En Sıcak Konular

AKP'Lİ VEKİL: ''KILIÇDAROĞLU'NU DERİN DEVLET GENEL BAŞKAN YAPTI''

9 Ocak 2011 19:11 tsi
AKP'Lİ VEKİL: ''KILIÇDAROĞLU'NU DERİN DEVLET GENEL BAŞKAN YAPTI'' AKP Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ’derin devlet operasyonu’ sonucu CHP Genel Başkanı olduğunu iddia etti.

AK Partili Vekil'den şok iddia

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ’derin devlet operasyonu’ sonucu CHP Genel Başkanı olduğunu iddia etti.

Dün AK Parti Kahramanmaraş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda yaptığı konuşmada "Bu seçim AK Parti ile derin devlet arasında bir seçim. Bu seçim AK Parti ile faili meçhulü işleyenler arasındaki bir seçim" diyen Avni Doğan, bu sözlerine Kuşadası’nda düzenlediği basın toplantısında "Önümüzdeki seçimlerde AKP ile derin devlet hesaplaşacakmış; hangi derin devlet, kozmik odasına girilen derin devlet mi?" diye tepki gösteren Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap verdi.

Partisinin Elbistan İlçe Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen Avni Doğan, Kılıçdaroğlu’nun derin devlet operasyonu sonucu CHP’nin başına getirildiğini önü sürüp, "Kılıçdaroğlu suçüstü yakalanmıştır" dedi.

Prosedüre göre bir milletvekilinin sözlerine genel başkan düzeyinde cevap verilmemesi gerektiğini vurgulayan Avni Doğan, sözlerinin arkasında olduğunu vurguladı.

Avni Doğan şunları söyledi: "Milletvekili konuştuğunda, karşı partiden ya bir milletvekili ya da grup başkan vekili cevap verir. Kılıçdaroğlu, henüz genel başkanlığa alışamamış olmalı ki kendisi cevap verme ihtiyacı duydu. Ya da kendisinden önceki genel başkan nasıl Ergenekon’un avukatıysa, kendisi de derin devletin avukatlığına soyunma ihtiyacını duyduğu için cevap verdi. Üniversitelerde hareketliliğinin başlaması, DTP’nin, PKK’nın haddini aşan açıklamalar yapması, Türkiye’de teröre prim verilmesi, hepsi derin devletin eseridir. Esasen CHP Genel başkanı Sayın Kılıçdaroğlu da Deniz Baykal’a karşı bir derin devlet operasyonu sonucu genel başkan oldu. Basınımızda yer aldı, Türkan Saylan bir ameliyatta Deniz Baykal’ın ölebileceğini bile söyledi. Türkan Saylan ile derin devlet ilişkisi bilinen bir şeydi. Ergenekon ilişkisi bilinen bir şeydi. Zaten benim sözlerime Kılıçdaroğlu’nun alelacele cevap vermesi de suçüstü yakalanmasındandır. Kılıçdaroğlu suçüstü yakalanmıştır. Kılıçdaroğlu’nun damarına basılmıştır. Kılıçdaroğlu’nun takkesi alınıp keli ortaya atılmıştır. Onun için telaşla cevap verdi."

ERGENEKON’U HATIRLATTI

Zaten CHP, Ergenekon’un avukatı olduğunu bir önceki genel başkanı vasıtasıyla söylemiştir" diyen Doğan, şöyle devam etti: "Ergenekon kim? Ergenekon, savcı iddialarına göre darbeci, Türkiye’de meşru hükümeti devirmeye çalışan, hatta Balyoz’u da ona eklersen İstanbul’un üstüne binecek olan, ’Tepeleme dönemi geldi’ diyen karanlık, tehlikeli, Türkiye’ye düşmanca tavır takınmış bir örgüt. CHP bunun avukatlığını üstlenmiştir. Kılıçdaroğlu da onların yaptığı bir operasyon sonucu genel başkan olmuştur. Deniz Baykal’ın nasıl gittiğini biliyoruz. Akşam genel başkandı, sabah kaset skandalıyla götürüldü, bunu biliyoruz. Bunu bütün halk da biliyor. Ben sözlerimin arkasındayım. Maalesef CHP’nin derin devletle, darbecilerle, Ergenekoncularla bu kadar iç içe olmasını biz de arzu etmedik. Ama öyleler. Hani Kılıçdaroğlu’nun bir sözü var; ’Öyle değilse ispat etsin’ der ya bize. Öyle değillerse ispat etsinler, Ergenekoncun avukatı olmadığını söylesinler".

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ {http://www.milliyet.com.tr/ak-partili-vekil-den-sok-iddia/siyaset/sondakika/09.01.2011/1337048/default.htm}



Bu haber 702 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,791 µs