En Sıcak Konular

İSLAM VE TÜRKİYE ADINA EYVAHLAH OLSUN!

12 Ocak 2011 17:17 tsi
İSLAM VE TÜRKİYE ADINA EYVAHLAH OLSUN! Başbakan Erdoğan’a önceki gün Kuveyt’de Üstün Müslüman Şahsiyet Ödülü verildi.İlginçtir aynı Tayyip Erdoğan’a ABD’li Siyonistler de Cesaret Ödülü vermişti.

"Üstün Müslüman Şahsiyet Ödülü" meğer bunun içinmiş!

Başbakan Erdoğan’a önceki gün Kuveyt’de Üstün Müslüman Şahsiyet Ödülü verildi.
Hatırlayacaksınız Tayyip Bey’e Suudi Arabistan’da da Kral Faysal İslam’a Hizmet Ödülü verilmişti..
İlginçtir aynı Tayyip Erdoğan’a ABD’li Siyonistler de Cesaret Ödülü vermişti ki Erdoğan bu ödülü alan Musevi olmayan ilk ve tek isimdir.
Gelin hep beraber bu üç fotoğrafı harmanlayıp analiz yapalım:
Yahudilik, Kur’an-ı Kerim’de defalarca zikredilip lanetlenen bir din, hal bu iken Tayyip Bey, hem İslam’a hem de Musevilere hizmet adına ödüllendiriliyor.
İyi de İslam’ın kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’de örtülü olarak değil, açıkça hedef alınan Yahudiliğe hizmet etmek doğru ya da uygun mudur?
Bu soruya AKP güruhunun,  “Tayyip Bey, Yahudilere hizmet etmedi ama Museviler öyle algıladı!” cevabını verecekleri mutlaktır.
Böyle bir karşılığın açılımı, Yahudiler salaktır ve Tayyip Bey onları uyutuyordur ki böyle bir bakışın komikliğini sorgulamak bile abesle iştigaldir!
Gelelim Suudi Arabistan ve Kuveyt’de verilen ödüllere?
Önce bir hususun altını ısrarla çizelim, malum hem Kuveyt hem de Suudi Arabistan yönetimleri Washington’un kuklalarıdır ve bu iki ülkede ABD çıkarlarının dışında yaprak bile kımıldayamaz!
Ve tam bu noktada soralım, sahi gerek Kuveyt’in verdiği Üstün Müslüman Şahsiyet Ödülü gerekse de Suudilerin verdiği İslam’a Hizmet  Ödülü, Erdoğan’a acaba İslam’a olan hangi somut hizmetinden ötürü verilmiştir?
Evet soruyorum; Tayyip Bey, İslam düşmanlarına karşı Mustafa Kemal Atatürk ve Selahattin Eyyubi misali Haçlıları mı kovmuş, Müslümanların şerefini mi kurtarmıştır, ne yapmıştır?
Benim hatırladığım böyle bir hizmeti yok!
Pardon pardon, az kalsın unutuyordum, çok önemli bir hizmeti(!) var ve muhtemeldir ki bu ödüller, o hizmetin karşılığı olarak  veriliyordur!
Ne midir o?
Irak’da bir buçuk milyon Müslüman’ı katledip, on binlerce Müslüman hanımefendinin ırzına geçen yeni Haçlı Ordusu ABD askerlerinin muzafferiyeti için dua etmesi!
Evet ABD kuklası Kuveyt ve Suudiler’in verdiği İslam’a Hizmet Ödülleri, ancak bunun için olabilir, hatırlayın Tayyip Erdoğan, ABD  Irak’da katliam yapıp ırza geçerken Batı medyasına “ABD askerlerinin başarısı için duacıyız” şeklinde demeç vermişti. (İsteyen o demeci internet arşivinden bulabilir.)
Kuşkusuz Tayyip Erdoğan o mesajı, o gün eşbaşkanı olduğunu göğsünü gere gere açıkladığı Büyük Orta Doğu Projesi bağlamında vermiştir ve Kuveyt ile Suudilerden aldığı ödüller de bu kapsamda değerlendirilmelidir. Dahası, Siyonistlerin verdiği Cesaret Ödülü de Erdoğan’ın yüklendiği bu görev sebebiyledir, yoksa aynı anda iki dinin kahramanı olunamaz!
Fotoğraf açık ve nettir, Tayyip Bey bölgede bir misyonu icra ediyor ki bunun adı ’Ilımlı İslam’ambalajı ile Orta Doğu’nun ABD tarafından yeniden
dizaynıdır.
Tam bu süreçte, bazı din adamları tarafından ortaya atılan  “İbrahimi dinlerin (Musevilik-Hıristiyanlık-Müslümanlık) üçü de haktır ve mensuplarının tamamı cennete gideceklerdir” bakışının servise sokulması da tam bir ibret vesikasıdır!
Evet Lailahe İllallah, Muhammeden Resulullah’ın yerine Lailahe İllallah’ın yeterli olduğunun sürpriz bir şekilde tedavüle sokulması her şeyi ortaya koymaktadır!
Bütün bu analizin sonunda diyeceğimiz şudur:
-İslam ve Türkiye adına eyvahlar olsun!

Sabahatin Önkibar-Yeniçağ

Yazının devamını okumak için logoyu tıklayınız

 

 



Bu haber 970 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,186 µs