bir araya gelerek siyasi değerlendirme yapacaklarını ve sonrasında illerdeki çalışmalara ağırlık verileceğini vurguladı.

AK Parti ve CHP'nin adaylarının sorulması üzerine ise Bahçeli, kendilerini MHP'nin ilgilendirdiğini, diğer partilerin yetkili kurumlarının adayları belirlediğini hatırlatarak tüm adaylara başarılar diledi. Diğer partilerin adaylarına ilişkin yorum yapmayı siyasi etik olarak doğru bulmadığını ifade eden Bahçeli, Diyarbakır'a gidip gitmeme konusunda da "Günü geldiğinde Diyarbakır'a gideriz." diye konuştu. Bahçeli, bir başka soru üzerine MHP'nin reklama ihtiyacı olmadığını savundu.

 

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ {http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=19702}

 



Bu haber 832 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,009 µs