En Sıcak Konular

KILIÇDAROĞLU: SAVCI'NIN EŞİ BELEDİYEDE ÇALIŞIYOR

31 Aralık 2010 10:51 tsi
KILIÇDAROĞLU: SAVCI'NIN EŞİ BELEDİYEDE ÇALIŞIYOR CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ndeki rüşvet dosyasını kapatan savcının eşinin Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığını açıkladı.

Savcının eşi belediyede çalışıyor  

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ndeki rüşvet dosyasını kapatan savcının eşinin Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığını açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri’deki iddiaları soruşturmak için neden Mülkiye Müfettişi gönderilmediğini sorarak, “Çünkü Mülkiye Müfettişi gönderilse özür dilerim ama bütün bu pislikler ortaya çıkacak. Kapatamazlar çünkü, namuslu bir adam oraya gittiğinde bütün bunları orada görecek” diye konuştu. Kılıçdaroğlu, “Kayseri Belediyesi’ne yönelik iddialarınızın devamı gelecek mi?” sorusu üzerine rüşvet toplayan kişinin defterini açıkladığını hatırlatarak “Bu defter incelendi mi? İncelenmedi. Niye incelenmiyor? Bu defterde yazılanlar doğru mu yanlış mı, niye soruşturulmuyor. Bizim istediğimiz bu” dedi.
Kayseri’deki dosyayı savcı tarafından kapattığını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Şimdi biz o savcıya soruyoruz: Sen bu defteri niye görmedin? Bu mühür belediyeden alınırken niye alındı? Bu kişinin ifadesi var 26 sayfa, 12’sini niçin hiç soruşturmadın? 26 iddiadan 12’sine niye hiç bakmadın sen. O savcının eşi nerede çalışıyor, bakalım” diye konuştu.

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu’nun yayınladığı konuşmada savcının birilerine minnet duyduğunu aktaran Kılıçdaroğlu, “Ben paramı verip tatil yaptıysam niye birilerine minnet duyuyorum? Ve benim eşim niye Kayseri Anakent Belediyesi’nde çalışıyor?” diye sordu.

İddialarının sıradan iddialar olmadığını, mahkeme dosyalarının tamamının ellerinde olduğunu ve bir bankanın kasasına koyduklarını belirten Kılıçdaroğlu, “Niye durduruyoruz biz orada, çünkü biz Kayseri’yi biliyoruz. Kayseri’de hangi dosyaların kapatıldığını biliyoruz. Niye Adalet Bakanı konuşmuyor? Sayın Savcı ne diyor, ‘Varsa bana delil getirin.’ Delili açıkladım. Mahkeme dosyalarında bütün deliller. Oraya niye Mülkiye Müfettişi gönderilmiyor? Çünkü Mülkiye Müfettişi gönderilse özür dilerim ama bütün bu pislikler ortaya çıkacak Kapatamazlar çünkü, namuslu bir adam oraya gittiğinde bütün bunları orada görecek.” 

 

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ {http://www.yenimesaj.com.tr/index.php?haberno=10004771&tarih=2010-12-31}



Bu haber 622 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,275 µs