En Sıcak Konular

KILIÇDAROĞLU: ''SENİN OĞLUN 21 GÜN ASKERLİK YAPARKEN HOŞTU''

16 Mart 2011 10:16 tsi
KILIÇDAROĞLU: ''SENİN OĞLUN 21 GÜN ASKERLİK YAPARKEN HOŞTU'' CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında çok sert askerlik mesajları verdi ve kendisini 'askerlik'konusunda eleştiren Başbakan Erdoğan'a, 'Senin oğlun vali gözetiminde 21 gün askerlik yaptı hoştu da milletin çocuğu yaparken mi ağırına gidiyor

Senin oğlun 21 gün askerlik yaparken hoştu

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında çok sert askerlik mesajları verdi ve kendisini 'askerlik'konusunda eleştiren Başbakan Erdoğan'a, 'Senin oğlun vali gözetiminde 21 gün askerlik yaptı hoştu da milletin çocuğu yaparken mi ağırına gidiyor'dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin konuları değerlendidi. Kılıçdaroğlu'nun gündeminde de Başbakan Erdoğan ve AKP vardı. Kılıçdaroğlu, "Emeklilere mesajımız var, çiftçilere mesajımız var. Halkın iktidarında mazot 1 lira olacak. Yoksullar, kadınlar unutmasınlar aile sigortası onlşarı topluma entegre edecek ve kimseye muhtaç etmeyecek. Taşeron işçiler de unutmasınlar, taşeronluğu tarihe gömeceğiz" dedi.

Erdoğan'a oğlunu örnek göstererek cevap veren Kılıçdaroğlu, "Askerlik sırasını bekleyenler... Bu konuda da mesajımızı verdik... Dedik ki askerliği 9 aya indireceğiz, aşamalı olarak da 6 aya inecek. Başbakan esmiş köpürmüş! Şimdi diyorlar Başbakanla tartışmaya girme, bağırır çağırır şekeri yükselir! Yükseltmek istemiyorum ama rahat durmuyor. Sen çocuğuna 21 gün askerlik yaptırırken hoştu da, milletin çocuklarına yaptırınca ağırına mı gidiyor" dedi.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi "Üniversite öğrencileri yaz tatilinde yapacaklar askerliğini. Efendim diyorlar ki " olur muymuş ". Sizin dünyadan haberiniz yoksa ne yapalım. Yurt sorunu 2 yıl içinde kalkacak. YÖK'ü de kaldıracağız harçları da kaldıracağız. Atanamayan öğretmenlerimiz unutmasın kendilerine kim söz verdi kim sözlerinde durmadı unutmasınlar.

Bu kürsüden bütün Türkiye'ye söz, darbecilerden kim adam gibi hesap soracak herkes görecek. Bunlar Kenan Evren'e yatıp kalkıp dua ediyorlar " iyi ki darbe yaptınız biz de mağdur edebiyatı yapıyoruz " diye bunlar darbecilere madalya takar biz hesap soracağız.

YANDAŞLARIN 4 ÇEKER CİPE BİNİYOR

Biz projelerimizi açıkladıkça bunlar paniklemeye başladı. Biz kadınların da ailenin de derdini biliriz. Sen bilmezsin. Senin yandaşların 4 çeker ciplere biniyor artık. Senin ayakların yerden kesildi. Sen kimsin ailenin derdini bilmek kim.

Yurtdışındaki vatandaşlarımızla buluştuk. Bizim taşıdığımız kaygılar onlarda da var. 9 Mart tarihli AP raporu açıklandı. Orada güçler ayrılığı dengesine vurgu yapılıyor. " Anayasa değişikliği olursa yargı yürütmenin emrine girer " dedik. Dinlemediler, şimdi uyandılar rapora yazdılar.

Bugünkü gazetelerde var. Amasya'ya AKP milletvekilli aday adayları gidiyorlar. Gazeteciler soru soruyor bir AKP milletvekili aday adayını söylediği: " Kesinlikle bizi karalayan haber yapma gazeten kapanır. Tam ileri demokrasi. Başbakan şimdi Avrupa'ya kızıyor. Daha dün "Biz reform yapıyoruz" diyordunuz onlar da sizi destekliyordu. O zaman bir şey demiyordun. Politikacının yapması gereken "Niye beni eleştiriyorlar" demek değil midir.

Bu anlayışla seni o koltukta bırakmayacağım. İndireceğim seni o koltuktan. Buna karşı Recep Bey demiş ki "Dengesiz" hakaret ediyor. Sen önce kendine bak. Türkiye'de basına yapılan baskıyı görmeyen biri var o da Recep Tayyip Erdoğan. Ama memnun olduğum bir şey var AKP reformcu CHP statükocu bir parti diyorlardı şimdi tablo 180 derece değişti. Onlar da anladılar ki bu AKP bizim anladığımız bir parti değil.

 

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ {http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=19340}



Bu haber 786 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,961 µs