En Sıcak Konular

FATİH ERBAKAN BABASININ İZİNDE

25 Ocak 2011 13:54 tsi
FATİH ERBAKAN BABASININ İZİNDE Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Fatih Erbakan, Milli Görüş'ün 42 yıllık siyasi yaşamı boyunca çok büyük engellemelere ve haksızlıklara maruz bırakıldığını, ancak bu zorluklar sayesinde piştiklerini ve çakı gibi olduklarını söyledi.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Fatih Erbakan

Dünya zalimlerin eline bırakılamaz

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Fatih Erbakan, Milli Görüş'ün 42 yıllık siyasi yaşamı boyunca çok büyük engellemelere ve haksızlıklara maruz bırakıldığını, ancak bu zorluklar sayesinde piştiklerini ve çakı gibi olduklarını söyledi. İzmir'in Konak İlçe Teşkilatının 4. Olağan Kongresine katılan Erbakan, dünyada siyasi, ekonomik ve sosyal alanlarda yaşanan büyük zulümlerin ana kaynağının Siyonizm olduğunu açıkladı.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Fatih Erbakan, Milli Görüş'ün 42 yıllık siyasi yaşamı boyunca çok büyük engellemelere ve haksızlıklara maruz bırakıldığını, ancak bu zorluklar sayesinde piştiklerini ve çakı gibi olduklarını söyledi. İzmir'in Konak İlçe Teşkilatının 4. Olağan Kongresi'ne katılan Erbakan, dünyada siyasi, ekonomik ve sosyal alanlarda yaşanan büyük zulümlerin ana kaynağının siyonizm olduğunu açıkladı. Siyonizmin temel esasının kendilerinin Allah'ın en üstün ırkı olduğuna ve diğer tüm ırkların kendilerine köle olarak yaratıldığına inanmak ile Büyük İsrail'i kurmak olduğunu vurgulayan Fatih Erbakan, böylesine temelden yanlış, çarpık ve zararlı bir inançla dünyanın huzura kavuşmasının mümkün olmadığını ifade etti.

AKP, işbirlikçi anlayışla hareket ediyor
Adalet yerine çifte standardı, yanlış hak anlayışını, kuvveti üstün tutmayı uygulayan dünya sisteminin barışı yok ettiğinin altını çizen Erbakan, "Bunun için İsrail istediği nükleer silahlara sahip olabilirken, İran'ın nükleer gücü olmasın isterler. Bunun için BM'de Müslüman ülkelerin veto hakkı yoktur. Bunun için Gazze tecrit altında tutulurken, Ermenistan'ın sınır kapıları açılmaya çalışılmaktadır. Nijerya dünyanın sekizinci büyük petrol rezervine sahip olduğu halde halkının yüzde 70'i açlık sınırının altındadır. Dünya bu zalimlerin eline bırakılabilir mi?" şeklinde konuştu.

Faizci kapitalist sistemin Siyonizm tarafından özel bir sistem olarak yürütüldüğünü ve refah yerine sömürüyü getirdiğini savunan GİK Üyesi Erbakan, "Dünya nüfusunun bir milyarı aç yaşıyor. Afrika dünyanın en zengin kaynaklarına sahip kıtasıdır. Ama en büyük fakirlik buradadır. Türkiye'de çöpten ekmek toplayanlar, pazar artıklarından çürük sebze meyve toplayanlar acı bir tablodur. Bu tablo haksız vergiler ve faiz mikrobu neticesinde oluşmaktadır." dedi. Siyonizmin yedi kollu canavar gibi tüm dünyayı ekonomik ve siyasi yönden sömürdüğünü, kan ve gözyaşı pompaladığını dile getiren Erbakan, insanlığı bu zulümlerden kurtarmak için mücadele ettiklerini, kalplerindeki niyetin bu olduğunu kaydetti.

AKP hükümetinin de Milli Görüş gömleğini çıkardıktan sonra işbirlikçi bir anlayışla hareket ettiğini belirten Fatih Erbakan, "İşçi, emekli ve memura cep harçlığı düzeyinde zam verdiler. Çiftçiye en düşün taban fiyatını verdiler. 2002 yılında kişi başına düşen 3 bin dolar borç miktarını 15 bin dolar seviyesine çıkardılar. Yedi senede devletin bütçesinden rantiyecilere ödenen faiz miktarı 362 milyar TL'dir. Bunlara karşın dolar milyarderlerinin sayısını artırdılar. Zengini daha zengin, fakiri daha fakir yaparak gelir dağımı uçurumunu yükselttiler." diye konuştu.

İktidarın, inançlı insanların sorunlarını da çözmediğini dile getiren Fatih Erbakan sözlerini şöyle sürdürdü: "Anadolu'yu gezerken 'Biz inançlı insanların sorunlarını çözeceğiz. İnançlı Müslümanların teminatı biziz' dediler. Ama iktidara gelince 'Başörtüsü bu ülkede ancak yüzde 2,5'in problemidir' dediler. Zinayı suç olmaktan çıkardılar. Yıllarca mecliste çoğunlukta olmalarına rağmen, imam hatipli olmalarına rağmen, imam hatiplerin orta kısımlarının açılması ve eski durumlarına getirilmesi için adım atmadılar. Anadolu'da kilise tadilatlarına ağırlık verdiler.

Misyonerlerin ve patrikhanenin sorunlarını çözdüler. Gömleği çıkarmanın, Milli Görüş'ten kopmanın insanı ne hale getirdiği, ne büyük felaketlere yol açtığı ortaya çıkıyor. İnsan bu veballeri üzerine aldıktan sonra ömür boyu başbakan olsa ne yazar, ömür boyu cumhurbaşkanı olsa ne yazar. İnşallah Milli Görüş iktidarında tüm insanlığa ayrım gözetilmeksizin şefkat ve adaletle muamele edilecek, herkes için hürriyet, insan hakları, refah sağlanacaktır. Bunları gönülden inanarak söylüyoruz."

İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kongreye Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir İl Başkanı Şerafettin Kılıç, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri,  il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Mustafa Erduran, tek listeyle yapılan seçimde bir kez daha Saadet Partisi Konak İlçe Başkanlığı görevine seçilerek güven tazeledi.

 

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ {http://www.milligazete.com.tr/haber/dunya-zalimlerin-eline-birakilamaz-188811.htm}

 



Bu haber 827 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,389 µs