En Sıcak Konular

ERBAKAN: ''ÖZERKLİK SİYONİST OYUNU''

25 Aralık 2010 17:10 tsi
ERBAKAN: ''ÖZERKLİK SİYONİST OYUNU'' Erbakan,Türkiye üzerinde sürekli oyun oynayan siyonizmin önümüzdeki seçime yönelik 5 büyük taarruzda bulunduğunu belirterek, Özerkliğin de siyonist oyunu olduğunu bildirdi.

Saadet Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, GİK toplantısı öncesi uyardı

Özerklik, Siyonizm’in bölme oyunu

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu toplantısı, 54. Hükümetin Başbakanı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan başkanlığında gerçekleştirildi.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı, 54. Hükümetin Başbakanı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Erbakan, partisinin seçim hazırlıkları, siyonizmin seçime yönelik hamleleri ve buna karşı aldıkları tedbirleri, özellikle son günlerin tartışma konusu 'özerklik' ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Öncelikle 6 ay sonra yapılacak seçimi büyük ve tarihi olarak nitelendiren Erbakan, "Bu seçimde, milletimiz ya Saadet Partisi'ni seçip tarihteki şerefli yerini alacak. Ya da işbirlikçi partilere aldanıp İsrail'e vilayet olmayı seçecek" diye konuştu. Seçim için şuurlanma ve çelikleşme hamlesini tamamladıktan sonra Eyüp Sultan Hazretlerinin makamında dua ile çalışmalara start verdiklerini hatırlatan Erbakan, ESAM'daki konferans ile 'Niçin ve Nasıl, Saadet İktidarı'nı anlattıklarını söyledi. Şu anda Türkiye'deki en güçlü teşkilatın Saadet'te olduğunu vurgulayan Erbakan, "Bu üstünlük, çalışmaları, ibadet aşkıyla yapmasından ileri gelmektedir. İşte bu kadro Türkiyemizi ve tüm insanlığı kurtaracaktır" dedi.

Siyonizm'in seçim planı
Siyonizmin önümüzdeki seçimle yakından ilgilendiğini belirten Erbakan, "Siyonizmin aklı fikri Saadet Partisi'ndedir. Kendisi bundan önce çevirdiği çeşitli entrikalarla, AKP'yi iktidara getirdi. AKP'nin kendisine sorarsan, ben memlekete, millete hizmet ediyorum der. Bunlar bizim evlatlarımız ve talebelerimizdir. Ama Siyonizm öyle ustadır ki, kim ben mi, ben hiç siyonizme hizmet eder miyim şarkısını söylettirerek, kendi ordusunda işbirlikçilere askeri talim yaptırır. Hizmet etmiyorum zannedersin, halbuki hizmet eden ordunun içindesin, haberin yok. Siyonizm seni kullanıyor" dedi.

Tarihin en büyük ülkesi olan Türkiye üzerinde sürekli oyun oynayan siyonizmin önümüzdeki seçime yönelik 5 büyük taarruzda bulunduğunu belirten Erbakan, basının satın alındığını, bankaların ele geçirildiğini, büyük ve önemli kuruluşların satın alındığını, toleransın artırıldığını, okşayarak yutma politikasının uygulamaya konulduğuna işaret etti.

Yeni tolerans taktiği
Seçimde AKP'ye yönelik toleransın artırıldığını ifade eden Erbakan, "28 Şubat'ı tanzim ettiler. Arkasından AKP'yi kurdular. Kurdukları zaman tembih ettiler. Sakın siz, Milli Görüş kökeninden geliyorsunuz, bize oyun yapıp da, Türkiye'de şeriat devleti kurmaya kalkışmayın, sonra size pahalıya ödetiyoruz diyorlardı. Onun için başörtüsü, İHL, din eğitiminden bahsetmeyeceksiniz. Müslüman ülkelerle ticaret yapmayacaksınız, talimatını verip, buna aykırı bir şey gördüler mi azarlıyorlardı" diye konuştu. Ama Saadet Partisi'nin kuvvetlenmesi ve milletin 40 yıllık Milli Görüş'ün çalışmasıyla sağa kayıp, aslını, özünü istemeye başlamasıyla; AKP'nin de maneviyata hizmet ediyor gösterme ihtiyacının duyulduğunu ifade eden Erbakan, "Bu münasebetle, AKP'ye müslüman ülkelerle münasebetleri artır, vizeleri kaldır, one minute de. Bunlar onların talimatı. İsrail'in aleyhinde bulun. Neden? Nasıl olsa bizim has evladımızsın. Emrimizden çıkmazsın. Şeklen bunları yapmanın bir kıymeti yok. Bunları yap. Camiye giden adam, oyunu sana versin. Bunlar, toleranstır. Müslümanların bunlara oy vermesi için, eski koydukları şartları, değiştirdiler. Bu seçim hazırlığıdır" diye konuştu.

