En Sıcak Konular

COLİN KAZIM GALATASARAY'DA

4 Ocak 2011 21:40 tsi
COLİN KAZIM GALATASARAY'DA G.SARAY, günlerdir devam eden transfer çalışmaları ilk meyvesini verdi: Colin Kazım.

Sakın alma Adnan

G.Saray, Aziz Yıldırım’ın tüm uyarılarına rağmen Kazım’ı alarak yılın ilk transfer bombası patlattı

Yıldırım, 24 Aralık’taki UEFA kriterleri toplantısında kendisine Kazım’ı soran başkan Polat’a, “İstersen hemen vereyim ancak hem çok disiplinsiz hem de dengesiz” dedi ama dinletemedi.

G.SARAY, günlerdir devam eden transfer çalışmaları ilk meyvesini verdi: Colin Kazım. F.Bahçe’yle sözleşmesini fesheden milli oyuncu, sarı-kırmızılılarla dün 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Gündeme bomba gibi düşen bu transferin perde arkasında yatan gerçekler ise dudak uçurtacak cinsten.. ‘Neden?’ diye merak ediyorsanız, tarih yapraklarını geriye doğru çevirip, bu transferin nasıl gerçekleştiğini sizlere anlatalım..

BÜYÜK RİSK ALDI

24 Aralık’ta G.Saray Başkanı Adnan Polat’la, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, UEFA kriterleri toplantısında biraraya gelir.. Ve ikilinin ana gündem maddesi Kazım’dır. Polat, Yıldırım’a, “Sizden Kazım’ı alayım mı?” diye sorar.
BU soruya şaşıran Yıldırım, “İstersen hemen veririm. Zaten sözleşmesini feshedeceğim. Ancak Kazım çok disiplinsiz ve dengesiz” diyerek, Polat’ı uyarır.. Fakat Aziz başkanın bu cevabı bile Polat’ı fikrinden vazgeçiremez, transfer için düğmeye basar ve ‘sorunlu yıldız’la görüşmeler başlar. Gerisi malum. Kazım artık G.Saray’da..

İŞTE F.Bahçe’nin yolladığı genç yıldızın transferi böyle gerçekleşti.. Polat büyük bir riski göze alarak milli futbolcuyu sarı-kırmızılı renklere kattı ancak taraftarları da karşısına aldı..

İSTERSENİZ şimdi de düne dönüp, transfer detaylarını bir göz atalım.. Cimbom 3.5 yıllık sözleşme yaptıkları yıldıza bu sezon için 625 bin Euro verecek. Maç başı parası ise 15 bin Euro.. Geri kalan 3 sezon için ise yıllık 1 milyon 250 bin Euro garanti para alacak olan Kazım’ın maç başı ücreti ise 16 bin Euro’dan başlayıp, her yıl 1’er Euro artacak.

TARAFTAR TEPKİLİ

BU arada gündeme bomba gibi düşen bu transfer haberleri G.Saray taraftarlarının büyük tepkisini çekti. İşte Kazım’la ilgili forumlarda yazılanlar:

* “ARKADA Sabri önde Kazımlı komedi filmi seyretmemize az kaldı.”

* “F.BAHÇE ve Beşiktaş’ın kurtulmaya çalıştıklarını neden alıyoruz?”

* “KELEPÇELİ alemlere karışmış bir oyuncuyu nasıl alırsınız?”

* “F.BAHÇE şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmıştır.”

F.Bahçe formasıyla bu sezon Süper Lig’de sadece 5 maça çıkan Colin Kazım, bu karşılaşmalarda 178 dakika sahada kalırken gol, asist kaydedemedi ve bir kez de sarı kart gördü.

Kazım: Adeta rüyada gibiyim

“G.Saray formasıyla neler yapacağımı herkese görecek. Hayatımda yeni bir sayfa açılıyor, çok önemli bir kulübe geldiğimin farkındayım.”

G.SARAY’IN yeni transferi Kazım Kazım, anlaşmanın ardından Antalya kampına katılırken ayağının tozuyla ilk açıklamalarını yaptı. GS TV’nin sorularını yanıtlayan milli oyuncu, rüyada gibi olduğunun altını çizdi ve şunları söyledi: “Çok önemli bir kulübe geldiğimin farkındayım.Beni buraya büyük beklentilerle getirdiler, elimden gelenin en iyisini yapacağı, kimsenin şüphesi olmasın.

ARTIK tek hayâlim bir an önce sarı-kırmızılı formayı sırtıma geçirip sahaya çıkmak. Colin Kazım’ın G.Saray formasıyla ne yapacağını herkes görecek. Hayatımda yeni bir sayfa açıldı, güzel bir stada geçiyoruz ve bu yüzden takım için de yeni bir sayfa açılacak. Şuanda içinde bulunduğu durumu bu takım hak etmiyor. Benim de yardımımla birlikte daha iyi olacağız. Bana duyulan güveni boşa çıkarmayacağım.”

Anıl’ın kontratı uzatıldı

G.Saray, 3. Lig ekiplerinden Gaziosmanpaşa’nın 16 yaşındaki forveti Berk İsmail Ünsal’la 2013’e kadar anlaştı. İsmail için kulübüne 400 bin, kendisine ise 6 bini peşin, aylık 3 bin TL ve maç başına 2 bin TL ödenecek. Ayrıca genç oyuncu Anıl Dilaver’in sözleşmesi de 2015 yılına kadar uzatıldı.

Necati’de pürüz çıktı

G.SARAY’IN Necati Ateş transferinde pürüz çıktı. Golcü oyuncusu karşılığında sarı-kırmızılılardan Serdar Özkan’ın yanı sıra Ali Turan’ı de isteyen Antalyaspor, Özkan’ın bu takasa yanaşmamasıyla fiyat yükseltti. Bu gelişme üzerine de G.Saraylı yöneticiler transfer operasyonunu askıya aldı. Öte yandan Musa Çağıran da sezon sonuna kadar Konya’ya kiralandı. (Gökmen ÖZDEMİR / VATAN SPOR)

 

Kaynak: GAZETEVATAN {http://haber.gazetevatan.com/sakin-alma-adnan/350808/5/Spor}



Bu haber 758 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,611 µs