En Sıcak Konular

DP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET UYANIK, AKP’Yİ TOPA TUTTU

27 Ocak 2011 13:52 tsi
DP  GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET  UYANIK, AKP’Yİ TOPA TUTTU DP Genel Başk. Yard. Ahmet Uyanık yaptığı açıklamada , “ AKP ‘nin gömleksiz gezdiğini ve halka yalan söylediğini “ ifade etti.

DEMOKRAT PARTİ  GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET  UYANIK, AKP’Yİ TOPA TUTTU
 
Demokrat Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Uyanık ;
 
“Hükümetin ; Demokrat Partinin  tartışılmaz lideri ve Demokrasi şehidi Adnan Menderes üzerinden riyakarlık derecesinde siyaset yaptığını ve bu konuda Demokrat Parti ile yakından uzaktan alakası olmayan insanların konuşurken neyi konuştuklarına dikkat etmesi “gerektiğini söyledi.
 
 DP Genel Başk. Yard. Ahmet Uyanık yaptığı açıklamada , “ AKP ‘nin gömleksiz gezdiğini ve halka yalan söylediğini “ ifade etti.
 
“Şimdi AKP’ye sorsanız ezanı onlar getirmiştir diyecek kadar  Başbakan ve Yardımcı korosunun pervasız “olduğunu  ifade eden Uyanık…” İki lafın birinde duble yol yaptık diye naralar atan Başbakan ve avanesi Rahmetli Menderesin mirasını gasp etmeyi kendilerine yakıştırıyorlarsa diyecek bir şey yok..
Doğrusunu söyleyin..Yolların istimlakını yaparak yolları yapan Menderes mi ? Yoksa siz sadece iktidarınız döneminde rahmetli Menderesin yaptığı yolları  genişlettiniz mi ?
Tek ayak  üzerinde neredeyse Türkiye Cumhuriyetini biz kurduk.Kurtuluş savaşını biz yaptık diyecek kadar riyakar bir yönetim sekiz yıldır Türkiye’yi yönetiyor. Halkın şunu bilmesi gerekir. 95 bin camiyi  AKP yapmadı, 40 bin imamı AKP atamadı,barajları, Erdemiri, Petkimi AKP yapmadı. AKP ne yaptı ? Menderes’in, Demirel’in, Özal’ın yaptıklarını haraç mezat satarak ülkeyi peşkeş çekti. Rahmetli liderimizin resminin yanına kendi resmini koyarak demokratlık taslayanlar ülkeyi uçuruma götürüyor. Haziran seçimleri AKP’den kurtulma seçimleridir. AKP bu ülkeye çivi çakmışsa , çaktığı çiviyi milletin başına kakmaktadır.
 
Demokrat Parti olarak bu günden itibaren en sert muhalefeti AKP’ ye karşı yapmaya başlıyoruz. Rahmetli liderimizin adını ağızlarına dahi almasınlar.Aksi takdirde kendilerini riyakarlıkla suçlayacağız.Ve bütün yaptıklarının hangisi Demokrat Parti’nin kıyısından köşesinden geçiyor, bunu tüm Türkiye’ye anlatacağız “dedi…
Menderes,Demirel,Özal’ın yaptıklarını satan  AKP zihniyeti sattıklarının yerine hiçbir şey koymamıştır. Sadece halka Menderes ve Özal’ ın devamıyız diyerek  iki yüzlü davranarak Demokrat Parti’nin oylarını gasp etmiştir.” dedi

 

 

NOT: Bu haber ve ilgili, fotoğraf  Mir Haber'e "Demokrat Haberler Ajansı" tarafından yayınmak üzere gönderilmiştir.



Bu haber 1,023 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    38,214 µs