Bütün bu toleransların bir plan çerçevesinde yapıldığını vurgulayan Erbakan, "Çünkü bunların ABD'de thing-thang müesseleri var. Bu araştırma kuruluşları, istediklerini seçtirmek için demokratur yöntemini tatbik ediyorlar. Böylece Saadet Partisi'ne oy verecek bizim insanımızı, ne yapacağız da AKP'ye oy verdirteceğiz oyununu oynuyorlar" dedi.

Biz ne yapıyoruz
Saadet Partisi'nin Siyonizmin bu oyunlarına karşı yaptığı hamleleri de anlatan Erbakan, İbrahim Suresi'nin 46. Ayetinin "Onların dağları yerinden oynatacak kadar kuvvetli organizasyonları olsa bile, biliniz ki Allah'ın dediği olur. Siz ihlasla, hakkın hakimiyeti için çalışırsanız ben size yardım ederim. Ben yardım ettiğim zaman ancak siz galip gelirsiniz. Kimse size galip gelemez" mealini hatırlattıktan sonra, "Bu bizim inancımızdır. Bizim vazifemiz, hakkın hakimiyeti için çalışmaktır. Bunu yaptığımız zaman kesinlikle biliyoruz ki, biz galip geleceğiz. Ve onlar mağlup olacaklar" dedi.

Nitekim 28 Şubat'ta hazırlanarak gelmelerine rağmen mağlup olduklarının altını çizen Erbakan, "Onlar zannediyorlardı ki, 9 saat konuştuktan sonra biz hükümetten çekiliriz. Tam tersine, kendilerine ders verdik. Bir nevi kendilerini azarladık" dedi. İrtica tedbirleri diye sunulan maddelerin önce Anayasa'ya aykırı olduğunu ortaya koyup, ardından Bakanlara havale edilmesini sağladıklarını belirten Erbakan, "Muvaffak olamadılar. Mağlup oldular. Bunun üzerine taktik değiştirdiler. Ortağımızın zafiyetinden istifa ettiler. 50 tane milletvekilini tehdit ettiler" dedi.

Özerklik siyonist oyunu!
Gazetecilerin 'demokratik özerk Kürdistan' tartışmalarıyla ilgili görüşlerini sorması üzerine Erbakan, şöyle konuştu: "Bizim bu husustaki, görüşlerimiz açık ve bellidir. Biz en büyük devletiz. Eşsiz bir tarihe sahibiz ve Müslüman bir ülkeyiz. Bizim inancımızda, ırk ayrımı yoktur. İnsanlar, çeşit çeşit soylardan yaratılmıştır. Aralarındaki kardeşlik artsın diye. Onun için şu soydan gelmiş, bu soydan gelmiş, bizim inancımızda bir ayrım söz konusu değildir. Tarihimiz boyunca da olmamıştır. Bu itibarla, kaynaşmış bir milletiz. Bunu dış güçler, Hayım Nahum planı mucibince, suni olarak orta yere çıkartıyorlar Bu plan 7 maddedir: Türkiye'yi harple yenemeyiz. Onun için, aç bırakalım. İşsiz bırakalım. Borca esir edelim. Dinini değiştirelim. Bölelim. Birbiriyle çarpıştıralım. Yumuşak lokma olarak yutalım. Siyonizm, bu planı üzerimizde uygulamaya çalışıyor. Bölmek için de, bu AKP'sini, makapesini dürtüklüyor. Diyor ki, bu hususta bir şey yapmadınız. Bunlar tecrübesiz, çocuk. Peki efendim yapalım. Demokratik açılım demek suretiyle, bizzat bölünmeye alet olduğunun farkında değil." Güneydoğu Anadolu'nun bölgesel olarak geri kaldığını ve bu nedenle bölgedeki fabrikaları kendilerinin yaptığının altını çizen Erbakan, "Bizim ırkçı bir meselemiz yok. Kürt meselesi diye bir meselemiz yok. Ama bölgesel dengesizliği ortadan kaldırma meselemiz var. Ve bütün vatandaşlarımıza, şefkatle muamele etme meselemiz var. Bu kabil, laflar ortaya atmak, düşmanın ekmeğine yağ sürmekten başka bir mana taşımaz. Böyle bir mesele sözkonusu değildir. Onun için bunun lafını bile yapmayız. Ve bunların gündemlerinin de içine karışmayız. Çünkü bunlar akılsız insanların konuşması" şeklinde konuştu.

