En Sıcak Konular

TATLISES'TEN İYİ HABER VAR

16 Mart 2011 09:59 tsi
TATLISES'TEN İYİ HABER VAR İbrahim Tatlıses'in doktorları şarkıcının dün gece itibariyle solunum cihazından ayrıldığını ve kendilerine cevap verdiğini açıkladı. Doktorları: 'Nasılsın' dediğimiz zaman, 'iyiyim' diyor.

Tatlıses'ten iyi haber!

İbrahim Tatlıses'in doktorları şarkıcının dün gece itibariyle solunum cihazından ayrıldığını ve kendilerine cevap verdiğini açıkladı. Doktorları: 'Nasılsın' dediğimiz zaman, 'iyiyim' diyor.

Silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses'in doktorları bu sabah şarkıcının sevenlerine olumlu haberler iletti. Tatlıses'in dün gece itibariyle solunum cihazından ayrılarak kendi başına nefes alıp vermeye başladığı belirtildi.

Doktorlar Tatlıses'in durumuyla ilgili şunları söyledi; "Sağ tarafı hareket ediyor, konuşabiliyor ancak yoğun bakımda tedavisi devam edecek. Hayati risk devam ediyor ama bulunan nokta çok iyi. Sol tarafında ise ne yazık ki problem devam ediyor. Yoğun bakımdan çıktıktan sonra sol tarafla da ilgileneceğiz. Şu an sol tarafıyla ilgili bir şey istersek ve yapamazsa bu hastayı zora sokabilir, o sebepten sadece sağ tarafa yoğunlaşıyoruz.

'Nasılsın' dediğimiz zaman, 'iyiyim' diyor. Sesi duyulabiliyor. Elimizi tutabiliyor. Standart sorular sorarak devam ediyoruz. Özel sorular sormak istesek de bunun dışına çıkamıyoruz.

Ameliyatı yaptığımız zaman hayati riski yüzde 80’di. Şimdi hayati riski yüzde 10. Yakaladığımız iyi hali devam ettirmeye çalışıyoruz. Yoğun bakımda tutmamız yaşamsal riskin devam ettiğini gösteriyor.

Kafa içi basıncı ise kontrol altında.

Kafatası kemiklerini karnından alıp tekrar koymak 2 ya da 3 ay alabilir. Bu normal bir operasyondur. Tedavisi için süreç devam ediyor ve oldukça uzun sürecek. Hafıza kaybını konuşmak içinse erken.

Aşama aşama gidiyoruz.

Operasyona genel cerrahi bölümü hekimleri de girdi ilk gün. Her iki operasyonu gerçekleştiren hekim sayısı 10’un üstünde ve 20’den fazla hekim süreci izliyor."

BUKET ÇAKICI'NIN DURUMU İYİ

Tatlıses ile birlikte saldırıda yaralanan asistanı Buket Çakıcı'nın ise durumunun çok iyi olduğu açıklandı.

Doktorlar Çakıcı ile ilgili olarak, "Sağlığı gayet iyi hiçbir sorunu yok. Taburcu olabilecek durumda. Ufak tefek sinir sistemi sorunları olacak ama onlar da geçecek zamanla. Belli nedenlerden şu an yoğun bakımda tutuluyor" yorumunu yaptılar.

 

Kaynak: GAZETEVATAN {http://haber.gazetevatan.com/tatlisesten-iyi-haber/365440/1/Gundem}


 



Bu haber 766 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,189 µs