En Sıcak Konular

H.HAKKI KAHVECİ'DEN ''ÇAKMA'' TURİZME YÖN VERENLER KONFERANSLARI UYARISI

22 Aralık 2010 20:18 tsi
H.HAKKI KAHVECİ'DEN ''ÇAKMA'' TURİZME YÖN VERENLER KONFERANSLARI UYARISI Turizm sektörünün tanınmış isimlerinden ve Turizme Dair TV Programı yapımcısı Hüseyin Hakkı Kahveci,şahsına ait bir marka olan"Turizme Yön Verenler Konferansları"nın kendisinin bilgisi olmadan korsan olarak düzenlendiğinı duyurdu.

İşte Kahveci'nin o açıklaması:

TURİZME YÖN VERENLER KONFERANSLARI
 
Türkiye  Cumhuriyeti Kamuoyu ve Basın Camiasının çok değerli temsilcileri ;
 
Bugün bazı kişiler tarafından  ismimin kullanıldığı ve Turizme  Yön Verenler Konferansları ismi adı altında bazı haberlerin  facebook üzerinden  paylaşıldığı bilgisi tarafıma ulaşmıştır.
 
Turizme Yön Verenler Konferansları şahsıma ait bir marka ve başarı çalışması olup ; Bizimle beraber hareket eden ve turizm camiaisından olan bazı arkadaşlara görev tanımlamaları içerisinde belli bir görevlendirme yapılmıştır.
 
Bu görevlendirme tanımı Arkadaşların sadece üniversite turizm toplulukları ile TURİZME YÖN VERENLER KONFERANSLARI adına irtibatlaşarak bu konferansların  irtibatını sağlamak ve konferansa  konuşmacı olarak katılımlarından öte değildir.
 
Şu ana kadar TURİZME YÖN VERENLER KONFERANSLARI hiç kimseye bir başkanlık tevdi etmemiştir.Bundan sonrasında da böyle bir görevlendirme yapmayacaktır.
 
Şahsımla ilgili olarak maniplasyon yapmaya çalışan kişi ve kuruluşlar ile ilgili olarak sadece süreci takip edeceğimizi belirtmek isterim.Ayrıca süreç içerisinde adımın ve Turizme Yön Verenler Konferansları ismi kullanılarak yapılan her türlü haberler hukukçularımız tarafından takip edilmektedir.
 
TURİZME YÖN VERENLER KONFERANSLARINI Adıyaman Üniversitesi ile başlatan Hüseyin Hakkı Kahveci halen bu konferansların BAŞKANI  ve düzenleyicisidir.
 
Kişilere vermiş olduğumuz görev tanımlamalarının  dışına çıkan arkadaşlar ile bu gün paylaştıkları bilgi neticesinde ve yaptıkları açıklamalar   göz önüne alındığı takdirde ; kendilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim.
 
Bu arkadaşların arzuladıkları yerlere kendi çabaları ile gelmesi temennimiz olup ; Bolu  ABANT Konferansı bir Turizme Yön Verenler Konferansı değildir.Bundan sonrasında da tarafımız haricinde TURİZME YÖN VERENLER KONFERANSI adı altında  da  düzenlenmeye çalışılacak olan konferanslar marka olarak yılların deneyimlerini bütünleştirdiğimiz ve oluşturduğumuz  konferans zincirinin bir parçası olmayacaktır.
 
Turizme Yön Verenler Konferansları hiç kimseye konuk çağırma veya planlama görevi vermemiştir.Bu tanımlamayı bile kendisini  haber  yaptırmaya çalışan arkadaşlar unutmuş olmalı ki ;
 
TURİZME YÖN VERENLER KONFERANSLARI “ Otel Genel Müdürleri ve Koordinatörleri ,Ulusal ve Uluslararası turizm dernek temsilcileri, Gazetecilerden  oluşan ve Türkiye çapında isim sahibi kişileri konuk ederek yoluna devam etmektedir.
 
İsmini sağa sola yazdırtmaya çalışanlar bizimle aynı kulvarda olamazlar.
 
Hakkımda paylaşılan yazıdan sonra tüm Türkiye de bulunan Üniversitelere konu ile ilgili gerekli bilgilendirme yazıları gönderilmiştir.
 
Ayrıca Ocak’ın ilk haftası Türkiye de Üniversitelerde Konferanlara  katılacak olan konuşmacılarımız ile ilgili olarak Genel Duyuru basın yolu ile yayınlanacaktır.
 
Tüm Türkiye ye saygı ve sevgilerimizle ;
 
Hüseyin Hakkı Kahveci
 
Turizm Yazarı ; Sektör Koordinatör ve Genel Müdürü,Turizme Dair TV Programı

 

Not: Bu açıklama ve ilgili fotoğraflar Mir Haber'e Hüseyin Hakkı Kahveci tarafından yayınlanmak üzere e-pota yolu ile gönderilmiştir.

 



Bu haber 1,870 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,488 µs