En Sıcak Konular

BURSASPOR BENDEN BU KADAR DEDİ: 2-3

9 Nisan 2011 10:02 tsi
BURSASPOR BENDEN BU KADAR DEDİ: 2-3 28. haftanın açılış maçında Bursaspor, evinde ağırladığı Antalyaspor’a 3-2 yenilerek son beş haftadaki 11. puanını kaybetti.

TİMSAH TUŞ OLDU

Son dört maçından beraberlikle ayrılan Bursa, bu kez kendi evinde Antalya’ya yenildi. Yeşil-beyazlı ekip iki kez öne geçmesine rağmen sonunu getiremedi. Rakibine boyun eğen Timsah üst üste 11. puanını kaybetti

28. haftanın açılış maçında Bursaspor, evinde ağırladığı Antalyaspor’a 3-2 yenilerek son beş haftadaki 11. puanını kaybetti.
45+2’de Volkan Şen soldan ortaladı, Altidore kafayla topu ağlara göndererek yeşil - beyazlı forma ile ilk golünü atmış oldu: 1-0.
59. dakikada Tita’nın kullandığı serbest vuruşta, ceza alanında Uğur İnceman kafayı çaktı: 1-1
65. dakikada Batalla rakip savunmanın arkasına pasını attı. Topu alan Miller, kaleci Ömer’in yanından topu ağlara gönderdi: 2-1
67. dakikada defansın hatasında topla buluşan Necati ağları havalandırdı: 2-2
74. dakikada sağdan gelişen Antalyaspor atağında Erkan ceza alanına pasını verdi. Defansın boşluğunda topla buluşan Uğur topa gelişine vurdu ve karşılaşmanın skorunu belirledi: 2-3

MAÇIN KARNESİ
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Erdem Bayık, Volkan Narinç
BURSASPOR: İvankov (6)- Mustafa Keçeli (5), Serdar (6), İbrahim (7), Vederson (6) - Altidore (6) (Dk.88 Ömer), Svensson (5),6 (Dk.70 Bekir Ozan 6), Ergic (5), Volkan (5) - Batalla (6)(Dk.75 Turgay 5), Miller (7)
ANTALYASPOR: Ömer (6) - Ali Turan (5), Erkan (4), Deniz (6), Yenal (5)- Uğur (8), İbrahim (5), Kerem (6), Tita (6)(Dk.89 Radeljic) - Necati (7)(Dk.86 Kenan), Mehmet Yılmaz (4)(Dk.32 Ali Zitouni 6)
SARI KARTLAR: Altidore, Mustafa Keçeli, Serdar (Bursaspor), Yenal, İbrahim (Antalyaspor)
GOLLER: Altidore (Dk.45+2), Miller (Dk.65), Uğur (Dk.59-74), Necati (Dk.67)

Bursa Tribünlerİ karıştı
İlk yarının son bölümlerinde Bursa taraftarları arasında başlayan sözlü sataşmalar devre arasında kavgaya dönüştü. Kapalı kale arkası tribünde çıkan kavgada bazı taraftarlar söktükleri koltukları fırlattı. Olayların büyümesi üzerine kavganın bulunduğu tribünlere çevik kuvvet ekipleri girdi. Kavgayı yatıştıran polis, iki grup arasında barikat oluşturdu. Kavgayı çıkardıkları tespit edilenler stattan çıkarıldı.

Disiplin kaybolunca
Antalyaspor ilk 45 dakika boyunca kaleci İvankov’u hiç rahatsız etmedi. Dizilişe baktığımızda üç hücumcu Necati, Mehmet Yılmaz (Zitouni) ve Tita ile sahada olan kırmızı-beyazlıların bu istatistiği de çok ilginçti...
Bursa’nın cezalı Ali Tandoğan ve Ozan İpek’in yerine Altidore ve Mustafa Keçeli ile oyuna başlaması Ertuğrul Sağlam’ın sürpriz sevmediğinin göstergesiydi. Yeşil-beyazlılar maçın başında oyunun kontrolünü eline alıp mücadelenin temposunu da istedikleri gibi ayarladılar. Sete dönmeyi, yön değiştirmeyi çok iyi yaptıkları gibi Batalla ile de araya soktukları toplarla da Antalya’yı sıkıntıya soktular.
Antalya’nın direnişini 45’te Volkan Şen bozdu. Sol kenarda buluştuğu topu o kadar güzel ortaladı ki Altidore, nefis bir kafa golü atarak pasın hakkını verdi. Aslında bu gol ilk devre savunmayı düşünen Mehmet Özdilek’in takımına ders oldu.
İkinci 45’te bu durum tam tersine döndü. Bu kez kendi sahasında kalan Bursa oldu. Her iki takım oyuncuları disiplini kaybeetmesine rağmen Antalya daha rahat top kullandı. Sonuçta daha az hata yapan kazandı. (ERKAN ÖNCEL)

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ {http://spor.milliyet.com.tr/timsah-tus-oldu/spor/spordetay/09.04.2011/1375432/default.htm}



Bu haber 701 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,116 µs