En Sıcak Konular

ERBAKAN TEDAVİ ALTINDA:SAĞLIK DURUMU İYİ

4 Ocak 2011 16:08 tsi
ERBAKAN TEDAVİ ALTINDA:SAĞLIK DURUMU İYİ Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan, sol ayağında nükseden damar iltihabı enfeksiyonu nedeniyle dün sabahleyin Güven Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Erbakan'ın sağlık durumu iyi

54. Hükümetin Başbakanı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, sol ayağında nükseden damar iltihabı enfeksiyonu nedeniyle dün sabahleyin Güven Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 GENEL sağlık durumu iyi olan Erbakan, hastanede damar bölümünde tedavi ediliyor. Erbakan'ın hastaneye gelmesinin ardından Milli Görüş camiasının önde gelen isimleri ve gönül verenler, hastaneye akın etti.

Erbakan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Mehmet Karaman, "Bizi sevenlerin ve kardeşlerimizin hastaneye gelmelerine gerek yok. Bu konuda tereddüt edecek hiçbir şey yok. Gayet rahat, sakin ve konuşuyor" dedi.

Doktorlar, 24 saat dinlenmesini tavsiye ettiler
Karaman, Başkanlık Divanı üyeleri ile birlikte yaptığı açıklamada, "Muhterem Hocamız, ayağındaki bir damar iltihabından dolayı rahatsızlandı. Ayağı sancı yaptı. İhtiyaten, tedbir olarak buraya getirdik. Arkadaşlar gereken tetkikleri yaptılar. Doktorlar, 24 saat dinlenmesini tavsiye ettiler" diye konuştu.

54. Hükümetin Başbakanı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, sol ayağında nükseden damar iltihabı enfeksiyonu nedeniyle dün sabahleyin Güven Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Genel sağlık durumu iyi olan Erbakan, hastanede damar bölümünde tedavi ediliyor. Erbakan'ın hastaneye gelmesinin ardından Milli Görüş camiasının önde gelen isimleri ve gönül verenler, hastaneye akın etti. Başta Şevket Kazan olmak üzere başkanlık divanı üyeleri, eski milletvekilleri ve Saadet Partililer, Hastaneye kadar gelerek geçmiş olsun ve acil şifa dileklerini ilettiler.

Mehmet Karaman açıklama yaptı
Özel Kalem Müdürü ve GİK Üyesi Mehmet Karaman,  Erbakan'ın sağlık durumu ve yapılan tedavi hakkında açıklama yaparak, kamuoyuna bilgi verdi. Karaman, Güven Hastanesi önünde Başkanlık Divanı üyeleri ile birlikte yaptığı açıklamada, "Muhterem Hocamız, bu gece saat 03:30 gibi sol ayağındaki bir damar iltihabından dolayı rahatsızlandı. Ayağı sancı yaptı.

Arkadaşlar bana haber verdi. Ben hastaneyi arayıp, ambulans istedim. Ambulans geldi. Hocamıza sizi götürmemiz lazım dedim. Gerek yok dedi. Ama biz ihtiyaten, tedbir olarak buraya getirdik. Arkadaşlar gereken tetkikleri yaptılar. Ve kendisi odasında istirahat halinde. Doktorlar, 24 saat dinlenmesini tavsiye ettiler" diye konuştu. Erbakan'ın kendisiyle görüştüğünü ve haber yapmak için Hastaneye gelen basın mensuplarına teşekkür ettiğini söyleyen Karaman, "Bizden telefonunu istedi. Biz içeride telefonla görüşmeniz doğru değil dedik. İlerleyen zamanlarda belki hastane ayrıca açıklama yapacaktır" dedi.

Hastaneye gelmeye gerek yok
Doktorlara ve hastane çalışanlarına teşekkür eden Karaman, "Bizi sevenlerin ve kardeşlerimizin hastaneye gelmelerine gerek yok. Bu konuda tereddüt edecek hiçbir şey yok. Gayet rahat, sakin ve konuşuyor" dedi.

Hastanede ne kadar kalacağına doktorların karar vereceğini belirten Karaman, "Tetkikler yapıldıktan sonra karar verilecek. 24 saat burada kalacak. 24 saat sonra duruma göre karar verilecek" dedi. Erbakan'ın damar bölümünde tedavi altında olduğunu kaydeden Karaman, "Sol ayağındaki rahatsızlık nedeniyle bu hastanede tedavi oluyordu. Zaman zaman geliyorduk. Dün akşam sancısı biraz fazlalaşmış. Onun üzerine geldik" dedi.

Hasteni: Vücut fonksiyonları normal
Ankara Güven Hastanesi Başhekimliği, Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın sağlık durumu ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, şu bilgiler verildi: "Eski Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın sağlık durumu ile ilgili bilgiler aşağıda sunulmuştur: Sayın Erbakan, 3 Ocak 2011 tarihinde Ankara Güven Hastanesi'ne müracaat etmiş, 'akut koroner sendrom ve tromboflebit' tanılarıyla takip ve tedavi amacıyla hastanemize yatırılmıştır. Sayın Erbakan'ın şu anda bilinci açık, genel durumu stabil olup, vücut fonksiyonları normaldir. Kendisi, ilgili branşlar tarafından konsülte edilerek, gerekli tetkik ve tedavilerine devam edilmektedir. Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunulur."

 

Kaynak: MİLLİ GAZETE {http://www.milligazete.com.tr/haber/erbakan-in-saglik-durumu-iyi-186567.htm}



Bu haber 737 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,140 µs