En Sıcak Konular

FENERBAHÇE 74 PUANLA ŞAMPİYON OLACAK İDDİASI

1 Mart 2011 13:35 tsi
FENERBAHÇE 74 PUANLA ŞAMPİYON OLACAK İDDİASI Avrupa'nın Euro Club index isimli istatistik sitesi 10 Ocak'ta şampiyonluk şansını % 10.3 gösterdiği Fenerbahçe'yi 28 Şubat itibariyle % 69.1 şampiyon ilan etti.

Fenerbahçe 74 puanla şampiyon olacak

Avrupa'nın Euro Club index isimli istatistik sitesi 10 Ocak'ta şampiyonluk şansını % 10.3 gösterdiği Fenerbahçe'yi 28 Şubat itibariyle % 69.1 şampiyon ilan etti.

Avrupa'nın önemli liglerinde maç, şampiyonluk ve puan durumu tahmini yapan Euro Club Index adlı internet sitesi, 10 Ocak 2011 tarihinde Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili yaptığı tahminde Trabzonspor'u yüzde 74.7 ile açık ara favori göstermişti. Site, aynı tarihte Bursaspor'a yüzde 12.5, Fenerbahçe'ye ise yüzde 10.3 şampiyonluk şansı vermişti.

Euro Club Index, 28 Şubat'ta yaptığı güncellemede ise Fenerbahçe'yi yüzde 69.1 ile Spor Toto Süper Lig'in açık ara şampiyonluk adayı olarak gösterdi. Aynı site, 10 Ocak'ta yüzde 74.7 şampiyonluk şansı verdiği Trabzonspor'u ise 28 Şubat itibariyle yüzde 28.1'le yarışta ikinci sıraya koydu. Bursaspor'un 10 Ocak'ta yüzde 12.5 olan şampiyonluk şansı ise 28 Şubat tarihi itibariyle yüzde 2.6'ya düşürüldü.

FENERBAHÇE 74 PUAN TOPLAYACAK!

Aynı site, sezon sonu itibariyle yaptığı puan durumu tahmininde ise Fenerbahçe'nin 74 puan toplayarak şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini iddia etti. Euro Club Index, sezon sonunda Trabzonspor'un 71, Bursaspor'un 65, Kayserispor'un 61, Gaziantepspor'un da 58 puan toplayarak ilk 5 sırayı alacağı yönünde tahminde bulundu. Site, İstanbul'un diğer iki büyüğü Beşiktaş ve Galatasaray'ın şampiyonluk şansını ise ligin bitmesine 11 hafta kala sıfır olarak görüyor. Sitenin tahminine göre, ligi Beşiktaş 53 puanla altıncı, Galatasaray ise 51 puanla yedinci tamamlayacak. Spor Toto Süper Lig'e de Bucaspor, Konyaspor ve Kasımpaşa takımları veda edecek.

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ {http://spor.milliyet.com.tr/fenerbahce-74-puanla-sampiyon-olacak/spor/spordetay/01.03.2011/1358463/default.htm}

 



Bu haber 699 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,944 µs