Amiral hatayı kabul etti
28 Şubat süreciyle Türkiye'nin 14 seneyi kaybettiğini belirten Erbakan, "Bugün gazetelerde görüyorsunuz, o işleri tanzim eden bir amiral yaptığımız en büyük hataydı diyor 28 Şubat'a. Böylece Türkiye, maalesef 14 sene kaybetti. Şimdi yok olma tehlikesi ile karşı karşıya. Toprak kayıyor. Ve Avrupa'nın kapısına bağlanıp, uşak muamelesi görmeye tabi tutuluyor. Ve İsrail'e vilayet yapılması için planlı ve programlı şekilde, bütün çalışmalar yürüyor" diye konuştu. Siyonizmin bu çalışmalarına karşı öncelikle şuurlanma hamlesini gerçekleştirdiklerini anlatan Erbakan, "Biz çocuğun asıl anasıyız. Zihniyet itibariyle onlar dışarıdan gelmiş bir hastalıktır. Milletin kendisiyiz, aslıyız. Biz ibadet aşkıyla çalışıyoruz. Maneviyatçı bir partiyiz. Gayemiz onlar gibi AB'ye girmek değil. İslam Birliğini kurmak, yeniden tarihteki lider ülke olmak. Bugünkü faizci, kapitalist nizamı değiştirip, adil bir düzen kurmak suretiyle yeniden büyük Türkiye'yi kurmaktır" dedi.

Faydalı işlerde kullanacağız
AKP ve CHP arasında hiçbir fark bulunmadığının altını çizen Erbakan, "Ben böyle söylediğim zaman kendisini AKP'ye kaptırmış kardeşlerimiz, Hocam yahu insaf et, AKP ile CHP bir olur mu? diyor. Kardeşim sen sonuca bak. Bak şimdi CHP çarşaf giymeye başladı. Hacı Bayramdan çıkmıyor. Şekilleri bırak, öze bak. Bunların özü nedir? Özü üç maddedir: AB'ye gireceğiz. İslam medeniyetini bırakıp, hristiyan medeniyetine tabi olacağız. Bitti gerisini konuşmaya gerek yok. 63 tane parti var. 62'si bir çizgiyle çiz. Hepsi birbirisinin aynıdır. Hepsi faizci kapitalist nizamın uygulayıcısı ve bekçisidirler. Yani dünyanın, Siyonizm tarafından sömürülmesinin işbirlikçisidirler" dedi. Bütçenin asıl geliri 60 milyar dolar, giderinin de 60 milyar dolar olduğunu hatırlatan Erbakan, "Türkiye sıfır ile idare ediliyor. Yeniden borç almak suretiyle. Bunun sonu gelmez. Bu böyle gitmez. Toprak kayıyor. Biz bu evlatlarımıza, talebelerimize madem bu kadar hevesleniyorsunuz alın bakalım dedik. Yüzlerine, gözlerine bulaştırdılar. Nasihat ettik, dinlemediler. Şimdi ellerinden yetkiyi alacağız. Ve kendilerini faydalı işlerde kullanacağız" dedi.

İkinci hamlenin çelikleşme olduğunu kaydeden Erbakan, bütün teşkilatın görevlerini bilip, eksiklerini tamamlaması olduğunu ifade etti. Üçüncüsünü üretim yani hedeflerini gerçekleştirme olarak nitelendiren Erbakan, "Seçmenin yüzde 10'u yani 4,5 milyon üyemiz olacak" dedi. Maddi ve manevi katkı, milli basını destek, her hafta toplantı yapma ve seçime heyecanla hazırlanmayı hedef gösteren Erbakan, "Şu anda gidin, bütün Trabzon heyecanla ayağa kalkmış. Bütün Trabzon yerinden oynamıştır. Bütün bunlar kardeşlerimizin heyecanı, aşkı ve şevkiyle meydana gelmektedir" diye konuştu.

Anketlere göre Saadet 5,6
Şu anda yapılan anketlerin Saadet Partisi'nin oyunun yüzde 5,6 gösterdiğine dikkat çeken Erbakan, "6 ay vakit var. İnançlı kardeşlerimin çalışmalarıyla her ay anket yaptıracağız. Göreceksiniz, bu 5.6, 10.6 , 15.6, 20.6, 25.6...Altı altı, sonra bütün partileri geride bırakacağız. Her ay anketle, ölçeceğiz. Gerçek neyse göreceğiz" diye konuştu.  Bunları inanarak söylediğinin de altını çizen Erbakan, " Ben Müslümanım. İbrahim suresini biliyorum. Tarihimizi biliyorum. Biz İstiklal savaşında, İstanbul'un fethinde bunu yaptık. Ne zaman müşkül durumda kaldıysak, milli ve manevi değerlere sarılarak, dünyanın en büyük devleti olduk. Milli Görüş tarihi de bunu gösteriyor. Biz kurulduktan sonra, 3 sene içinde iktidar ortağı olduk. Şimdi 3. Şahlanışı yapıyoruz. Yine en büyük parti olacağız inşallah" diye konuştu.

 

Kaynak: MİLLİ GAZETE {http://www.milligazete.com.tr/haber/ozerklik-siyonizmin-bolme-oyunu-185643.htm}



Bu haber 745 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,682 µs